Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(87)
Raspunsuri - Pagina 11
criss703 spune:
IuliaCospy si eu am aceleasi nedumeriri cu privire la nastere pentru aceleasi motive ,avem si noi exact aceleasi inaltimi ca si tine si sotul tau
si de asemenea la control bebelina pare destul de mare
.Am vazut ca vom naste cam in ac. perioada asa ca sunt curioasa prin ce metoda va fi 
Diamisha multu pt raspunsul cu inotul 
Diana deci si tu ai avut pareri de rau dupa placenta ![]()
Pentru arsuri si reflux esofagian voi ce luati?? Pana azi noapte nu am avut probleme daaar azi noapte am dormit cam ..2 ore stand in fund pe perne , cum lasam capul mai jos cum urca si ma ardea tot continutul stomacului in gat 
Criss
31+
http://community.webshots.com/user/criss703
IuliaCospy spune:
Dragele mele,
Am scris un mesaj mai devreme pe care l-am si pierdut, numai ca plina de nervi cum eram nu am mai avut energie sa il rescriu.
Tocmai va povesteam continuarea aventurilor mele cu ginecul. Astazi, tocmai cand atipisem si eu putin, am fost sunata pentru a treia oara de la aceeasi clinica sa imi spuna ca se anuleaza programarea de miercuri. Si mi/au oferit una pe 3 decembrie. Da, da ati citit bine 3 decembrie. Pai ce sa mai fac cu ea atunci, dupa ce nasc?! Nici nu mai stiu ce si cum sa fac si sa cred.
Intre timp i-am dat sms docului si m-a chemat la spital, dar fara echo, iar eu vreau sa o vad, ca duminica trecuta am fost tare ingrijorata de lenea ei. Am reusit in cele din urma sa ma programez luni in alta parte, dar tot nu mi se pare in regula ce se intampla.
Fluturasha, multumim mult pt link/uri si pt info legat de perna de alapta.
Eli, saru'mana mult de tot pentru precizarile referitoare la cum se iau prenatalele si fierul. eu le luam pe amandoua odata, eventual si pe stomacul gol si probabil de acolo arsurile.
Criss703
si eu si sa dea DD sa avem bb-i sanatosi si frumosi. Cum zicea Dea, femeile nasc de cand lumea si pana la urma trebuie sa fie bine si pt noi.
Spiridusule cum sa ne suparam ca pui link-uri?! Pai se poate! 
Seara frumoasa tuturor!
burticile
Iulia
31+ 
IuliaCospy spune:
Bebecris poti sa imi spui si mie, te rog, unde este magazinul Aziz in Bucuresti sau unde se gasesc produsele lor. Am intrat pe site si au lucruri tare dragute.
A! uitasem sa va spun ca am fost si noi la targ si am spanzurat o caruta de bani, iar cand am ajuns acasa ne-am trezit ca nu am luat mare lucru. Am rezolvat insa cu patutul si majoritatea hainutelor pentru inceput.Singura mea dilema e ca nu am decat o salopeta din aceea intreaga, cu tot cu labute. In rest am numai body/uri cu maneca lunga si pantalonasi cu labuta. Ma gandesc sa mai iau cateva salopete, eventual si putin mai grosute, desi la noi in casa e destul de cald.
Iulia
31+ 
diana21 spune:
| Citat: |
| Fierul ar fi in valori normale de minim un 12 si eu am 2 pe rezultatul care il am eu; |
Kita, vrei sa zici ca ai hemoglobina 2? Sau la ce te referi? Sideremia??? Oricum, mi se pare incredibil de mica, daca e asa, fuga la spital ACUM. Nu glumi cu asta!!!
| Dar in fine a venit mobila pentru fetite...mai sunt de adus citeva corpuri, scarita de la patul suspendat si vreau sa alerg in weekend sa caut niste perdele si covor... |
Lorena, sa stapaniti sanatosi lucrusoarele!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
32+ Asa creste bebe
Amalia spune:
Iulia ce bafta ai!
Bine ca reusesti macar sa mergi la control si sa te vada..
Fetelor, am si eu o intrebare..vad ca in actele care trebuiesc pentru alocatia nou-nascut e nevoie si de LIVRETUL DE FAMILIE. Eu nu am asa ceva..e musai de luat atunci? Presupun ca de la starea civila a sectorului de care apartii..dupa cum scris pe blog Spiridusul..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
35+
Luca Gabriel
diana21 spune:
| Bebecris poti sa imi spui si mie, te rog, unde este magazinul Aziz in Bucuresti sau unde se gasesc produsele lor. Am intrat pe site si au lucruri tare dragute. |
Iulia, este un magazin Aziz la Orizont, in Drumul Taberei, insa sa stii ca nu sunt chiar de calitate, majoritatea sunt turcesti si destul de scumpe. Adica...de banii aia, mai bine iei de la Z sau de pe site-uri straine.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
32+ Asa creste bebe
bebecris spune:
aziz este o firma turceasca..eu am laut de la ei niste seturi superbe...sunt din bumbac catifelat...nu mi s-au parut asa scumpe...acum depinde de bugetul fiecareia...am vazut si eu la Z niste lucruri dulci foc...
mie mi-a placut ce am vazut si l-am recomandat....
32+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
IuliaCospy spune:
Diana, multumesc mult de sfat.
Eu nu am vazut produsele lor decat pe site, si acolo sunt foarte dragalase. E drept insa ca pana acum nu am comandat nimic de pe vreu site, ca sunt mai toma necredinciosul si trebuie sa pun eu mana sa vad daca e bun pentru puiul meu.![]()
{pup]
Iulia
31+ 
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui kita Multumesc de raspunsuri; o sa ma apauc de numarat sa vad cand imi mai raman 63 de zile; Corina, super linkurile, iar costumasul de ren (caci de o sa ma baiat), nu ca tine o mica printesa :))chiar ca ma tenteaza si pe mine; daca poti sa vii cu amnunte privind achizitionrea lui ar fi super; Si spiridus pe mine nu ma deranjeaza link-urile oe care le postezi, chiar mai vreau; Kita cu fulgulet +23-24s si Andrei (10.02.2005) |
42 de zile trebuie sa-ti ramana nu 63
Mihaela
32+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 8 saptamani
cherieactiv spune:
doamne ce subiecte interesante si mor de ciuda ca nu sunt pe faza!!!!
am o ora libera dar tre sa stau in pat intinsa ca de nu,pic jos ,god, nu stiu cat ma mai suporta copilu asta...luni am liber..merg sa iau si io toot pt bagaje spital...si intru la o barfa cu voi..pana atunci...nu abandonati subiectele astea, is super interesante...si io vreau sa particip..va pup mamicutelor
Cherie
29+
Sasha...