Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Fetelor din USA, mi-a placut dezbaterea voastra pe tema "A fi sau nu in USA" :-)...dar exact cum spunea si Mire, DEPINDE de firea omului foarte mult. SI eu cunosc oameni care s-au intors dupa 6 luni si au zis ca nu mai vor si altii care sunt deja acolo de 13-15 ani si le este foarte bine si nici nu se gandesc sa vina inapoi.
Eu una nu as putea sa las tot in urma sa plec acolo....familie, prieteni, rude...mi s-ar rupe inima de dor...eu sunt mai sentimentala probabil...
Si mie mi-a placut Obama. Si eu tot pe el l-as vota daca as fi cetatean american.

Alina26+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina726 spune:

Buna burtici, intai va scriu si apoi voi citi ce ati mai scris, sunteti tare harnicutze, si dureaza pana va prind din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, ai fost la control la Euroclinic?

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Ok, burtica are 26 saptamani, maine incep 27 saptamani.Eu tot am facut poze la burtica si am tinut cont de cate kg.am luat in sarcina pana acum si cat de mult s-a marit burtica, dar cum pot sa pun fotografiile aici???

Mergi la inceput

Ok, deci am luat 22 kg pana acum(ginecologul spune ca e mai multa apa, dar eu deja sunt depresiva), e prima sarcina, ne-am dorit aceste bebe de 4 ani, am pierdut anul trecut o sarcina la 8 saptamani, in urma careia am avut 2 chirutaje pt.aceeasi sarcina:-(un idiot de doctor).Voiam sa facem FIV pt.ca sotul are probleme cu spermograma, dar a mers si asa, slava Domnului, ca mai sunt si minuni!!!

Mergi la inceput

Burtica a crescut de la 85 cm, la 105 cm, vom avea un baietel, care se va numi Noah Rene, sau Christian Réné, inca nu ne-am hotarat, am gasit deja un nas, dar cu nasica e mai greu, ca femeile nu prea au curajul asta de a boteza, ca aici sa boteti pe cineva e o raspundere mare, nu e ca in Roamnia, din pacate:-(

Mergi la inceput

Astazi dimineata am avut primul meu carcel dar i-am venit de hac in 5 secunde.
Nu am avut simptome de sarcina, in schimb de cateva saptamani bune mi se umfla pcioarele ingrozitor, si din cvauza kilogramelor ma dor incheieturile de peste tot.E o stare tare incomoda, deja ma misc ca un butoi, si ma simt asa.

Mergi la inceput

Bebelusul ar trebui sa se nasca pe 4 ianuarie, insa cei care ma vad, imi repeta ca asta va fi cel tarziu la Craciu, ei, cu atat mai bine, ca parca incetul cu incetul nu mai vreau burtica:-(Daca nu l-as simti pe ala micu cum misca, cred ca eram si mai depresiva, dar mereu ma gandesc ca totul merita!!!

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma simt cam prost sa tot scriu fara sa citesc ceva de la voi, dar repet ca urmez sfatul unei burtici care mi-a spus sa scriu mai intai 10 mesaje:-)

Mergi la inceput

In rest ma plang si cu dureri de spate, coloana.Cursurile pt.viitoare mamici, am fost deja la prima parte, in noiembrie e a doua parte, banuiesc ca atunci vom invatat totul despre nastere.
M-am hotarat sa duc o nastere naturala, dar tot citind din carti parca m-am razgandit, cred ca imi intreb ginecologul de o epidurala:-(

Mergi la inceput