Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Multumesc Laura si Gabitzule de urari!Sunteti niste dragute!Asemenea va doresc si eu numai bucurii si sanatate!!!

Gabitzule merci de reteta!!!!

Flavia La Multi ani si tie!Implinirea tuturor dorintelor si mai ales multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Andreea27, LA MULTI ANI !!LA MULTI ANI !!! multa sanatate, sa te bucuri de puiu tau, si sa creshteti mari!

Flavia, LA MULTI ANI LA MULTI ANI !!! Si voi sa multa sanatate, sa te bucuri de puii tai, si sa creshteti mari!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ce tuta sunt!

Andree27
Sa ai parte numai de zile pline cu soare alaturi de cei pe care ii iubesti!

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Flavia, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa te bucuri de familia ta!
Andree, multa fericire si iubire alturi de familie!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

dapoi si eu sunt tuta!!! Anreea!!!numai fericire pace si dragoste!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

'Neata

ce dragute sunteti si daca tot se umple pagina cu urari hop si eu

Andree27
Sa ai parte numai de bucurii si multa multa sanatate la tin si la cei dragi

tu din ce an esti? eu din'79 la anu schimb prefixul

si pt ca fiica mea a stiut ca azi sarbatorim m-a trezit la 12:30, 2:30, 4:00 si 7:00 asa ca sa tin minte ziua asta

va pup si o zi faina tuturor, la BM e tare frumos si e si Sarbatoarea Castanelor dupa cum am mai zis snteti invitate la o

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La Multi Ani!!!! Flavia, sa fii sa natoasa si voioasa si sa-ti fie viatza o bucurie!

[/red]La Multi Ani!![/red] si pt sotz de Andreea, sa iti fie sanatos, sa va iubiti si sa va bucurati de puiul mic!

Laura, cunosc foarte bine aceste ganduri, aceste framantari. Cum o sa fac eu cu alaptatul in Chile? Cum o vrea Domnul! In sensul ca imi iau pompa cu mine si o sa incerc sa "intretin" lactatia. ideea ar fi ca dupa aceea sa mai am laptic sa ii dau dimineatza si seara. ar fi minunat asa, dar imi este tare teama ca nu o sa mai fie. deja a scazut productia vazand cu ochii. trag de mine, beau la ceaiuri... in fine.
nu am rezerva de lapte sa ii las sa bea in cele doua sapt cat sunt pelcata. eu abia pot sa strang sa ii las de dimineatza pana la 6 cand vin acasa. deci in cele doua sapt o sa bea lapte praf.
acum...cum o sa imi fie mie pe munte, cu rucsacul in spate si cu tzatzele plesnind .... nu vreau sa ma gandesc. de asta zic: cum o vrea Domnul!

Eu zic ca este o idee buna sa il lasati pe bebe acasa. va relaxati si voi, puteti sa vizitati tot ce vreti, sa va plimbati. pe de alta aprte, iti spun din proprie experienta, 8 luni este inca o varsta buna de plecat cu copilul in vacantza. nu cere foarte multe, inca doarme destul de mult. daca incepe sa mearga in picioare... eu as lua o pauza de vacantza dupa ce am trecut cand am foist cu alex. intr-o saptamana, am mancat o singura data fatza in fatza la masa la restaurant, restul, unul manca si altul alerga printre mese dupa el.

dar numai voi puteti sa luati decizia si sunt sigura ca o sa fie una buna.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, is cam oparita. Si cu morcovul undeva.
Am gasit dim. pe sacul de dormit, langa cap, sange. Am invartit fata peste tot:urechi nu, gat nu, maiini nu, vaccinelu de pe umar din maternitate e vindecat, nas/ochi nu vad... doar daca a regurgitat cu sange. Am lasat-o imbracata in alb, si cerceafu de pat, crem deschis, daca se repeta fugim la doctor. Banui ca s-a iritat de la ceva, ori si-a bagat degetele pe gat si s-a zgariat etc. In rest e . vioae, nu plange- semn sa o doara ceva, mananca binisor, nimik sa ma puna pe ganduri.... doar acea pata de sange care zic io e intinsa cu saliva/lapte/regurgitat. parca chinabulina a mai trecut prin asta, nu??

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

sunt tare suparata fetelor. Sotul meu i-a luat lu Vlad un jumping-leganus (ca nu stiu cum sa-l numesc altfel) din FRanta. Uitati-l aici: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/?action=view¤t=IMG_3144.jpg

Aseara s-a rupt cu el si a cazut pe caramizile din curte. A plans. A fost un cosmar. Eu am facut criza de isterie. L-am jignit pe Stef. A fost prima data in 4 ani cand ne-am certat cu adevarat. Copilul e ok, zice ca l-a prin in aer si practic n-a atins deloc cu caputzul de piatra. Dar m-am speriat ingrozitor, ce sa-i faci e grea meseria de mama. Stef nu vorbeste cu mine nici acum. Recunosc ca am reactionat nasol. Sunt tare amarata DAr leganusul ala era numai pt casa de agatat la usa, nu de nuc in curte. Aici a fost greseala lui, dar bineinteles nici eu nu trebuia sa reactionez asa. In fine....m-am spovedit si eu la voi ca simteam nevoia.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

'Neata

ce dragute sunteti si daca tot se umple pagina cu urari hop si eu

Andree27
Sa ai parte numai de bucurii si multa multa sanatate la tin si la cei dragi

tu din ce an esti? eu din'79 la anu schimb prefixul

si pt ca fiica mea a stiut ca azi sarbatorim m-a trezit la 12:30, 2:30, 4:00 si 7:00 asa ca sa tin minte ziua asta

va pup si o zi faina tuturor, la BM e tare frumos si e si Sarbatoarea Castanelor dupa cum am mai zis snteti invitate la o

Mami de Stefania 11.05.2008
Poze

Flavia eu sunt din 83,fac 25 de ani!!!!

Va multumesc din suflet la toate pt urari!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput