Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Neata surioare!

selene am 27 de sapt implinite vineri dupa UM, adica 20 martie. Am DPN 25 decembrie dupa UM si dupa eco, initial la eco bebelusa nu avea DPN 25 dec, dar ulterior a recuperat si acum se incadreaza in statistici. Lasand la o parte datele si statisticile, conform simptomelor, tu cum te simti? Ai intrat de mult in trim 3? Pt ca la mine se simte, anumite simptome au aparut deja de ceva timp, altele de-abia acum...
Am facut ieri reteta ta cu ciuperci, a iesit f buna! Este exact ciulamaua pe care o stiu si eu, dar fara morcovi, care i-au dat un pic de culoare. Eu n-am mancat ciulama cu usturoi, nici la cea de pui nu pun usturoi. Multam de reteta, a fost fff buna! Bine, nu m-am invrednicit sa fac mamaliguta...

alina, bee in anumite cazuri nu mai ai timp nici sa lesini...eu n-am apucat ieri sa realizez ce se intampla decat cand s-a oprit liftul automat, adica daca dadeam coltul ieri, era fara piuit! Oricum nu ma lasa inima asa usor, in situatii de stres ma descurc, nu-s de unde am sangele rece, dar mi l-am gasit si nu numai ca nu m-am speriat, dar eram chiar vesela: am descoperit ca am zile de trait, mai draga!!!! si la fel si bebelusa si barbatul!! Pai asta-i veste buna de tot!! Bine, nu eram singura, dar barbatul nu stia de unde se deschide usa la exterior, asa ca i-am aratat eu. Oricum dupa zguduiala m-a cam durut burtica aseara si incheieturile pelvine, am luat no-spa si mi-a trecut.

ira asa te vreau! nu te lasa, cateodata ne speriem mai mult decat trebuie tocmai pt ca ne scapa ceva detalii. O sa te descurci, sunt sigura, priveste-o ca pe sansa ta de a face altceva, de a face o schimbare. Eu mi-am facut obiceiul sa caut avantajul in toate necazurile mele si crede-ma ca daca nu ma pierd cu firea, invariabil gasesc unul si am forta sa merg mai departe. Nu renunta la speranta mai devreme decat trebuie. Si nu pleca din odisee, doamne-fere! Stai cu noi, ne mai sprijinim una pe alta.

bee cu bancile si asigurarile trebuie sa fii cu ochi'n patru cand le calci pragul si trebuie sa intelegi clar fiecare situatie si oferta inainte de a semna ceva. Eu stiu si tocmai pt ca si eu am afacerea mea, mi-am format ochiul sa vad interesul comercial.

Catalina

27+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor din USA, si eu tot cu Obama as vota daca as putea!

Catalina

27+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.Ce faceti?Cum sunteti?
Eu m-am pricopsit c-o cistita..sau nu mi-o fi trecut steptococul ala nenorocit.Astept rezultatul de la urocultura,asa ca pana atunci beau ceai de cozi de cirese si iau ampicilina...iar.Doamne fereste,rar am avut probleme cu infectiile urinare..si nu credeam ca o sa am probleme,mai ales ca beau fff multa apa.Insa am citit ca-s frecvente in sarcina..cam multe "neajunsuri" is frecvente in sarcina..
Ieri m-am ales si c-o injectie cu scobutil si nospa si un sfert de gynipral..ca incepuse sa ma doara burtica jos,dar am eu o banuiala ca si de la cistita asta tampita..si nu cedau durerile la pastilute.M-am speriat nitel ca atunci cand mi-am pus utrogestanul de pranz mi-am simtit si firul de cerclaj...Deci n-am avut o zi prea minunata ieri,din pacate..
Va pupic..ma duc sa-mi iau ceaiul si sa stau cuminte in pat.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina726 spune:

Am vazut ca ati scris despre cumparaturi pt.bebe, eu sa spun sincer mi-e frica sa iau ceva, can am fost prima data insarcinata,primisesem de la sotul in saptamana 6 o pereche de sosetute roz, si la 8 saptamani am pierdut bebe, asa ca acum nu las pe nimeni sa intre cu ceva in casa pt.bebe, macar pana in luna 8, nici camera nu am inceput-o, nu avem nimic pt.el, mai asteptam inca 2 luni, prin noiembrie poate

Mergi la inceput

Anculet
Tu ai 20 de saptamani, eu am incep.27, eu il simt foarte sus, ba chiar sub coasta, dar pt.ca la tine e prea devrem,e, cred ca e normal sa-l simti pe bebe cel mai sus pana la buric.
Ai spsu ca placenta la tine e prea jos, ti-a spus cred doctorul ca nu prea ai voie la contact sexual, nu?????

Mergi la inceput

Miereamara
M-am uita la fotografiile tale care sunt minunate, esti o mamica frumoasa, si am vazut si ecografiile care sunt asa de scumpele, se vede in ansamblu foarte bine, waw!

Mergi la inceput

Billybilly, m-ai speriat rau cu liftul, cum de mai sunt probleme in ziua de astazi???e destul de periculos!!!!slava Domnului ca totul a mers bine!

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni onligne?????
Fetelor, la voi cum e cu miscarile bebelusului??ca la mine parca are zile de pauza, si nu ore, imi fac griji, am fost in 5 saptamani de 4 ori la urgente pt.ca nu l-am, simtit pe ala micu, dar el era acolo sanatos, dar am impresia ca se misca mai mult noaptea.De 2 zile vad ca e activ ziua, sa vedem pana cand:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Vad ca vb de plecat in afara...nici eu nu as pleca pt simplul motiv ca sunt mai familista...cred ca mi-ar fi tare greu sa nu imi vad parintii sau sora, sau bunica atunci cand simt nevoia sa o fac...Pe termen scurt poate ca m-as duce la un schimb de experienta, dar de trait imi doresc sa traiesc tot aici.

Ca si Alina zic, in weekend cand am posibilitati mai multe de a sta de vorba cu voi, bantui singura pe aici...la voi logoreea e in timpul saptamanii.

Ledi, imi pare rau ca iar ai problemute, ma gandesc ca totusi mai e putin si gata, or sa treaca neajunsurile sarcinii...Ieri am facut pancake, nu cred ca la fel cu ale tale(adica dc dadeam click pe linkul tau vedeam doar poze si o discutie de forum), dar undeva mai jos era o reteta de ceva asemanator...Bestiale au fost, am papat si eu, i-am dat si lui Andrei una(ca am pus mai putin zahar) si m-am delectat si ieri si azi cu ele.Din pacate s-au terminat...

Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lavinia,pai aia e reteta..la inceput iti spune ce ingrediente sunt,apoi iti arata in imagini pasii pe care trebuie sa-i faci..si deasupra de fiecare poza ce si cum face..Super fain!De acolo am invatat sa fac gogosi umplute(crafle) si tot felul de prajituri..preferata mea fiind negresa cu ciocolata si banane..e dementiala reteta si cum spuneam,faptul ca e in imagini explicata reteta e super fain.(pt ca e putin probabil sa nu-ti iasa..)
Oricum sa-ti fie de bine pancake-urile facute de tine..eu am niste arsuri in gat de nu-ti vine sa mai mananc nimic si ma doare si capul..
trupa.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput