Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani cu intarzaiere sarbatoritelor noastre Andree27 si Flavia, sa fiti iubite si fericite alaturi de puiutii vostri! La mine inca e 27 septembrie, deci ma iertati de contratimp.

Cleo asteptam update despre pata rosie, eu zic ca nu e nimic daca fata e vesela si pare sanatoasa. S-o fi zgaraiat, al meu isi face niste rani cu sange... ca nu prea sta la taiat unghiute. Cand era mic il prindeam linistit, acuma e ca spirtul. Speram sa fie numai asta si nimic mai mult. MsBB a mai patit asa cu fetita ei.

Deisree ii dau vitamina D de cand era mic, mi-a dat doctorul. Nu prea sunt eu consecventa, dar tot ii dau destul de des. De deshidratat nu cred ca se deshidrateaza pentru ca papa des si mult, eu zic ca si de asta mai regurgiteaza, e tare lacom. Pai acuma a supt vreo 30 de minute din ambii sani si a papat 200 de ml mai apoi. In plus a recuperat deja diferenta care in mod normal la prematuri se recupereaza in doi ani de zile. El ar fi trebuit sa aiba acuma dimensiunile unui bebe de 3 luni, in schimb el are dimensiunile unui bebe de 5 luni, deci se incardeaza in grafic. Ce sa facem, mai asteptam, cum zicea si Simonacip David al ei a regurgitat pana la 9 luni. Tocmai am primit de la socrela o sacosa de babetele, tot sa aiba sa vomite la ele.

Nu stiu cine pomenea de intors, sa stiti ca nici al meu nu se prea intoarce si are 5 luni. Abia ieri a avut o tentativa, dar slaba de tot. Asta pentru ca eu nici nu l-am pus mai delos pe burtica, tot din cauza vomatului, el mereu a trebuit tinut in sus.

Nicole bravo pentru diversificare, inseamna ca e pregatit baiatul! Al meu a facut ieri tare urat si a vomat tot morcovelul, asa ca am hotarat sa sistez diversificarea si sa o las pentru 6 luni. Azi s-a comportat din nou ca inainte (ieri a urlat non-stop, mi-am adus aminte de colici) deci e clar ca stomacelul lui nu e pregatit pentru mancare. In plus, regurgita ca inainte deci nu l-a ajutat cu nimic. O sa aiba timp sa pape toata viata.

Alysh bine ca nu a patit nimic bebe! Orice mama ar reactiona la fel! Si sotul intr-o zi se ratoia la mine, ca de ce sunt nervoasa, pai cum era sa fiu cand bebe era tot racit, cu mucii pana-n gat, nu putea saracul nici sa respire. Eu eram un pachet de nervi si ingrijorare, chiar sa fi vrut sa fiu calma si nu-mi iesea.

Laura da, dorm cu el in pat... guilty as charged... Daca asa m-am obisnuit ca era prea mic si mi-era tare mila de el sa il vad in patutul ala mare singurel. Si acuma l-as duce insa nu mai pot... si nici sotul nu vrea sa il duca. El mai mult e capul rautatilor. Ca si el a dormit mult cu mama in pat, a fost baiatul mamii. Si e tare comod sa il mufez la tzitzi noaptea prin somn, dorm si eu si doarme si el si toata lumea e fericita.

Mi_bebelina e rau cand nu ai o baza nici in mama nici in soacra! Si mie imi place numele Delia, sugereaza o femeie delicata si rafinata asa.

Miss cred ca de belea a fost faza cu intorsul! Noi ne stricam de ras cand rade cu hohote. Al meu cand face ceva, apoi face nu se-ncurca. Cand urla, nu poti sta langa el, cand rade rade cu hohote, cand papa, papa tare mult si tot asa. Sunt tare curioasa cum vor evolua bebicii nostri si ce personalitati o sa aiba. Pe-al tau il vad un nazdravam si jumatate dupa privirea aia smechera.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

doloress, Patrick e un invingator! de mic. Asta o sa fie... o sa sparga statisticile, o sa uimeasca, si o sa demonstreze!

aa, MsBB! credeam ca chinabulina, le confund pe bacaoancele nopastre care s-au ascuns, vad....s-au le-a taiat netu acolo! Nu a mai fo niciun semn, a mai regurgitat putin, de fatsa cu tati, si a zis ca nu vede nicio urma de sange, era numai laptik. Io tot zic ca din guritsa, ca la piele nu e nimik vizibil, si pata era de sange dar intinsa, ca si cum ar fi scuipat lapte/regurgitat pe ea. Si, desi ii tai unghiile scurt, scurt (ma zgarie pe san des, si asha il testez), dar in guritsa pielea e sensibila si isi tot baga amandoua miinile pe gat... pana tusheshte.

m-a luat un sughits...de nu pot adormi.

fetelor, pantalonii ii fac dupa ce gat si asta caciulitsa. Sa videm cat m-o tsine si pasiunea asta

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo ma bucur ca totul e OK! O prietena a mers tot asa cu bebe la urgenta ca facea kk cu sange, cand colo era de la tzitzi, ca ii facuse rani. Bine, asta se intampla la inceput, avea bebe cateva zile, nu cred ca mai ai rani acuma. Dar ce faci treaza la 1.30? Caciulite si pantaloni?

Despre Patrick hihihihi, asa este, fetele de la Prematuri mi-au zis ca il paste obezitatea, ca a luat prea mult in greutate si ca nu e normal sa se dezvolte asa repede. M-au sfatuit sa nu-i mai dau formula, insa nu pot sa il las sa urle de foame. O sa vedem mai incolo cum sta la partea psiho-motorie, vad ca la fizic a recuperat bine. Dupa parerea mea la partea psiho-motorie e putin mai incet, dar nu ma stressez ca e normal. Ca de exemplu, nu se intoarce, a inceput sa rada, sa prinda jucarii, sa se joace mult mai tarziu decat ai vostri nascuti cam in aceeasi perioada.
DAr de luptator, e luptator de cand era o celula, caci la 5 saptamani am avut un hematom care a sangerat o saptamana, mai mare ca sarcina si totusi nu a luat sarcina cu el. Patrick a ramas tare pe poztie

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor!!

Cleo melodia asta

o cautai?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Cami, cum ai pus ca sa se vada clipul?

Mergi la inceput

Mihai Constantinescu - "O Lume Minunata"

Mergi la inceput

am reusit si eu.
Nu stiam ca putem pune si videoclipuri...ce super e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Daria a!!!.. vad ca ai gasit singura.. Merci pentru aprecieri, multumesc mai ales ca majoritatea celor care ne vad spun ca Sofia seamana cu mine si Sabina cu daddy.. si scrisul de la semnatura cred ca e font - century gotic?! zau daca mai tin minte..- joaca-te si tu cu toate de la "tip caracter" si sigur gasesti ceva sa iti placa.

Laurita in legatura cu plecarea in vacanta evident faceti cum va este mai bine voua, fiecare situatie e alta, daca simtiti ca aveti nevoie de timp pentru voi, sa va reincarcati bateriile - super, dar daca vrei sa il iei si pe Mirci eu zic ca iar e ok. Noi prima vacanta am facut-o la New Orleans cu Sofia cand avea cam 7-8 luni si a fost super. Pe avion a fost un pic mai agitata (la intors) dar in rest nu au fost probleme. Evident ca nu isi aminteste nimic dar noi da si chiar au fost unele momente tare dragute.. ca de pilda momentul cand mancam beignettes in cartierul francez si ne-a rasturnat farfuria cu zahar pudra in brate.. sau cand a bagat manuta in jambalaya lui tati.... si a fost si prima ei vizita la un acvariu..unde a cam dormit dar la iesire s-a trezit exact la timp sa facem poza cu mascota..- si astea sunt doar cateva....

La multi ani Andreea si Flavia si sa aveti numai bucurii alaturi de cei dragi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

'Neata fetelor!!

Cleo melodia asta
o cautai?

aha!!!
nu sunt io bautoare de cafea dar...am fo. Mirosu deja imi zbarnaiie la neuron.

Faina cafea ne-a dat CamiM, nu??

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata. Mddaaa, super cafea de la Cami
Noi tot raciti si mucosi.Ba chiar incepe sa ma doara si pe mine gatul.

Cleo, ce face Maruca?

CAmi, sa stii ca ma gandeam la pozele tale cand era SOfia mai mica, in marsupiu si o tineai in haina ta.
Oooof si eu inclin sa-l iau, mi-e doar teama sa nu raceasca sau ceva ca o sa fie sf lui ianuarie, plina iarna.

MI-Bebelina, ce nasol sa nu te poti baza pe mama ta!Si eu o cam comentez pe maicamea si suntem mereu
in razboi verbal, dar o iubesc tare, chiar si cand ma cert cu ea. SI ea sta langa Sis dar nu o ajuta cam deloc.
Nu se poate baza pe ea.

doloress al meu s-a intors prima dat alaltaieri spate-burta si a ramas cu mana sub el.
E si din pricina ca nu-i lasam in patutul lor ca si tu ziua il tii in bouncer pe langa tine, unde sa se intoarca?

Nicole, eu nu as pune sare deloc in mancarica, am citit ca rinichii lor nu fac fata.
felicitari pentru daviduc papacios!

Allina-anto sper ca v-ati simtit bine aseara!

Daria Ioana sa ma uit si eu dupa Karvol azi!Multumesc de pont.

Simonix, am verificat sacul de dormit m-am bucurat sa il gasesc in regula!

Miss copilasii astia sunt o sursa de permanenta incantare... orice ar face. suntem niste fericite toate

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput