Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!!

LA MULTI ANI, FLAVIA!!!

SA va bucurati de copilasi si sa aveti parte de multa fericire!!!

Laurita, depinde ce-ti doresti. Daca ai chef de relaxare si odihna, lasa-l pe Mici acasa. Eu zic ca veti avea tot timpul sa-l luati cu voi. LA varsta asta nici nu se poate bucura de ceea ce vede pt ca inca e prea mic sa inteleaga. De la un an incolo o sa tot plecati cu el la mare, munte, peste tot. Si pana se insoara , tot cu el o sa plecati! ASa ca, din experienta mea, te sfatuiesc sa plecati singurei si sa te recuperezi dupa perioada asta care n-a fost tocmai usoara. Si cand o vei lua de la 0 cu forte proaspete vei vedea ca ai cu totul si cu totul alta stare de spirit. MI-e dor de voi! Sanatate lui Mirici!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo ai gasit melodia aia ca si eu o vreau? Eu zic ca ne gandim amandoua la aceeasi.
Daria 1. Si Robert se zgarie pe fata cu unghiile, e tare greu sa le tai, treb sa-l prind adormit bine. 2. Si noi avem bucatelele alea de piele mai aspra si nu stiu ce sa fac, cand merg la pediatra intreb. Eu sunt sigura ca de la detergent. Aaa si 3. ca am citit din urma, nu a trecut ochisorul e din ce in ce mai rau, luni mai facem un set de analize.
Alex sara mai, tu vrei sa fac hipertensiune ????

Inais La multi ani fericiti Domnului Tatic ! Sa va traiasca si sa va bucurati de el !

Anuta sanatate multa puiutului !

Wow Emy deja dintisor ? Inainte de 4 luni?? Cum a fost, a fost marait, ceva?

Miss deci puseul de 3 luni o fo ? Ca si la noi a fost mai rau ca niciodata, am ajuns sa ma programez la un dr. pe la Campina, ca am mi-a zis o verisoara ca e super bun.

Alysh ufff… ce sperietura ! Eu un ate inteleg, pt ca si eu fac cam tot asa… ma crizez de numa!

La multi ani Andreuta si Flaviuta ! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite !

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Cleo m-ai speriat cu pata aia! Sper sa nu fie nimic

Poze Robert

Mergi la inceput

Getuta ce frumos cu calendarul! Imi place! Ma abonez si io! sau macar sa ma inveti ce si cum.

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cleo, mara si da Doamne sa nu fie nimic grav.......

Lorich, imi pare rau sa aud ca inca nu v-a trecut ochisorul. La Campina vreti sa va duceti la un dr pt ochi? Stiu ca acolo se ducea si varul meu cand era copil....tot probleme cu ochii....

Daria, eu am ales numele fetitei mele.......la inceput Sotul meu nu prea a fost de acord cu numele Delia......ghici de ce? Tocmai fiindca nu-i place Delia Matache....

Fetelor, intru mai incolo ca acusica ma pregatesc sa dau papa la fata, apoi sa fac curat ca ......ia ghiceste Laura, daca nu m-am dus eu la soacra.......da, da.....cred ca ai ghicit.......vine ea maine la noi....

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh si mie mi-e tare dor sa stii...imi pare atat de rau de intamplarea cu leganusul si de supararea lui Stef...O sa-i treaca...si noi ne-am certat odata in fata unor prieteni, tot din cauza lui bb, mie mi se parea dezbracat si lui B nu si ne-am certat uratel. tot asa... Te cred ca ai fost disperata, Doamne ce ar fi fost si la gura mea!!!tot asa as fi facut ca eu nu ma pot controla, imi pare rau dupa...Sa vedem partea buna...lui Stef o sa-i treaca supararea, bine ca nu are bb imic!!!Doamne fereste! tare

Cleosper sa nu fie nimic rau nici la tine, poate intr-adevar, s-a zgariat cumva. ea e mare, papa mult, pana acum nu ai zis ca ar fi plans la masa, practic nu are ce sa fie...

Lorich sper sa gasiti o solutie la okisor in Campina, ca nu stiu cum mai rezistati de atata vreme!

Dana H, Alysh va multumesc de sfaturi...oooof ce greu e sa decid...mi-e frica de faptul ca va fi iarna si sa nu raceasca daca-l luam, dar si sa nu sufere indoit daca il lasam acasa din pricina ca nu e intarcat inainte - cum spunea Doloress sa nu asociem doua traume si plecarea mamei si intarcatul. dar si eu as incerca sa intretin lactatia...ca as vrea sa-i dau pana la un an.

mi-bebelinabine ca nu e racita! E foarte greu sa ai copilul bolnav...plange ca din gura de sarpe cand ii scot mucii, nu accepta siropele, nimic, dupa ce ca e in starea in are e te simti si tu rau ca-l torturezi vrand sa-i faci bine...sper oricum sa plece repede si sa va lase linistiti.

Andree ce te invidiez ca ai facut copil de tanara!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

ANDrea si Dflavia

Lorich, sper sa faca doctorul acela de la Campina ceva bun ca sa ii treaca ochisorul.
El ce are?canal infundat la ochisor? ce au zis alti doctori?

Alysh, cred ca reactia ta a fost normala.
Bine ca nu a patit bebe nimic.

Cleo, sa speram ca e doar sange de la vreo zgarietura si atata

Am citit si eu pe alte forumuri si am vazut ca sunt mamici care folosesc KArvol pentru decongestionarea nasului la copii.
Pe prospect scrie ca e pentru copii peste 2 ani, dar pe amabalaj vad ca scrie ca se poate da dupa 3 luni, dar oricum e bine de stiut si de Karvolul asta.
Poate o fi de mai multe feluri ( pt bebelusi) si copii mai mari...zic si eu nu sunt sigura.
Deocamdata nu am avut inca probleme cu muscusorii.
Va dau si voua un link ,poate va ajuta.
http://www.efarma.ro/products.php?id=757

Si mai e si Pulmex babypt copii peste 6 luni.
http://www.efarma.ro/products.php?id=756

Mai e si Sterimar , spray nazal cu apa de mare , care e indicat si pentru cei mai mici bebelusi.
http://www.efarma.ro/products.php?id=767

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Noi suntem tot la mama.
Am intrat sa uram:

LA MULTI ANI ANDREEA si DFLAVIA.
Va uram sanatate multa, fericire si multa iubire in jur. Sa aveti o zi minunata.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mara, Vlad si Robert. Sper sa fie bine toti trei.
Dariasi eu am folosit mult Karvol la Cezara. Sunt niste capsule mici de cauciuc, pline cu un ulei ce miroase asa mentolat. Goleam o capsula pe sacul de dormit, cam pe piept si el se evapora toaaata noaptea. Intr-adevar, e bun.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fete, intru pe fuga, sa-i urez Adreutzei LMA!!!!!! si multe impliniri linga bb
Cleo, poate doar s-a zgiriat, al meu inca se zgirie la greu si ma indoiesc ca doar la suprafata, sunt sigura ca si prin gurita, dar nu vad eu/...Of, Doamne Ajuta!
Alysh, of, ce sperietura cu cazatura, lasa, ei or sa le tot ia, macar sa nu fie grave.
Lorich, sper sa rezolvati odata problema cu okisorul, sa te linistesti si tu.
Daria, am uitat sa-ti spun si eu: faci niste conspecte foarte complete!!!
[
Editez: La Multi Ani si FFlaviutei!!!!!!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput