Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
lisa79 spune:
si eu folosesc site-ul
, am si postat ceva retete pe acolo...eee nu ca sunt eu o bucataresa mare ,dar imi place.
Ledi,imi pare rau draguta,dar ai grija. din ate stiu eu si pancakes-urile se fac din pozitia in picioare,eu stiam ca tu nu ai voie sa faci efort...nu nu,asta draga mea e efort! stai acolo cumintica in pat si lasa gatittul pentru o perioada.
noi suntem bine,schimb si eu semnatura in 23+...eu am impresia ca burtica nu imi e mare
vad alte femi pe strada cu ditamai burtocul si eu nu

22S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Porumbita spune:
ira nu te lasa doborata... chiar si dc intri in somaj tot poti dupa sa ai pre si post natal (cred ca poti intreba si la legislative)
alina ms de urari.. si voi sa aveti un wk fain...
billy chiar ca ce sperietura... tu ce afacere ai? (dc nu e secret
)
ledi da multe belele mai sunt si pe capul tau... 
de ce link cu mancaruri vorbiti voi?
lisa79 spune:
aaa, ce parere aveti:
Ana Stefania
sau
Ana Teodora
pana la sf mai vin cu zece feluri!!!!
22S+
lisa79 spune:
porumbita,ti=am trimi PM s anu fac reclama pe aici
22S+
miereamara spune:
Fetelor, buna dimineata! Noi am fost aseara la o petrecere cu colegii mei de la scoala, insa nu am fost in forma mea maxima ( a se citi a tb sa beau suc
), mammmmaaaa ce imi ardea buza dupa o bere! Eram singura graviduta de acolo, in rest colegii sunt din toate colturile lumii, Africa, America de sud,Asia, Canada, Europa si America de nord, bineinteles. noi intotdeauna am avt o "fauna" diversa in departament, ceea ce a facut lucrurile mai interesante.
Lisa eu ma ghidez dupa site-ul asta pt produse de bebe(cred ca deja v-ati plictisit de cxate ori l-am dat, dar mi se pare impartial si are review-uri bune)
http://www.consumerreports.org/cro/babies-kids/baby-toddler/travel-gear/strollers/reports/index.htm
Intr-adevar joggers nu sunt recomandate pt infanti, se folosesc pt copii de la 6 luni in sus.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
eu am citit undeva ca e ok de folosit de la 6-8 saptamani. acum nu styiu ce sa mai cred. ma uit acum pe siteulk de la tine.
multumesc
22S+
Selene_Bunny spune:
Billy, sa-ti fie de bine!
Avand in vedere modul cum calculez eu, o sa consider ca intru in trimestrul 3 de joia care vine, atunci implinim 28 de saptamani.
Simptome... ce sa zic:
- burta imi este mare si grea (eu oricum aveam surplus de greutate), trage in jos, nu simt sa se fi urcat uterul, bebelina mea tot sub buric este, acolo ii place ei, se misca in fiecare zi, cu variatii de la usor la foarte tare si miscari diverse, azi-dimineata ii era foame si mi-a tras un sut (sau un pumn) de-am sarit imediat din pat
- pielea imi este foarte intinsa, cand stau in picioare, adica, burta o trage in jos si din cauza asta ma pisca, pur si simplu, dar nu am vergeturi pe burta, doar pe coapse si celulita cu carul, pe fese, pe picioare...
- sanii nu mi s-au marit exagerat, s-au ingreunat mai mult si au luat-o in jos, am incercat faza cu stransul usor al mamelonului intre degetul mare si cel aratator, s-a intarit si a iesit in afara (asta e bine, nu?), plus au aparut cateva picaturi foarte fine de colostru, cred
- nu am nu stiu ce pofte (ieri mi-au trebuit caramele) si nu mananc exagerat, incerc sa echilibrez dieta
- am pus 6 kg pana acum
- cred ca infectia mea genitala e Candida, ca am prurit acut
- sper sa n-am si infectie urinara sau ceva pe ovare, ca ma doare ovarul stang (asa zic si simt eu) mai ales dimineata, cand ma scol din pat, si seara, la culcare
- parul mi se ingrasa repede si sunt plina de cosuri pe fata, asta de la inceputul sarcinii
Ceva super-deosebit fata de trimestrele anterioare nu pot spune ca am remarcat...
cu Daria Nandini
de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
lisa, eu votez pentru Ana Stefania...
cu Daria Nandini
de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
miereamara spune:
Si mie mi se pare ca am o burta imensa pt varsta sarcinii mele (aproape 26 de sapt). Aproape ca nu imi mai pot vedea varfurile degetelor de la picioare.
http://good-times.webshots.com/photo/2160983540103891086BruZhl
http://good-times.webshots.com/photo/2441453010103891086uyVmgw
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
ce burtica frumoasa ai mire
!!! ca asa stau si eu,inseamna ca tu ai picior mic de nu iti mai vezi degetele
ca eu mi le vad tare bine si mi se pare ca e mica burtica pt varsta asta!
22S+