Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
M-a lovit harnicia si am bagat la cuptor o prajitura/placinta cu branza dulce si stafide. Intr-o vreme o faceam foarte des, ca se face f.usor, dar de vreun an n-am mai prestat. Astept sa se raceasca si sa o tai.
A trebuit sa-l las pe Andrei sa ma "ajute", mana lui in mana mea pe mixer, lingura, castron, orice am facut. Foarte mandru era de el.
Aseara la pediatra ne-a tras si o masuratoare, Raducu meu are 7.300kg si 63.5cm.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Asaaaa... Fetelor, ne-am intors de la urgenta. ![]() Mai, e ceva de speriat cu atacurile astea ale lui bebe. De 7-8 zile mi le facea pe la 16-18 dupa-amiaza, de urla cu sanul in gura si se incovoia si nu mai voia sa suga si apoi plangea de frustrare... Azi s-a intamplat de 3 ori, la 9, la 12 si la 15, apoi si la 17, a supt doar cate 5 minute, si alea chinuite, apoi a plans aproape non-stop, dupa ce se invinetea la fata cu sanul in gura!!! ![]() ![]() ![]() ![]() I-am dat picaturi Lefax impotriva balonarii, nimic... La ora 18 eram pe baricade la urgenta pt. copii in Hanau. L-a controlat mai temeinic si mai rabdator decat pediatra (deh, strainii intre ei), temperatura nu avea, nu avea de fapt nimic vizibil, i-am povestit si ca azi a fost cea mai groaznica zi posibila, apoi mi-am adus aminte ca tot azi a facut si de 3 ori kk (deci activitati intense!), ea l-a palpat si a zis ca sigur are aer in stomacel si sa-i dam Lefax sau Sab Simplex la fiecare masa, ca sa fim siguri... Cica e tot puseul de 3 luni, of, ca nu mai trece odata... M-am mai linistit putin, ne-am intors acasa si l-am alaptat pe perna de alaptat, ca pe pat se tot intorcea pe spate si poate si din cauza asta avea durerile, offf... A supt 35 de minute (record la el), semn ca era rupt de foame... Acum doarme tun... Bai, dar m-au trecut fiorii mortii cand l-am auzit ca nu se mai potoleste, va jur... am crezut ca-mi plezneste inima in mine ![]() Of, groaznic e sa aiba bebe mic dureri si sa nu poti face mai nimic. Gata, de acum Sab Simplex scrie pe noi la fiecare masa, ii dau cateva zile, sa vedem daca e mai bine. Tineti-mi pumnii! Getutza, bravo ca te-ai descurcat, si mie mi-a luat vreo 5-6 incercari, deci nu te panica! ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Vai, Miss......prin ce ai putut sa treci....eu nu i-am dat fetei sab simplex, dar sa speram ca e bun pentru daviducul tau.
![](pupic.gif)
Deliutza Broscutza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Miss, ce zi ai avut...Bine ca s-a linistit si ca v-ati mai linistit si voi.. Se face David baiat mare si o sa puteti comunica..pana atunci trebuie sa-i "descifrezi" plansul..
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Magnetism79 spune:
Simonacip de ce ai primt avertisment? mamaaaaaaaaaaaaaa ce rau imi pare, oricum am observat de-abia acum
ancaurn spune:
Buna seara si de la noi.
Azi n-am facut nici o modificare la colaje. Ma bucur ca va plac mai mult asa cu pozele sui.Am primit doua sugestii de la Melly. Prima era sa scriu sub numele copiilor user-ul mamei, ca sa stim care bb al cui este. A doua era sa pun bbii in ordinea in care s-au nascut si nu in ordine alfabetica. Va rugam sa poftiti la vot. Eu ma supun majoritatii.
Jady da-mi si tu un link catre o poza te rog.
La multi ani fericiti pentru una bucata tatic de Iasminuta
Emycorfelicitari pentru dintisor.
Apropo de dintisori. Cezarei i se misca deja unul de jos. Tare. Sta sa cada. Nu e prea devreme la 5 ani? Are cineva idee?
Doloress cred ca in cazul gemenilor nu ai cum sa-i hranesti la cerere. Esti nevoita sa le faci un program de masa inca de la inceput, decalat daca se poate. Asa cred cel putin.
Simonix sa inteleg ca pregatesti ceva??? Poate o ?
Miss M-ai bagat in sperieti cu prima fraza. M-am mai linistit pe parcurs. Imi pare rau ca sufera bietul Davidut atat din cauza digestiei. Si eu le-am dat la amnadoi Sab Simplex. La Cezara a fost perfect, la Dragos asa si asa. Tinem pumnii la voi sa mearga si sa ai un pui linistit de acum incolo.
De gutui nu stie nimeni nimic?
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaurn Buna seara si de la noi. Azi n-am facut nici o modificare la colaje. Ma bucur ca va plac mai mult asa cu pozele sui.Am primit doua sugestii de la Melly. Prima era sa scriu sub numele copiilor user-ul mamei, ca sa stim care bb al cui este. A doua era sa pun bbii in ordinea in care s-au nascut si nu in ordine alfabetica. Va rugam sa poftiti la vot. Eu ma supun majoritatii. |
Votez PENTRU. E o idee buna. Ah, si poti varia caligrafiile putin...Acu' iti facusi de lucru, dar vrem o serie perfecta
![](floare2.gif)
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Andree27 spune:
AM reusit si eu in sfarsit sa va citesc cat de cat!Baietelul meu ,dragul de el ,a avut azi un chef teribil de joaca!E un dulce!!
Miss,draga de tine, imi pare rau prin ce ai trecut azi!!!Si eu azi am sunat pediatra,cred ca-mi fac aboament la ea,bine ca ma reusit sa dau de ea ,caci maine pleaca din tara,pt ca Eric iar se incovoaie ca un covrigel si are un kk mai gelatinos ,ca mucisorii,si mi-a zis ca nu e cam bine si luni sa-i fac examen la scaun.Eu m-am gandit sa ne facem la toti 3 sa fie mai sigur ,si mi-a zis ca intre timp sa-i dau debridat sau Sab Simplex!Mi-a mai zis ca atata timp cat papa lapte de mama nu o sa ii treaca definitiv colicile!Apropo,Miss ,de ce nu aplici metoda aceea care chiar tu ne-ai spus-o cu masatul in calcaie,aceea cu trabucul.Sa stii ca e super!!!Sotul meu a devenit expert si foarte mult il ajuta si pe Eric cand are gaze!!
Gabitzule si eu vreau reteta,dar pot pune altceva in loc de stafide ca eu nu ma prea omor dupa ele!!
Alina esti o draguta!Azi am bagat curatenie in toata casa ,iar maine nu facem nu stiu ce,vin in vizita nasii si ceva prieteni.Asa mai in familie.Bunicuta mea a fost draguta de ea azi ca a vrut sa fie prima,ca de fiecare data!!In rest nimic!!!!Pupicei multi la Sara!!!
Ma duc sa ma intind ca sunt rupta!!!
Va pup si somnic usor si o noapte cat mai linistita!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Multumim pentru urari: Ancaurn, Alysh, Vianne, Doloress, MissP! Sper ca nu am sarit pe cineva...!
Alysh eu am dat link-ul ala sa se inteleaga ce vor gati musafirii Aparatul nostru (primit cadou din Fr...dar am vazut ca sunt si pe aici de vanzare) este cum spui tu...jos tavitele pentru raclette, sus placa.
Si nu Simonix, nu se gaseste raclette aici. Improvizam si noi ca deh, suntem in Romanica.
A propos...vroiam si noi sa cumparam scoici si creveti sa facem maine, insa ne-am lipsit pentru ca nu stim cum va fi Iasmi maine si daca va trebui sau nu sa stam dupa ea.
Astazi a fost cumintenia intruchipata. Nu a plans deloc...mint, a plans sa ne spuna ca a facut kk. In rest am lasat-o majoritar singurica in bouncer...se juca pana adormea. Acum dupa baitza a papat si apoi a gangurit pana a obosit si a adormit. Am trasnferat-o in patut si gata. A stat si cu mami in bucatarie sa faca mami tort...ea s-a jucat in bouncerul ei si eu bagam mixerul, etc...n-avea nici o treaba!
Sa stiti ca eu povestesc aici sa auda si bebelusii care va dau de furca si sa ia aminte...ca asa am luat si noi de la altii de pe aici. Cand ma gandesc la primele luni...si postarile mele disperate la ceasuri mici in noapte!
Ideea-i ca nici un bebe nu-i 100% cuminte si nici unul nu poti spune ca-i 100% rau...fiecare este BEBE si asta spune tot!
Cu aceasta fraza filozofica inchei si va spun noapte buna si sa ne citim maine cu bine!
PS anuta_maria Iasmi il saluta pe Vladut racitu'!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Seara buna fetelor..Eu ca si Gabitza, am ceva in cuptor, friptura si-o astept sa se faca ca sa ma culc, ca bb doarme d emuult.
Miine mai merg si la un botez si nu stiu cit d eodihnita voi fi, cum va fi bb...Oof, n-am chef
Magnetism esti o scumpa, nu-ti face griji pt avertismentul meu, am si uitat ca-l am.
Miss, oofof, te inteleg perfect,a sa ma panichez si eu cind e ceva ce nu pot pricepe cu unul dintre puii mei, sunt disperata , noroc cu Ciprian ca e mai calm, altfel ajungeam mai des la urgente..
Simoonix, calatorie placuta...ce bine ca va plimbati. N-am mincat niciodata scoici..Hhm
Andree, da si eu vreu reteta, bine c-ai cerut-o...Mi-a fkt o pofta, am o slabiciune pt placinta cu brinza si stafide..
Doloress, imi pare rau d ePatrik ca vomita...Asa ma luptam eu cu David...si nici dupa diversificare nu se potolea, tot varsa...si asta pana pe la vreo 9 luni asa... Sper la voi sa dureze mai putin.Sa stii c aunora le e mai greu la diversificare, se strimba, scuipa...nu-s obisnuiti cu lingurita sis e adapteaza mai greu..
Emycor Doamne Ajuta sa treaca problemuta de la sine, si eu stiu cazuri dintr-astea rezolvate de la sine..>Dar cum si-au dat seama ca e gauricea in inimioara? Doar ascultind-o?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getutza81/getutza81.jpg)
Getutza81 spune:
Miss, imi pare tare rau de ce ti sa intamplat azi... si eu te stresam cu prostiile mele, imi cer miiiiiiii de scuze !!! sa nu fii taare suparata pe mine...
Anca subscriu la cum a zis melly, cred ca e mai bine...
Cine zicea de dintisor clatinat la 5 anisori ?? si la nepotica mea ia picat primul dintisor la vreo 4 anisori si vreo jumate... / cam asa... eu eram gravida cam in luna 6-7-8... cred... deci ea avea peste 4 jumate, spre cinci.... deci nu cred ca e ingrijorator.... sa nu pice dintisorul u prea multe plansete... si zana maseluta sa aduca ceva frumos de tot pt printesa !!!!!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !