Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Miss, tu cand lai dat jos, lai salvat sau lai deschis ?

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUna seara fetelor. Am venit repede sa scriu: Vlad doarme de la 2 in continuu. Ce-o fi cu el? Ce-o face la noapte? 'Om vedea!

Am vazut si eu poezioara de Miss....nu te dezici deloc, bravo, multumim mult, e super!!!!

Daria, eu pe gatutz ii dau cu Bephantene si ii face f bine. Creme de galbenele aoi incercat? Si aceea face minuni.

Alex_ Sara, stai linistita, daca ii era foame se trezea, mie asa mi-a spus dr. Deci subscriu la ce-au spus fetele: lasa copilasul sa doarma linistit!

Ylari, condoleante draga mea!!! Am si eu experienta cu decesul bunicilor si te inteleg perfect! Sunt alaturi de tine!

Inais, super ideea de "gatit" pt musafiri! IN FRanta mancam f des racletta si vreau neaparat sa-mi cumpar un aparat si la fel sa-mi invit prietenii ca e simplu, placut si mai ales f bun. NU stiu care e diferenta fata de PIERRADE asta al tau. Racletta are practic parter (in care se pun oua de prepelita sau/si cascaval/ branzeturi fr) si etajul unde se pun sunci de toate felurile. MIAM mi-ai facut o pofta nebuna. Pot sa vin si eu?
Distractie placuta!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

miss, tiam dat pm....

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Am reusit !!!!!!!!Multumesc miss pentru tot si scuze pentru deranj...

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Andreea, cum te pregatesti maine de ziua ta??

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Uof, miam pierdut azi toata ziua cu programul ala... si bebicu sa matait toata ziua, nu stiu ce are... In ultima vreme, de cateva zile, la masa imi face ca toti aia.... caraie maraie, iiiihhhhhiiiiih, tot asa face, da din picioare, se screme, da din maini pana incepe sa planga la un moment dat... si asa imi face si respul zilei...se screme toata ziua.... chiar numi dau seama ce are... si nam alta varianta decat sai dau bibe, si atunci tace ca un ingeras...maicamea tot ma streseaza ca are ceva....
Iam bagat acu de vreo doua zile si conipida, oare aia sa fie ?? Oricum azi nu iam mai dat decat cateva lingurite si atat... dar si cand am vrut sai dau doar cartofi fierti si dati prin blender tot asa a facut, sia facut si greata... ofofofofff

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, ma terminati cu pierradele si racletele voastre Bag si eu o fondue in weekend Am aparatura necesara, cumpar branza si gataaaaaaaa ... Caloriile ! Fara numar fara numar ! Cu ce branze faceti respectivele mancaruri ?? Se gaseste raclette in RO ??

Noi in weekend cred totusi ca dam o fuga prin Olanda, sau pe la mare si aman fondue-ul pe saptamana aviatoare... o sa ma delectez cu scoici ! Caci de un an jumate nu am mai mancat Profit acu, cat nu sunt insarcinata sau alaptatoare din nou

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Cenia, multzam fain! Sigur ca iti fac o poseta, vorbim pe PM.

Mi_bebelina, multzam frumos si tie!

Daria, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Reallaura, sa stii ca nu sunt asa talentata dar le fac cu drag si asta cred ca se vede..
Ce matusi talentate!!!!!
Sa iti fie de folos cartea!

Getutza, fooooarte frumos calendarul!!!!!

Simonix, las’ ca nu e bai ca nu stii sa cosi, tu faci altele si mai si!
Plimbare placuta in week-end!

Adriana_78, da..e tare fain cand faci ceva cu drag…

Inais, sa iti traisaca sotul, sa fie sanatos si tatic bun pt Iasminuta!

Jady, multumesc frumos!

Anuta-maria, sanatate puiului!
Si..multumesc!

Miss, super noapte!! Vreauuuu si eeeeeeeeeeuuuuu!!!!!!!!!!!!

Stefana in continuare vrea papa noaptea la 2 ore. Si in jur de 4-5 are un chef de joaca si vorba....
Eu sunt obosita si cu dureri de cap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Asaaaa... Fetelor, ne-am intors de la urgenta.

Mai, e ceva de speriat cu atacurile astea ale lui bebe. De 7-8 zile mi le facea pe la 16-18 dupa-amiaza, de urla cu sanul in gura si se incovoia si nu mai voia sa suga si apoi plangea de frustrare... Azi s-a intamplat de 3 ori, la 9, la 12 si la 15, apoi si la 17, a supt doar cate 5 minute, si alea chinuite, apoi a plans aproape non-stop, dupa ce se invinetea la fata cu sanul in gura!!! I-am facut ceai de fenicul, a baut 2 minute, apoi a reluat urletele...

I-am dat picaturi Lefax impotriva balonarii, nimic... La ora 18 eram pe baricade la urgenta pt. copii in Hanau. L-a controlat mai temeinic si mai rabdator decat pediatra (deh, strainii intre ei), temperatura nu avea, nu avea de fapt nimic vizibil, i-am povestit si ca azi a fost cea mai groaznica zi posibila, apoi mi-am adus aminte ca tot azi a facut si de 3 ori kk (deci activitati intense!), ea l-a palpat si a zis ca sigur are aer in stomacel si sa-i dam Lefax sau Sab Simplex la fiecare masa, ca sa fim siguri... Cica e tot puseul de 3 luni, of, ca nu mai trece odata... M-am mai linistit putin, ne-am intors acasa si l-am alaptat pe perna de alaptat, ca pe pat se tot intorcea pe spate si poate si din cauza asta avea durerile, offf... A supt 35 de minute (record la el), semn ca era rupt de foame... Acum doarme tun...

Bai, dar m-au trecut fiorii mortii cand l-am auzit ca nu se mai potoleste, va jur... am crezut ca-mi plezneste inima in mine

Of, groaznic e sa aiba bebe mic dureri si sa nu poti face mai nimic. Gata, de acum Sab Simplex scrie pe noi la fiecare masa, ii dau cateva zile, sa vedem daca e mai bine. Tineti-mi pumnii!

Getutza, bravo ca te-ai descurcat, si mie mi-a luat vreo 5-6 incercari, deci nu te panica!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

MISS, ooof prin ce ati trecut... te inteleg perfect, sa stii... si noi am chemat salvarea acum vreo 3 sapt...
Slava Domnului ca nu are David nimic grav!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput