Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Tuchi, fii tare!Fruntea sus, mai e un pic si gata, vine bebe si tu cu el acasa!

Yashy, pai hai sa ne luam de mana...sunt in aceeai situatie ca si tine..dar ma gandesc ca tu esti oricum mai norocoasa ca sotu se intoarce mai repede, al meu vine abiaq la Craciun...e adevarta ca va mai veni de ctaeva ori intre timp, dar doar de vineri noaptea pana duminica la pranz, deci nu e mare lucru...plus ca vine o data la 2-3 sapt...

Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Thank's,Billy!
Si pe mine m-a impresionat,de aceea vi l-am citat si voua....

23+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu am intrat doar sa va urez un wk placut; fetelor cu probleme multe sanatate si celor care nu au probleme sa o tina tot asa!!

am reusit sa citesc cat de cat din urma da pe bune dc imi arde prea tare de scris...
asa un pic cat sa semnez condica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Billy, tu ai 27+ din prima zi a ultimului ciclu menstrual? Ca noi doua avem acelasi DPN... Am mai zis, daca calculez din prima zi a ultimului ciclu menstrual, la mine iese mai mult de 27+... Si nu mai pusca DPN-ul indicat de medic, conform echografiei...

Am calculat, iese 28+, diferenta de 10 zile...

Vad ca la ciulama ai nevoie de smantana... Si de usturoi...

http://www.eculinar.ro/reteta/?123

Asta seamana cu ce am facut eu, dar fara morcovi...

http://www.vulpeabucatar.com/retete/mancaruri/ciulamaciuperci/index.html

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Billy, Naty, aseara m-a sunat agenta ca sa imi spuna ca mi-a dat info gresite, in sensul ca pot beneficia pe perioada sarcinii de reducerea de 15% pentru analize, consultatii si nastere doar daca am un stagiu de cotizare de minim 3 luni. Full planul nu intra pt perioada sarcinii, intra dupa aceea. Chestia cu cazarea pt nastere gratuita si alte eco si consultatii gratuite sunt basme de prins clientii. Daca le ceri exact regulamentul, iti dau info corecte ca nu au ce face. Iar daca mai esti si jurist si mai stii cate ceva din asigurari...

Eu ma mai gandesc daca merita aceasta asigurare. Mi se pare ciudat ca nasterea sa nu fie inclusa in plan, mai ales ca full plan acopera interventii mult mai scumpe in strainatate. Plus ca in strainatate, asigurarea imi acoperea si nasterea si tot ce tinea de ea. La noi, asigurarile private find ceva nou, vor sa obtina profit rapid. Sarcinile sunt foarte dese si sunt foarte multe, deci ei ar trebui sa acopere multe cheltuieli si profitul s-ar diminua.

Billy, eu sufar de claustrofobie si nu prea merg cu liftul. In locul tau, as fi lesinat de frica si panica.

Cristi, si eu am papat mult, de fapt, am rontait in continuu. Asa fac cand sunt libera, nu ma gandesc decat la ce as mai putea manca.

Tuchi, capul sus! Nu mai e mult! Acum vine DPN-ul si luna ianuarie!

Yashy si fetele cu sotii departe sau in delegatie, tare dulce e revederea! Eu m-am chinuit asa un an si ceva si stiu ca fiecare intalnire era ca la inceput!

Azi am vazut mobila pt bebe pe care mi-o doresc. I-am aratat-o sotului si mamei soacre si le-a placut mult de tot. Este de la Mobexpert si e gama pt nou nascuti Tweety. E simpla, natur si are ca tema niste pasarele (nu ca Tweety). Are 5 corpuri, dar eu voi cumpara doar 4 (patut, dulap, masuta de infasat cu rafturi si etajera). Salteaua costa f mult si cred ca o voi lua din alta parte. In total, fara saltea, costa in jur de 30 mil. E chiar mai ieftin ca la Babydesign.

Bee22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Billy, cred ca faceam pe mine de frica! Eu urasc lifturile! NU ma sui singura niciodata. BIRRRRRR!!! Bine ca sunteti bine...

Bee, nu vreau sa zic...dar iti zic "I told you so.." legat de asigurarea Interamerican. Tu de ce crezi ca eu am renuntat!? Sunt niste smecheri si nu merita!!

Alina26+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Porumbito, WE placut si tie!! Vad ca de obicei in week-end este mai pustiu pe aici....majoritatea intra in timpul sapt. cand mie imi este mai greu de la serviciu...

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Mire, iti multumesc mult pentru detalii. Eram curioasa cum se simte acolo criza. Prietenii nostri buni tocmai au ajuns in Seattle de cateva zile si eram curioasa daca o sa-i afecteze si pe ei intr-un fel sau altul. Vad ca s-au orientat repede, au si gasit casuta de inchiriat, mobila, etc.
El a venit pe un super contract acolo dar ea nu are cum sa munceasca ca nu are permis de munca. Sa vedem ce o sa faca. Poate voluntariat, cursuri...de'astea.
Cam cat iti ia ca sa te simti ca acasa intr-o alta tara? Deocamdata ei zic ca se simt ca in vacanta si ca asteapta sa se termine si sa plece acasa...insa cel putin un an vor sa stea...noua ne e frica sa nu ramana de tot!!:-(

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina, eu m-am simtit ca acasa inca din prima zi. Altora le-a luat mult mai mult sa se adapteze si sunt oameni care nu s-au adaptat niciodata, cred ca depinde cum esti construit si daca ai asteptari realiste. Ce mi-au auzit mie urechile inainte sa vin in america, imi ziceau unii vecina ca cica astia care au castigat la loteria vizelor (adica io) primesc 5000 de dolari de la guvernul american si ca in primul an nici nu tb sa muncesti, povesti...., daca pleci urechea la toate zvonurile...

Eu zic ca in ciuda crizei financiare, dc ai un job bine situat, si esti sub 40 de ani, nu tb sa iti faci griji deocamdata. Mai incolo om vedea, macar sa scapam de tampitu' asta de Bush, ca duse tara de rapa cu razboiul lui.
Si eu as vrea tot in Seattle sa ne mutam dupa ce plecam din Florida, Seattle sau San Diego.

Prietena ta dc nu poate munci (banuiesc ca e pe viza de dependent), poate face voluntariat sau cursuri de engleza, poate studia la universitate (adica poate aplica si poate e acceptata). Dar dc spui ca intentioneaza sa stea numai un an, sa se orienteze spre voluntariat sau niste cursuri de engleza.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tuchi, ma bucur ca esti mai bine, din postarile tale se vede ca esti optimista si foarte bine faci, gandeste-te ca a mai ramas putin...
Billy, bine ca nu s-a intamplat nimic grav, eu am o fobie cu lifturile alea vechi din ro...
Bee, si aici este la fel cu asigurarile, daca esti gravida si iti faci asigurare dupa ce ai ramas gravida, nu iti acopera. Am facut socoteala, o sarcina normala, cu teste obisnuite (sange, dublu, triplu, vizite la medic, nastere, anestezie si cazare in spital 2 zile) costa in jur de 20.000-25.000 de dolari, daca nu ai asigurare. Nu mai vorbesc ce se intampla dc ai cezariana sau complicatii, acolo poate urca si la 100.000 de dolari bill-ul.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput