Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata! Vreau si eu o cafea dulce si cu lapte...a mea este fara lapte, ca nu mi-a pus nimeni

selene mustella este de mai multe feluri pt mai multe intrebuintari: pt burtica, pt sani si pt picioare. Eu am gasit la Sensiblu un pachet cu o crema mare de burtica si doua mici pt sani si picioare. Asa ca le-am putut incerca pe toate. Crema pt sani este mai usoara, are alta consistenta decat cea pt burtica. Si pe mine ma mananca pielea in ultimul hal de vreo saptamana si este musai sa ma dau cu ceva in fiecare seara dupa dus, pt ca altfel nu pot dormi de mancarime.
Eu as manca ciulama de ciuperci (este tot aia cu sosul de ciuperci de care ai facut tu? ai reteta la ciulama?).

Naty, pt hemo, da-te cu crema de galbenele local, sa nu se irite mai tare si sa se agraveze treaba.

Miere si eu am inceput sa am arsuri in stomac...si deja nu mai pot dormi pe spate, nu stiu pe unde umbla bebelusa mea pe acolo, dar pozitia este inconfortabila.

Alinuto saru-mana pt urari! In sfarsit ne-am vazut visul cu ochii, adica am intrat si noi in trim 3, cu toate simptomele dupa noi.

Cristi, am intrat si eu aseara pe babymallonline, dar pt ca eu mi-am cam facut necesarul, cred ca voi apela la shopping de acolo mai incolo, cand mai creste Ana-Maria. Sunt frumoase hainutele si super ieftine.
Mai, nu vreau sa ma bag peste reteta ta, dar mie mi se pare ca ai facut gogosi, nu placinte...Placintele, la cum le stiu eu, sunt cu foaie si umplutura si se coc la cuptor, nu se prajesc in ulei. Umplutura poate fi cu mere, dovleac, branza, etc etc...

Ledi sa-ti traiasca sotiorul, asa mai da! si al meu facea odata, prin tineretile lui si ma rasfata, cu timpul a renuntat la idee

Bee ai vorbit cu Interamerican si iti acorda reducere la nastere si spitalizare pt acest copil??? Esti sigura? Pe la inceputul sarcinii am cautat si eu o asigurare de acest gen si n-am gasit o singura firma de asigurari care sa-mi asigure ceva in cazul acestei sarcini. Au spus ca intra in vigoare de la urmatoarea. Este adevarat pe Interamerican nu i-am intrebat.

Ira sorry for the news! Nasol momentul sa se intre in lichidare, dar tine minte ca atunci cand se inchide o usa, Dumnezeu iti deschide alta.

Criss tinem pumnii sa gasiti un job!

pusyketa tare frumos mesajul, mi-au dat lacrimile... asa-i mai, tot-tot!

tuchi sanatate multa! Si baga apa multa pe langa prunele alea, ajuta!

irina726 bine ai venit! sarcina usoara iti doresc!

Catalina

27+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

billy - e drept, seamana cu gogosii, da-s mai mari. asa le stiu eu de la bunica si la noi acasa se cheama placinte. si pun ceilalti gem pe ele - mie imi plac goale, ca si clatitele. ala la cuptor la noi e palanetz - tare bun cu prune

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Tuchi, multa rabdare... Ai grija de tine si de bb scump!

Irina, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare.

Eu in ultimile zile am fost singurica acasa... si am cam cazut in butoiul de melancolii... plang din orice, mi-e dor de berbat ca-i in delegatie... si de la atata plans ma doare si capu` in continuu! Tre sa pun stop la fazele astea... ca nu duc la nika bun...

Aaaa... mi-e pofta de placinte... Cristi, mai ai??...

Pupici!

Adina & Luka& bobita din burtica19+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

irina726 bine ai venit!Sarcina usoara si bb sanatos.Cate sapt are bb?Cand ai DPN?
Trebuie sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare,ca mesajele tale apar cu intarziere..

Billy,pai el e singurul care-mi poate face mofturile..si mami(mami lui),daca eram acasa la mine eram super rasfatata de ai mei.Asa ca,daca nu el,cine?

pusyketa

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

yashi deci acolo disparusei tu de nu dadeam noi de tine?lasa butoiul cu melancolii,ca vine el si barbatu acasa..Si eu sunt ceva mai sensibila si sper sa treaca.
Hai capul sus...

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

incepe sa ma doara capul si sa mi se faca rau

am mancat prea mult

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of cristi...asa e cu dulciuri in casa :( eu am facut eclere, ca am maine musafiri la pranz, si...mai sunt jumatate din cate am facut! sunt mai rau decat un copil! le-as ascunde undeva...da nu ar tine, ca as stii unde le-am ascuns :)
in alta ordine de idei, as vrea sa va prezint situatia sarcinilor din grupul meu de prieteni: o prietena a nascut sapt trecuta, una va naste in 3 ian, eu in 12 ian, o alta prietena in martie si alte 2 prietene in mai, dintre care una are gemeni! ce ziceti de asta? :))) si cik scade natalitatea in romania! haha...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

voi cum calculati nr de saptamani? incepand cu prima zi a ultimei menstruatii, sau de la o sapt dupa? ca...eu am tot calculat de la o sapt dupa, deci as fi in sapt 24, dar dr mi-a spus ca sunt in sapt 25.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

delia varsta se calculeaza de la UM

cristi incearca un ceai de musetel; face bine la digestie

fetelor, daca va spun ce-am patit mai devreme, va faceti stana de piatra Am plecat cu barbatul la cumparaturi si cand ne-am urcat in lift sa coboram, dupa ce-am dat comanda de "parter" si am coborat cateva etaje, am cazut in gol o buna bucata de etaje dupa care s-a oprit brusc, probabil s-a auto-infranat. N-am apucat sa ma sperii prea tare ca s-a intamplat f repede, dar cert este ca de la zgaltaitura de oprire parca mi s-au reasezat toate oasele din pelvis. La altceva nu m-am gandit decat la copil, dar cred ca a rezistat cu stoicism. Sunt de Doamne-fereste fosilele astea de lifturi!!

Catalina

27+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, incepand din prima saptamana se calculeaza.
Alina nu stiu ce sa-ti spun despre criza, noi nu simtim efectele inca, Luc are job sigur in computer science, eu inca nu m-am apucat de cautat job, dar domeniul meu este foarte divers si avand si master... Sunt oameni care si-au pierdut joburile, casele,....
Fata de preturile care erau cand am venit eu aici, s-a scumpit mancarea si benzina (dar tot ii mai ieftina ca in Ro, ca eu tot timpul fac comparatia asta si mi se par toate mai ieftine aici).Chiria intr-adevar creste de la an la an, acum e mai ieftin (cel putin la noi in oras) sa cumperi o casa si sa platesti rata, decat sa platesti chiria. Noi platim 1000 de dolari pe un apartament cu trei camere/2 bai de vreo 120 de metri patrati si am vrea sa ne luam casa, unde am plati cam 800 rata pe luna. Hainele, si alte produse de genul asta....nu pot zice ca am vazut scumpiri. Acum si cu criza de pe piata financiara....sa vedem ce o iesi, ca au inceput unele banci sa dea faliment si sa fie preluate de altele mai mari.
Chiar ma uitam aseara la debate-urile prezidentiale, l-as vota pe Obama, mi se pare un om inteligent (dar parca nu's multumita pe deplin nici de el), dar mai bine unul care sa termine cu razboiul ala din Irak, care ne-a adus la sapa de lemn (atatia bani s-au pompat in razboiul de acolo...). sunt multe aspecte ...inclusiv cele legate de sistemul sanitar, care e impecabil si f bine organizat, dar f f scump si care de multe ori a falimentat familii.

Eu sunt optimista, am incredere in viitorul acestei tari,unde m-am simtit ca acasa din prima zi. O sa-si revina, sper eu, daca nu...lumea e mare, ne luam bocceluta in spinare si ne mutam pe alt continent, urmatoarea pe lista e Australia si vorbesc f serios, nu m-ar opri nimic sa o iau inca o data de la inceput in alta tara.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput