Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
lavini spune:
Vin si io la placinte, pastreaza una, sau mai bine doua!Oricum nu mai am nimic de pierdut...si eu mananc dulciuri la greu, azi am executat juma de cioco + vreo 6 bomboane de cioco fiindca s-a intors o colega din vacanta, un strudel nu stiu de care de la cuptorul cu lemne(pe langa o pizza), o bucata de praji cu prune si niste sticksuri de la fi-miu...iar acum tocmai vin de la bucatarie unde am mancat branza cu ridichi...mi-e si frica sa ma uit pe cantar...
Si am primit o reteta de praji cu mere(gen placinta) si maine ma gandeam sa bag o tava...si cum sunt singura acasa, stiu si deznodamantul...
Lavinia, 19+
si Andrei (11 iunie 2007)
Leditia spune:
Eu tocmai am halit www.culinar.ro/forum/continut-pagina/20141/Pancake-Jamie-Oliver/pagina/20/" target="_blank">asa ceva..Au iesit demential de bune..si le-a facut al meu iubit.
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

lavini spune:
Ledi, si reteta unde e???Doamne ce pofat mi s-a facut...mai ales acu', dupa o cearta cu sotulache pe mess.......
Lavinia, 19+
si Andrei (11 iunie 2007)
flowerbee spune:
Sa o iau cu inceputul, adica cu hemoroizii. Ca si Cristi, stiam ca exista, dar nu doream sa ii vad de aproape. Dar...cred ca o sa imi apara si mie, ca e zona cam sensibila de la cat de constipata sunt...
Miere, mi-a placut comparatia cu calul lui Fat Frumos. Asa ma simt si eu, de parca mananc jar si apoi arde mocnit in stomac, pe gat si peste tot.
Alina, nu stiam ca e voie Maalox. Ia sa cumpar si eu, poate ma mai lasa arsurile.
Cat despre asigurare, m-am mai interesat si e cu dus-intors. Cat esti gravi, ai doar 15% reducere la nastere si la analize si alte investigatii. Abia dupa ce nasti intra cu adevarat full planul. Oricum, mi se pare ok, dar trebuie vazut. M-ar mai interesa daca ingrijirea lui bebe e acoperita, adica daca are nevoie de incubator sau alte chestii.
Selene, eu ma dau cu Mustela si e ok. Sper sa aiba si efect. O sa vedem dupa ce nastem.
Am fost la cumparaturi si mi-am luat toate nebuniile de mancare. O sa ma fac cat casa, ca am gustarit din fiecare.
Cristi, m-ai innebunit deja cu placintelele. Iti dai seama ca maine fac si eu, nu?
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
IRA_LIZA spune:
Firma la care sunt intra in lichidare, s-a hotarat brusc actionarul principal, a facut directorul general niste magarii cat casa, asa k "principalul", neamtz fiind, a zis, gata, m-am saturat, inchid si plec. Sunt destul de bulversata, iar am senzatzia aia k mi-au inghetzat neuronii, noroc k am intrat in we. si-o sa am timp sa ma adun (sper)...Uff, de n-ar afecta-o pe bebica starea mea...
crisspoliss spune:
Ira Liza, vai de capul nostru cu slujbele alea...pe al meu sot tocmai l-au concediat- ca a vrut sa-si ia concediu de paternitate, si aia au zis ca nu se poate, si el s-a certat cu ei sa le arate ca legea zice ca se poate, asa ca i-au zis by-bye( ca aici n-ai voie sa le arati ca esti nemultumit, tre sa taci si sa inghiti, ceea ce al meu nu prea poate), dar i-au dat salariul pe inca o luna cu conditia sa nu-i dea in judecata...si el a hotarat sa ii lase in pace, ca aici avocatii sunt super scumpi si procesele dureaza ani de zile- ca deja s-a interesat- si a zis ca nu vrea sa ma enerveze si mai tare..asa ca acuma isi cauta de lucru. Nu sunt foarte suparata ca era o firma de tot rahatul, de mult vroia sa plece de la ei, dar momentul e cam prost ales. In fine, om trece si peste asta..cel putin eu mai lucrez pana la sfarsitul lui decembrie, dupa aia imi iau CM si am noroc ca in California statul iti plateste pe vreo 3 luni 50% din salariu( cred ca e singurul stat care are asa plan bun) plus mai capat 2 luni fara salariu...dupa aia sa vedem ce-o fi..ca usor nu e, singura, fara rude...si mai e si criza asta financiara in state, e de speriat, ca acuma ma uitam dupa joburi si nu prea mai sunt cum erau acum o luna-2.... 
Edit: Na ca am vrut si eu sa ma descarc putin!!!!!!
Crisss
22+
crisspoliss spune:
Miere, ce medicamente ziceai ca se pot lua in State pentru arsuri la stomac? Ca acuma fac si eu ca balaurul din poveste si scot flacari..nu trece cu nimic, am mancat la iaurt si lapte sa-mi iasa pe nas
Crisss
22+
miereamara spune:
Eu iau Tums (se gasesc over the counter). sunt niste bombonele mici cu diverse arome.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Eu iau Tums (se gasesc over the counter). sunt niste bombonele mici cu diverse arome. “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Si te ajuta? iti mai taie din fierbinteala? trebuie sa iei mai multe dintr-o data?
Crisss
22+
miereamara spune:
Da, iti neutralizeaza acidul, eu rontai 3-4 odata.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan