Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
Alina1976 spune:
Neata,
Fetelor din USA, mi-a placut dezbaterea voastra pe tema "A fi sau nu in USA" :-)...dar exact cum spunea si Mire, DEPINDE de firea omului foarte mult. SI eu cunosc oameni care s-au intors dupa 6 luni si au zis ca nu mai vor si altii care sunt deja acolo de 13-15 ani si le este foarte bine si nici nu se gandesc sa vina inapoi.
Eu una nu as putea sa las tot in urma sa plec acolo....familie, prieteni, rude...mi s-ar rupe inima de dor...eu sunt mai sentimentala probabil...
Si mie mi-a placut Obama. Si eu tot pe el l-as vota daca as fi cetatean american.
Alina
26+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
irina726 spune:
Buna burtici, intai va scriu si apoi voi citi ce ati mai scris, sunteti tare harnicutze, si dureaza pana va prind din urma.
irina726 spune:
Ok, burtica are 26 saptamani, maine incep 27 saptamani.Eu tot am facut poze la burtica si am tinut cont de cate kg.am luat in sarcina pana acum si cat de mult s-a marit burtica, dar cum pot sa pun fotografiile aici???
irina726 spune:
Ok, deci am luat 22 kg pana acum(ginecologul spune ca e mai multa apa, dar eu deja sunt depresiva), e prima sarcina, ne-am dorit aceste bebe de 4 ani, am pierdut anul trecut o sarcina la 8 saptamani, in urma careia am avut 2 chirutaje pt.aceeasi sarcina:-(un idiot de doctor).Voiam sa facem FIV pt.ca sotul are probleme cu spermograma, dar a mers si asa, slava Domnului, ca mai sunt si minuni!!!
irina726 spune:
Burtica a crescut de la 85 cm, la 105 cm, vom avea un baietel, care se va numi Noah Rene, sau Christian Réné, inca nu ne-am hotarat, am gasit deja un nas, dar cu nasica e mai greu, ca femeile nu prea au curajul asta de a boteza, ca aici sa boteti pe cineva e o raspundere mare, nu e ca in Roamnia, din pacate:-(
irina726 spune:
Astazi dimineata am avut primul meu carcel dar i-am venit de hac in 5 secunde
.
Nu am avut simptome de sarcina, in schimb de cateva saptamani bune mi se umfla pcioarele ingrozitor, si din cvauza kilogramelor ma dor incheieturile de peste tot.E o stare tare incomoda, deja ma misc ca un butoi, si ma simt asa.
irina726 spune:
Bebelusul ar trebui sa se nasca pe 4 ianuarie, insa cei care ma vad, imi repeta ca asta va fi cel tarziu la Craciu, ei, cu atat mai bine, ca parca incetul cu incetul nu mai vreau burtica:-(Daca nu l-as simti pe ala micu cum misca, cred ca eram si mai depresiva, dar mereu ma gandesc ca totul merita!!!
irina726 spune:
Fetelor, eu ma simt cam prost sa tot scriu fara sa citesc ceva de la voi, dar repet ca urmez sfatul unei burtici care mi-a spus sa scriu mai intai 10 mesaje:-)
irina726 spune:
In rest ma plang si cu dureri de spate, coloana.Cursurile pt.viitoare mamici, am fost deja la prima parte, in noiembrie e a doua parte, banuiesc ca atunci vom invatat totul despre nastere.
M-am hotarat sa duc o nastere naturala, dar tot citind din carti parca m-am razgandit, cred ca imi intreb ginecologul de o epidurala:-(