Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza
Lavinia,reteta e aia de sus...dai clik pe link si iti apare reteta.Eu,sa nu mai lungesc paginile prefer sa pun asa cum am facut mai sus.Au mai ramas niste pancake si pt dimineata si cu o cafelutza cu lapte sunt bestiale..
Pune sotul sa-ti faca,asa sa te impace...

Ira,imi pare rau,poate ii trec nervii neamtului si revine situatia la normal.

crisspolis,imi pare rau de jobul sotului.Credeam ca doar la noi in Ro e asa..no,vad ca se intampla si pe la case mai mari,din pacate.

weekend placut si linistit va doresc.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

'Neata :-)

Cine e prezenta la o cafea dulce cu lapte?!

Fetelor din USA, chiar vroiam sa va intreb, cum e D'omle cu criza aia de acolo de la voi? Care sunt efectele? Au inceput sa se simta la oameni? Vedeti vreo diferenta?

Bee, poate au mai schimbat astia de la Interamerican ceva in 2 ani...ca in 2006 asa era cu reducerea. Eu eram deja gravi si mi-a zis ca nu am reducere deloc si chiar nu am avut, pt ca mi-am facut asigurarea dupa ce eram gravi.
O sa mai vb si eu cu tipa de la Interamerican sa vedem ce zice. Daca vrei iti recomand eu pe Luminita Boian de la ei. E foarte draguta si amabila.

Iar avem o zi urataaaaaaa ...de stat in casa..
Cica de maine se face iar frumos...sa vedem.

Alina26+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Criss, imi pare rau pt. patania sotului...dar acum stii cum se zice, daca era sa se intample s-a intamplat si poate tot raul spre bine. Daca statea acolo in continuare nu avea sansa sa caute si sa gaseasca ceva mai bun in alta parte...nu? Deci, capul sus si fi optimista.

Lavini, esti tareeee Stiu ca e greu sa te abtii daca te apuca poftele...nici eu nu sunt departe de ce zici tu...si al naibii parca numai ce nu e bine imi vine sa mananc, adica foietaje, toruri, prajituri si chestii grele de'astea...Bleah

Ledi, m-ai omorat cu clatitele alea....dar mie mi-e lene sa le fac! :-( Iar sotul meu nu intra in bucatarie decat sa manance...asa ca nici o speranta :-(....trimite-mi si mie cateva cu Posta!

Alina26+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Neatza,la toata lumea!
Ceva dragut pentru voi,de dimineata:

Sa cresti un copil echivaleaza cu o misiune sacra. Primele scâncete, primii pasi, primii dintisori se înscriu într-o salba de amintiri pe care parintii le poarta cu sine, ca într-un sipet. Copiii sunt creaturi ale viselor si idealurilor lor; prin imaginea copilului sau, un parinte îsi aduce la desavârsire propria-i viata. În fiecare zi se naste un copil, noi misiuni îsi întind radacinile pe acest Pamânt. Însa, sa-l vezi crescând, sa-l slefuiesti fir cu fir, pâna ajunge fin ca nisipul, pentru ca mai apoi sa-l lasi în valurile lumii, cu sfiala aducerii unei ofrande, aceasta e o adevarata binecuvântare.
Parintii nostri au avut grija de noi, cu dragoste, cu daruire, poate dintr-un instinct inconstient de a construi o lume perfecta prin intermediul nostru, al viitorului pe care îl reprezentam. Pentru ei nu cer prea multe, caci le ajunge mândria de a fi numiti tatal si mama cuiva care a reusit sa construiasca o viata mai buna, sa însemne ceva pentru ceilalti. Daca ar putea, s-ar jertfi la nesfârsit, pe acelasi altar al daruirii, al rabdarii si al perseverentei, iar bratele lor, oricât de mult ar îmbatrâni, n-ar obosi sa tina între ele acelasi cuib cald în care ne-am refugiat de fiecare data când am simtit frigul înstrainarii de noi însine si de lume.
Toate sentimente sunt la fel peste tot în lume, dar ele se repeta pentru fiecare cu o intensitate extraordinara. Legatura dintre parinti si copii, chiar si cu acea prapastie dintre generatii, este una imuabila, inexprimabila adeseori în fapte si cuvinte, dar absolut minunata. Si cu cât viata ne departeaza de ei, ne amintim tot mai mult acele maruntisuri care-i fac speciali si iubiti, care-i fac asa cum sunt, întelegând ca noi suntem o torta menita sa duca mai departe flacara iubirii lor. Pentru ca iubirea lasa o parte din noi însine în fiintele pe care le iubim...
(Ludmila Ursu, ursu.ludmila@personal.ro )

22+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Alina,ti-as trimite,dar nu mai am..le-am halit pe toate..
De fapt eu cautam ieri altceva pe culinar,dar cand am dat de alea nu mi-a mai ars de nik..aia voiam sa mananc si nimic altceva..Si noroc ca am un iubit bun si mi-a facut..desi a fost prima data cand a facut asa ceva.
Raportez o zi mohorata si la noi..

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata tuturor

vad ca pe aici se disuta despre praji si alte bunatati, eu din cauza faptului ca stau tot timpul in pat evident am un peristaltism asa ca sotul meu nu ma lasa sa pap nimic din ce se discuta pe aici; ideea este ca pap prune uscate si biscuiti digestivi si vad ca merge treaba mai binisor; in rest nu am noutati, tot in spital asa cum am mai spus, am sa stau aici pana vine bebe...asta este, ma dor niste solduri de nu va spun...bebe sa fie ok si atunci suntem si noi fericiti

Am vazutca mai sunt fete bolnavioare...aveti grija de voi

la toate si mai revin din cand in cand.

24+BogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina726 spune:

Buna burtici, sunt si eu o noua mamica de ianuarie, daca totul merge bine.

Mergi la inceput

tuchi ai grija de tine si de bebic.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina726 spune:

tuchi, vei sta in spital pana nasti???nu e cam mult timp????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Sosul de ciuperci, bun la mamaliguta sau paste

Aveti nevoie de:

1 ceapa medie
2 morcovi mai mari
ciuperci champignons (aici depinde de marime, eu ieri am folosit 4 ciuperci mari, mari, si de numarul de persoane)
putina faina
putin lapte
sare

Pregatiri initiale:

Se curata morcovii, se spala si se taie bucatele (jumatati sau sferturi de rondele).
Se curata ciupercile (se indeparteaza pielita aia de la exterior), se spala si se taie cubulete nu prea mari.

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se pune la prajit intr-o oala cu putin ulei si sare si se lasa acolo pana cand devine sticloasa. Se verifica si se amesteca usor din cand in cand, ca sa nu se maroneasca. Cand a devenit sticloasa, se pun morcovii si se toarna apa cat sa-i acopere si sa poata fierbe. Se lasa totul sa fiarba pana cand morcovii sunt aproape moi de tot. Acum se incorporeaza ciupercile si se mai pune niste apa, ciupercile mai trag din apa. Se mai adauga si sare, daca este nevoie. Cand totul a fiert bine, se amesteca, intr-un vasut, 2 - 3 lingurite de faina cu lapte, nu trebuie sa iasa gros, ci fluid. Ieri am pus 2 lingurite, pentru ca am fost doar doua persoane. Se amesteca bine, sa nu faca faina cocoloase, si se toarna in oala cu ciupercile si morcovii si ceapa, amestecandu-se continuu, pentru ca faina cu laptele ingroasa sosul si sa nu se prinda de oala. Se mai lasa putin la fiert, sa fiarba faina, sa nu aiba sosul gust de faina. Cine vrea, poate adauga patrunjel maruntit.

Pofta buna!

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput