Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

In primul rand, pentru dflavia si Andree27, toate cele bune si din inima un LA MULTI ANI !!!! Sa va sarbatoriti frumos si sa aveti parte numai de bucurii si fericire toata viata!

Gata, fetele, am pus-o si pe Alex@Sara in poezioara, am schimbat pozicile si am pus si poezioara in verde, sa iasa mai bine in evidenta numele bebeilor

Raportez o noapte prostuta, i-am dat lui David san cam la 2 ore, cu Lefax inainte, dar tot s-a frichinit de numa-numa... Ah, uitasem sa va spun ca aseara la spital, asteptand-o pe d-na doctor, l-am si masurat rapid, are 65 cm, uriasul lui mama!! Am o prietena care - ea insasi mamica a unei fetite de 5 ani - imi scrie pe de o parte ca sa nu-mi fac griji despre cum am ajuns cu David la urgenta, ca e robust si arata ca un copil extrem de sanatos, apoi ma intreaba nonsalanta daca nu cred ca al meu copil are nevoie de mai mult decat de "lapte chior" Acum ma gandesc cum sa-i raspund cu tact, dar ferm, ca am de gand sa-l alaptez 6 luni exclusiv si ca nu ma simt bine cand sunt criticata la acest capitol, laptele meu este minunat si arhisuficient - se vede doar pe David, care la 3 luni si un pic are 65cm si 6.500g!! Pai ce vrea mai mult? Ah, ea a nascut cu cezariana programata si i-a dat fetitei ei din prima zi lapte de la biberon

Aseara am facut si eu in sfarsit din nou o baie cu spuma, relaxanta, nu mai facusem de prin martie-aprilie...

Getutza, tare frumos ce ai „copt“ si tu...

Simonix, mi s-a strans pielea capului citind despre cresa descrisa de tine, Jiiisas

Daria_Ioana, iar ai facut frumusete de conspect Si eu am citit cartea lui Libby Purves – „Poti sa nu fii o mama perfecta“, mi-a placut.

Laurita, din nou sanatate maxima pentru Mirci... Poate ca n-ar fi rau sa-l infofolesti bine si sa-l scoti macar o ora la aer curat... Ce temperaturi mai sunt acum in Bucuresti? Pe aici e inca toamna blanda, in jur de 15°...

Cleutu’, nu stiu ce ar putea sa fie pata aia de sange, poate s-a zgariat pe cap... sau si-o fi rupt vreo unghiuta sau o fi piscat-o vreun tantar, ai verificat? Nu stiu, zic si eu asa... Mai stai sa vezi daca mai apare ceva, fii cu ochii pe ea ca pe butelie si verifica.... Eu va doresc sa fi fost alarma falsa!

Alysh, of, tu-i mama lui de leganus pacatos... Cat despre cearta, si eu m-am certat cu Bogdan de cateva ori urat de tot de cand e David, l-am si injurat de toata familia , el saracul rabda si ma intreaba daca ma simt mai bine dupa ce-l jignesc Asta e, avem scuza mamelor demente... Dar tot el imi zice ca tare si-ar fi dorit si el o mamicuta ca mine

mi_bebelina, vezi cand vine socrela s-o pui sa se spele pe maini si n-o lasi sa atinga fata...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

de astia ce ziceti:
http://www.flickr.com/photos/8496303@N08/920286846/in/pool-65005494@N00

si pt Vianne+ aelita, surse de inspiratiune:

http://community.webshots.com/user/kittygreeneyed (sunt albume cu croitorie, modele de tricotaje, modele de croshet)

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am citit si eu din urma pe diagonala, dar n-am terminat. M-am oprit sa mai zic si eu cate ceva.
Ylari – condoleante pt buni… Eu mai am un bunic si o bunica si nu-i mai vazusem de un an ; tare ma bucur ca saptamana trecuta am trecut pe la ei si cu bebe. Au fost asa de incantati. Imi pare rau ca nu am facut poze si cu ei.

Am mai citit de diversificare. Noi am inceput-o insa nu dau amestec fructe si legume. Dau 2 zile fructe, 2 zile legume sis pre disperarea mea i-am dat sic ate putin din biscuit popular…Ii place foarte tare mancarea. Legumele I le dau astfel – fac o ciorbita in care pun ceapa, ardei, morcov, cartof, patrunjel verde, dovlecel, radacina de patrunjel, o lingurita de ulei si doar putina sare (nici nu se simte). O gust si eu, e tare buna. Apo ii dau cartoful pasat cu putina zeama, sau morcovul, sau dovlecelul sau amestec din 2 sau 3 dintre acestea. O ciorbita o tin o zi su 2. Apo 2 zile ii dau fructe date pe razatoare. Lui David i-au placut de la inceput , mananca ½ castronel si apoi mananca si titi.

Am vazut si ce a “copt” Cleo , foarte draguta salopeta, iar Mare ii sta foarte bine. Am vazut si poze de Inais, Gabitzam – ce dulci sunt bebelusii.
Ancaurn – multumim pentru colaj, a iesit super.
Mely – este foarte interesant calendarul
Imi pare rau de bebicii fonfanici Raducu si Mirciulica…si cred ca mai era cineva…
Noi ne scoatem de 2 ori pe zi mucisorii din nasuc cu ser fiziologic si betisoare.

Imi pare asa de bine ca bebe sta numai afara aici . In afara de acum 2 zile cand a plouat , in rest intre 11 si 18 stam numai afara.

Puputi – te asteptam in Romania. Aici daca platesti ai acces la orice clinica. Noi, de exemplu am fost la un control la MedLife si i-am facut si o ecografie abdominala si m-a costat 160 RON.
Viane – ce frumos lucrezi tu. Mi-a placut mult palaria asortata cu geanta in culori foarte vii.
Gabitzam – ai inceput deja serviciu ? nu stiu pe unde ai scris… e cumva un proiect si apoi revi la bebe ? cu cine sta bebe acum ? Felicitari pentru greutatea si inaltimea lui Raducu. A crescut mare. Abia astept sa-l cantaresc si eu acasa cand ajungem
Miss – pupam pe Daviducul sa se faca bine la burtica.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Andree27, dflavia LA MULTI ANI!!!! Va pup si va doresc o zi minunata alaturi de soti si copilasi

Fuug, am musafiri....

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Andree27, dflavia LA MULTI ANI!!!! Cu sanatate si bebelushi sanatosi!

Cleo, ai descoperit de unde era sangele? Sper sa nu fie nimic...
Faine link-uri, multzam! Pantalonii aia sunt super!

Reallaura, sanatate lui Mirci!

Nicole, multzam!

Daria, cartile le gasesc pe net.

Gabitza, si eu fac prajitura aia, ba cu mere, ba cu branza. F buna, intr-adevar!

Alysh, Slava Domnului ca nu are nimic Vladutz...

Miss, normal ca laptele tau e f bun pt David... E cel mai bun lucru pt el... Cum se gasesc unii sa vorbeasca...

Am senzatia ca uit pe cineva.. Sanatate puiutilor bolnaviori!

Noi am avut o noapte mai buna.. Stefana a mancat la 21.30, la 2, la 4, la 6 si la 8 si nu a mai stat treaza in jur de 4-5

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Emycor felicitari pentru dintisor, imi pare rau sa aud de inimioara. Dar lasa ca se va rezolva, am mai auzit cazuri, mai ales la sectiunea de prematuri si toate s-au rezolvat cu bine. Bine ai revenit printre noi!

Getuta intr-adevar Anuta se referea la Desire cu poza 7, dar nu conteaza, mai ne confunda omul ca suntem amadoua cu D si din Canada Nu ca nu mi-ar placea sa am si eu o printesa frumoasa ca Victoria, sa ii pun rochita...dar nici pe Patrick nu l-as da. Chiar fetelor, ma gandesc si ma minunez cum se descurca mamele de gemeni?! Al meu daca nu ii dau acuma pe loc mancare urla de zici ca il tai, se inroseste si se ineaca, plange cu lacrimi asa. Pai daca ai gemeni, cum le dai sa pape la amandoi odata daca esti singurica? Cred ca e de groaza. Hai sa zic ca daca alaptezi il pui pe unul la un san si altul la alt san desi e greu sa-i tii, dar daca trebuie sa le dai biberon? Inainte voiam gemeni insa acuma ca am vazut ce inseamna sa cresti un copil n-as mai vrea.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Doloress, multumim de complimente. Nici io nu l-as da pe Patrick ;)
Si asa e, nu-i nici o suparare ca ne mai confunda lumea... suntem atatea mamici fericite pe aici...

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Cu diversificarea, si mie imi pare rau ca am inceput cam devreme, mai ales ca e prematur. Si al meu se stramba desi parca pe zi ce trece se invata cu gustul. Sunt insa hotarata sa nu ma grabesc, stau cate o saptamana la un aliment, si ii dau foarte putin, cateva lingurite. Mai mult sa il obisnuiesc asa. Saptamana asta avem morcov si cereale din orez. Vad ca nu a ajutat cu nimic la regurgitat, cum zicea doctorul, vomita in jet in continuare in voia cea buna.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Doloress, ar putea vomita si d ela lipsa de Vitamina D. Ii dai? Baietelul prietenei mele (5 luni) a vomitat tot asa, pana a inceput sa-i dea vit. D (DViSol). DAR, si Victoria vomita, desi nu in jet si ii dau Vit. D de la o saptamana... Ai grija doar si uita-te dupa semne de deshidratare: ochisori iscati, nu saliveaza ca pana acum, fontanela bagata inauntru, mai putine diapers ude/zi... si daca pare deshidratat poti sa iei Pediatric Electrolyte Solution (indicate sunt cele fara gusturi adaugate) si ii dai, nu mult, niciodata mai mult de cat lapte ar papa de obicei.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Vai, fetelor, ce am mai ras azi. Am fost cu David la plimbare (criza de la pranz a fost slaba in comparatie cu zilele trecute), apoi am venit acasa, i-am dat sa pape, n-a vrut sa doarma deloc, dupa vreo ora i-am facut baita, iar n-a vrut sa doarma, am zis ca sa-i facem o serie de poze pe burtica (facusem joi la fotografa acasa si aveam idei noi ).

Zis si facut. Ii pun o pernuta mica sub el si-l asez pe burtica pe pernuta. Se frichineste el ce se frichineste si dupa vreun minut ne si trage clapa, se rostogoleste pe o parte si ramane asa intins pe spate Noi ... da-i si razi... Il iau si-l asez din nou, Bogdan in timpul asta focusa de zor in spatele meu, sa nu piarda momentul cand fi-su va face cine stie ce mutrita... iar smecherasul nostru se rostogoleste imediat in cealalta parte Am ras cu lacrimi... Pacat ca nu am si filmat scena respectiva...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Are vreun bebelush ganglioni pe dupa cap?..nu stiu nici eu sa explic bine.
La ceafa are in stanga un zgarci mic ....si in dreapta alt zgarci( ca altfel nu stiu cum sa le numesc) ..le simt prin piele.
LA maternitate au zis ca nu e nimic grav.
Uneori ii apar , alteori ii dispar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mda….Gata, aproape am terminat treaba, am culcat fata……..sa fac un mic conspect si daca mai am timp sa mai scriu si ce am mai facut eu…….

Daria, multumim pentru sugestii in legatura cu Karvolul…….cine stie cand om avea nevoie…..e bine de retinut. Si am uitat sa iti spun, si eu asociez numele cu persoanele pe care le cunosc….Delia este numele unei foste eleve de-a maica-mi(mama e profesoara) care mie imi placea ca era linistita si avea ceva, nu stiu ce, care imi placea. Daria…e numele personajului principal dintr-o telenovela romaneasca de pe Acasa(cred ca “Daria, iubirea mea” se numea) si in ciuda greutatilor, era o luptatoare…..asa ca tine. Eu chiar te apreciez, singura cu 2 copii nu cred ca e usor…….Nu am observat vreun ganglion la Delia, o sa urmaresc mai atent…..nu stiu ce sa-ti zic……

Nicole, ma bucur ca sunteti bine si ca stati mult la aer….ce-as mai vrea si eu…..In legatura cu diversificarea nu prea sunt de accord cu sarea….incearca sa nu mai pui deloc sis a vezi ca tot are gust bun papica lui bebe. Tata imi povestea ca pe vremea cand era burlac uita mereu sa isi cumpere sare, iar cand ajungea acasa nu-I mai ardea sa iasa …..drept urmare si acum mananca cu foarte putin sarat…Deci e treaba de obisnuinta si la noi, oamenii mari…….apoi la bebei……

Alish……cred ca oricare dintre mamici ar fi reactionat asa…..bine ca nu a patit bebe nimic.

Miss, stai linistita in privinta lapticului….. e cel mai bun pentru Daviducul tau. Ce m-am amuzat citind despre incercarea de a-l poza. Eu nu stiu ce sa fac……sa incep sa ma panichez ca fata mea nu se intorce nici pe burta, nici de pe burta? Cand avea vreo 2 luni dormea ziua pe burta…..acum insa nu vrea si pace……de fapt nu prea mai doarme ziua……daca prinde cate 10-15 minute pe zi sunt boieroaica……..In legatura cu soacra, cica a pus-o in garda cumnata-mea ce sa faca si ce nu cand vine la noi. In afara faptului ca vorbeste mult si ca are darul de-a face pe “Gica Contra”, e femeie buna. Si la cat ne vedem noi……..

Getuta, tare frumos ce ai copt tu acolo…

Cleo, cum e Mara? Ai descoperit de unde era pata?....Si………cand ne arati si pantalonasii copti de tine pentru Mara?

Asa…..acum sa va zic ca a catadicsit si maica-mea sa vina in seara asta cica sa ma ajute la baita ca sunt singura…..de parca aseara nu eram……in fine…..Mai mult mi-a facut nervi, iar Deliei nu mai spun……cand incepe maica-mea sa vorbeasca sa vedeti ce plans isteric o apuca pe fata, daca o mai ia si in brate…….e dezastru. Nu stiu, dar nu o mai suport….vrea sa fie bunica doar cu numele. Vaneaza orice cuvant al meu si I se pare mereu ca are cineva ceva cu ea…….Am si eu un vis care candva sper sa devina realitate ……sa ma mut de langa ea(v-am zis ca ea sta in blocul vecin). Vine cand nici nu ma astept si mai mult ma incurca……cu fata nu sta, nici n-am curaj sa o las ca as gasi-o lesinata de plans……

Hai ca m-am lungit, ma duc sa scot rufele din masina…

O noapte linistita va doresc..

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput