Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Uitati aici ce am copt eu acu pe seara....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Si cateva poze noi... alea in alb pe burtica sunt chiar de azi dimineata, si ultimele pe care leam adaugat acuma, incepand de la link-ul care lam dat....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

De abia acuma am reusit sa prind din urma ce ati scris.
MA tot "chinui" de azi intr-una ...dar cu neshpe miii de intreruperi.

MA bucur ca am recuperat si am citit tot
Hmm ,trebuie sa intru zilnic ,ca daca lipesc vreo 2-3 zile se aduna mult si am impresia ca sunt pe afara daca nu citesc din urma.

Acum ar trebui sa si raspund...dar mi-e asa foame.
Am incercat sa culc pe bebe si nu avrut deloc..dar deloc.
Fii-mea e si ea treaza.

Ylari, CONDOLEANTE pt bunica ta.

Miss, multa energie pe mai departe...gandeste-te ca e ceva temporar si o sa treaca.
Iti dai seama ca la 3 ani nici nu o sa mai vrea astia mici sa se uite la noi.
Oricum , din ce cresc din aia ar trebui sa fie mai usor.
Asa o fi?!!!
Nu stiu sigur....dar macar nu or sa mai fie asa de dependeti de noi si or sa poata comunica !!!!

Ancaurn, daca ai timp si poti , ei eu sunt de parere ca e mai bine sa treci si nickurile noastre in dreptul la bebelushi.
Si parca da mai bine cu pozele inclinate.
Si un si Cezarei...pt dintisorul lipsa...sa nu planga prea tare.
Asa ca trebuie sa chemi cat mai repede ZAna MAseluta, cum zicea si Getutza.

Getutuza, ce baiat mare ai tu!
PAi a crescut destul de mult de cand nu l-am mai vazut.
Initial am zis ca seamana cu tine, dar in poza pe care ai facut-o cu voi si cu el...hmmmm...nu mai stiu cu cine seamana .
Cred ca 50 la suta mama si 50 la suta tata.
MA bucur si eu pt tine ca nu mai ai un bebe care se trezeste de multe ori pe noapte.
Se vede ca esti mai relaxata.
Ai o nepotica de vis.

Anuta maria, am vazut si poze cu voi..foarte frumesel Vladutz.
Puputti..am admirat si pozele cu voi si Shintaro( ce scumpel e!!!)

Inais...LA MULTI ANI ! sotului !Sa iti traiasca si sa va iubiti mereu.

Reallaura , si eu dorm in pat cu Casandra.
Sunt destul de obosita cand dorm cu ea..ca ea se frichineste mult in somn , ba plange , ba urla...de sus jos si de jos sus..numai asa se foieste ca eu mereu ma scol si nu dorm neintrerupt.
Ar trebuie sa mai cumpar o canapea care sa se desfaca sa o pun in sufragerie sa dorm separat.
Pana atunci dormim impreuan, si imi si place , intr-un fel ...mai ales ca am sotul plecat si nu imi place sa dorm chiar singura.
Bebe doarme singur la el in camera...ca boierul
pe Mircea sa se faca bine cat mai repede.

Simonix, ce rau imi pare de cum povestesti tu de cresa pe care ai vazut-o
eu am oroare, frica de crese...am o parere asa proasta de ele.
Le urasc inca de cand eram copil...pentru mine era cea mai mare pedepsa cand eram mica .
Adica nu voiam sa merg la cresa...cand auzeam urlam...preferam orice dar nu cresa.
De aceea nu vreau nici pe Cassie sa o dau.
LA gradinita e altceva.Ei sunt mai mari , inteleg mai bine, vorbesc.
Imi pare rau pentru fetele care sunt nevoite sa isi dea puii la crese.
Sper sa nimeriti niste crese bune, care sa nu fie ca cele din imaginatia mea...( poate exagerez eu ).
Fecian, ma gandesc si la voi si la Gabriel sa fie totul bine.
E foarte obositor ce povesesti tu acolo...sa faci nopti albe si api dimineata la munca.
Cred ca e greuuu de tot.
Mult succesc sa va reveniti

Si e sunt curioasa care e urmatoarea gravidutza?
Cam ar trebui sa apara in 2 -3 luni ....asta e clar...e vorba de statistica aici
Deci cine o fi????sunt tare curioasa.
Eu nu ...sper sa nu....nu de alta dar am deja 2 cezariene.....
As mai facd un bebe , dar nu mai devreme de 36 de ani...
Am momente cand zic ca nu mai imi trebuie bebe orice ar fi...si momente cand zic ca ar fi bine sa mai am un bebe peste 7-8 ani.

Cleo, frumos costumasul.
Nici eu nu am talent deloc la asa ceva ,dar le admir pe cele care pot.
Si MAra ce mare s-a facut!

Melly?ce avea fetita la limbuta? avea cumva limbuta legata cu atzica???
Am vazut ca ti-ai schimbat tunsoarea si tu..sau erai doar coafata in poze?

Cenia, ai niste copii superbi
Ce fericiti sunteti acolo toti 4 in familie.

Doloress
, aiurea si cu alergia asta la purici...bine ca sotul tau acolo nu mai are de unde sa ii ia de la caini vagabonzi

Emycor,sa speram ca nu e nimic grav la inimoara.
DAr chiar cum de si-au dat seama de gaura aceea mica?

Lorich? cum mai e Robert?mai are probleme la ochisor?

Desiree, si mie tot poza numarul 7 mi-a placut cel mai mult.

Gabitza, sa treaca cat mai repede si placut timpul la servici.
Oricum e bine ca te mai relaxeazi un pic pana cand te intorci acasa in" concediu la copii".
Numai concediu nu e ala.
Cu toate ca unii care habar nu au ce greu e acasa cu copii si gospodarie si tot tacamul..au impresia e ca e usor sa stai acasa si sa "nu faci nimic"

DanaH...sa fie intr-un ceas bun cumaratul biletelor...si sa incerci sa pleci in Chile cu inima deschisa.
Ai dreptate in ceea ce priveste al doilea copil ca esti mai stresata la mancare si la cresterea lui in general...asa si cu mine( cu cat citim prea multe , din aia parca ne facem si mai multe griji si ne vin mai multe idei)
Alysh, e bine ca acuma te simti fresh si ai forte noi.
Intr-adevar la orice mamica cred ca i-ar prinde macar cateva zile doar cu sotul...undeva departe de casa.
Eu m-as multumi sa plec undeva si cu ei 2 ....numai sa plec si eu cateva zile sa mai schimbam decorul si sa avem de unde veni ( ca tot mai bine e acasa)
S-ar putea sa plecam undeva in vacanta cand vine sotul, dar nu e nimic stabilit.
Adevarul e ca atunci cand ai copii nu mai poti sa iti faci programul cu usurinta.
Nu sti de la o zi la alta ce te asteapta.E greu sa poti zice si ce faci maine la o anumita ora.
Insa , e bine sa mai jonglam si noi cum putem printre programul lor.
Acum citesc o carte funny( asa mai mult cand apuc si eu ).
Se numeste :
POTI sa nu fii o mama perfecta - Libby Purves si trateaza cam aceste probleme ( cum te imparti intre nevoile tale, nevoile cuplului si cele ale copilului sau copiilor)

Am citit tot ce au scris si celelalte fete...dar momentan nu stiu ce sa le raspund.
De Vianne..deja stiam ca face lucruri frumoase .
pt cartea trimisa.Ai pile pe undeva la vreo editura de ai cartile astea?sau le iei de pe net?

Siomnacip, si eu as vrea sa fiu matinala.E frumos cand dimineata te scoli cu forte proaspete si binedispus.
Din pacate, perioada asta eu sunt pe invers cu programul.
Cand te trezesti tu eu ma culc ...Amandoi baietii seamana cu tine.

Mi-bebelina, mai bine ca nu ati mai plecat.
Am vazut ce poze frumoase ai pus si tu cu Delia.
Imi place numele asta mult .
I l-as fi pus si eu la fata, dar nu imi placea cum suna in engleza...
Imi placea de cand eram mai tinerica si ascultam formatia N&D daca sti...eram fana Delia MAtache( acuma nu prea mai imi place de ea)

Cami , nu stiu daca am mai scris...dar nu cred( voiam sa scriu cred )
Sofia seamana mult de tot cu tata..si Sabina cu tine foarte mult.
IMi inchipui ce greu iti e si tie cu ele amadoua toata ziua pana vine sotul.
Imi place scrisul tau de la semantura...cum l-ai facut?

Eu sunt cu asemanarile..cine cu cine semana????imi dau cu parerea si eu
E un site pe net unde faci upload la poza cu baby si cu parintii si acolo iti zice cu cine seamana mai mult .
Parca era ceva cu Myheritage.
Gata l-am gasithttp://www.myheritage.com/look-alike-meter

Jady...e greu la inceput sa te integrezi undeva.
E greu , mai ales daca intentionezi sa raspunzi tutrora...
Parerea mea..e sa intri si doar sa povestesti despre voi la inceput...pana te mai acomodezi aici.
Cand va veni timpul ai sa poti face si conspecte....dar la inceput e greu sa raspunzi.
Si asa le-as zice si celorlalte fete mai noi ,care probabil nu scriu din acelasi motiv..(Anisiap, Biuti..si celorlalte)

Alex@Sara..nici eu nu as trezi pe bebe sa ii dau sa pape , decat daca as avea sanii prea prea umflati si nu as mai putea de durere.
In rest nu strica programul la bebe ...si sa stii ca doctorul tau a avut dreptate.
Si Darius doarme destul de bine, dar se culca cam tarziu.
Mama pretentioasa mai sunt si eu...

Cam atat scriu si eu
Daca am uitat pe careva..nu am vrut...sorry..ma revansez next time..
nu am scris de Adriana ...de Socrate..de Andreea 27...( ma refer la fetele care au scris in ultimul capitol ),insa va dau un pupic voua si la bebelushi.

Aelita, ce maricel e Andres..... si frumos.
Mai povesteste-ne de el!

Am incercat si eu sa fac un conspect , caci nu am mai facut demult unul.
Daca nu am raspuns la toate..inca o data scuze....dar v-am citit...
OK trimit , pana nu se sterge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele!
Ieri v-am mai citit, dar nu prea m-a lasat Mirci sa scriu. Profit si eu de diminetile nedormite!
Baiatul meu inca racit, mucisori, tuse nesuferita de om mare...Nu i-am facut baita de 4 zile si n-am scos nasul afara.

Andree ,sa ai o zi frumoasa, bb Eric sa fie cumintel si sa fii inconjurata de prieteni!

Inais felicitari pentru sotul!

Simonix ma bucur ca la voi nu ti-a recomandat siropele si alte chestii, asa ma simt si eu linistita ca nu-i mai dau ce mi-a recomandat Culcer. Dupa ce ca-s multe sunt si tari si nerecomandate pt copii sub 2 ani!Cel putin asa scrie pe prospect. Ce misto ca fugi pana in Olanda asa, in we...

Emycor felicitari pentru primul dintisor al lui Rares si primul de la odisee! Eu zic ca daca nu accepta mancare poti sa mai astepti pana la 5 luni...poate nu e pregatit..oricum cei hraniti exclusiv la san se diversifica mai greu. Poti incerca si alt tip de lapte daca nu vrea NAN pentru ca un lapte tot va trebui sa bea la bibe dupa ce-l intarci.Mie imi place MILUMIL si vad ca si lui fi-miuAm o prietena cu o fetitza cu 4 luni mai mare alaptata exclusiv la san care tot asa s-a chinuit cu diversificarea de credea ca n-o sa pape fata nimic. acum papa f bine supita si fructe,
dar inca nu e prietena cu cerealele si branza calcica. Papa Fagaras.

Getutza arata bine calendarul! Ce faci dupa aia, il printezi?? Iti multumim mult, dar nu te grabi si nu te chinui pentru noi!. Am vazut pozicile noi,am vazut cum papa Silviu morcovelul cu toata fata!

Doloress si al tau ca si al meu, doarme cu tzitzi in gura. Dormi cu el in pat?CAt despre faza cu gemenii...sunt doi aici in cartier, ma mai vad cu ei prin parc. Ideea e ca cica tocmai
nu le da san ca sa nu se obisnuiasca. N-au pupat tzatza in viata lor, maica-sa se mulge si le da in bibe.E si asta o strategie! Ce nasol totusi!

Miss ce baiat mare! Pai al meu avea 6700 la 4 luni... tineti-o tot asa! OOof, ce trist ca inca te lupti cu colicii!! Ce greu e sa nu-i poti ajuta si sa asisti la chinul lor!
bebe David frumos si mancacios!

GAaaaabitzule, ce mare e si Raducu!
Am papat si eu ieri si azi placintica cu mere si cu branza si stafide. Dar cumparate!

Daria moama cata conspectul iarasi! Super siteul cu asemanarile!

Dana H tu o intarci pe Teodora de tot inainte de plecarea in Chile??? Trebuie sa plecam si noi in Spania in ianuarie si sunt in dilema daca sa-l iau sau nu pe Mirci. Sis spune ca-l
chinuim, ca e iarna, ca etc si eu nu stiu daca sa rezerv si pentru el bilete, sau nu..ca deja de 3 zile tot discut si nu mai fac odata rezervarile sa fie mai ieftin..Bb o sa aiba 8 luni atunci...sunt in mare dilema.
Adevarul e ca vrem sa ne si plimbam nitel. O sa stam in Madrid, dar facem si 2 excursii: Toledo si Segovia.
tu cum o sa faci cu alaptatul in Chile?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata de la baia mare!!!in primul rand un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!!! dflavia!!!!sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si cand iti doresti!!!sa traiti in pace si dragoste langa puiul tau scump!!! si o gramada de si muuuuuuuuuuulllllllllllllttttttttttiiiiiiiiiiiiii!!!!sa cresti mare

daria nu avea atzica ci sub limba ai o pielita care iti tine limba de gura si aceea ia fost prins prea tare si nu permitea limbii sa se miste sau sa iasa din guritza!!!

getutza draga da ai talent si tu nu gluma!!!eu nu prea am rabdare la astea!!!dar poate cine stie o sa ma apuce si pe mine odata!!!si bagdanel cu suvita lui e bestial!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Flavia

Sa ai parte doar de fericire alaturi de toti ceui dragi tie! Si noi pe langa tine!

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Noi am avut iar o noapte linistita, cum ne-am obisnuit deja.
Getutza Eu eram cu dintisorul. M-a sunat Cezara azi dimineata (ca a dus-o maica-mea ieri la tara) ca i-a picat azi noapte in somn. Bine ca nu l-a inghitit. E tare mandra acum, ca e prima din grupa ei de la gradi careia au inceput sa-i cada dintisorii de lapte.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Flavia vad ca fetele tale s-au trezit intr-un gand! O zi minunata sa ai!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, Simona, am trimis pe mailul comun reteta de prajitura cu branza. Cu acelasi aluat se poate si cu mere, am scris eu acolo si am pus si poze sa vedeti cum iese. Pozele sunt mai vechi, ca aseara n-am pozat-o. Reteta o am de pe culinar.ro si a fost cea mai de succes reteta pe care am facut-o si am dat-o la multa lume.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea27, LA MULTI ANI FERICITI! Sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu Ericutzul tau si tati de Eric!

Flavia, LA MULTI ANI FERICITI! Si voi sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati unii de altii multi ani inainte!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput