Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Hello fetele!
A dat foamea in pitic azi noapte, s-a trezit de 3 ori, tare ma obisnuisem numai cu o trezire pe la 3-4. In plus il invatasem numai cu tzitzi in gura, asa prin somn, adormea imediat. Insa azi noapte mi-a mers asa prima data insa urmatoarele dati a vrut biberonul cu formula, papa de parca dadeau turcii. O mai fi vreun puseu de 5 luni ? Si cand ia biberonul apoi se trezeste de tot si are chef de vorba. In rest suntem bine, mucisorii incet incet se duc, in sfarsit il pot lasa si eu cu o jucarica, v-am zis ca s-a indragostit de un cub. Mi-a dat cineva o cutie mare cu jucarii si un covoras de activitati, asa ca tot le incerc. Imi pare bine ca sunt in stare foarte buna, parca nici nu au fost folosite.
Daria sotul meu e alergic la piscaturile de purice. Face niste bube imense , se umfla si sunt tari si rosii asa, in plus are tot felul de manifestari : somnolenta, greata, etc. Asa ca de obicei cand vede un caine o ia la fuga Ii trece numai cu tratament cu prednison, plus regim fara sare, ca asa se tine la prednison, deci nu e de glumit cu puricii la unele persoane. Nici macar nu trebuie sa stea cu un catel, sar pe el pe strada , cand trece pe langa un caine. Asa ca dupa ce ii apare o buba trebuie sa spal tot asternutul si sa aspir bine patul, plus sa arunc hainele cu pricina la murdare. Aici in Canada nu a mai avut probleme pentru ca nu sunt caini vagabonzi si nici nu cunoastem pe nimeni care sa aiba catel. Dar acasa in Romania era de jale.
Si Patrick a avut bubite din alea de care zici ca are Darius, asa ii parea pielea mai scortoasa in unele locuri. Eu nu am facut nimic, nu l-am dat cu nimic. Insa am observat ca au disparut dupa ce a venit frigul. S-ar putea si de la caldura sa fi fost.
Cenia sanatate multa tuturor si mai ales celei mici ca pentru ei tare e greu sa fie raciti! Eu credeam ca acolo la voi nu se raceste daca e cald mereu
Ancaurn sunt foarte frumoase colajele, asa cu pozicile pe-o parte Multumim mult de tot!
Alex@Sara subscriu si eu la parerea majoritatii, nu scula fetita daca doarme. Doctorul mi-a zis sa stau eu linistita ca un bebe cand ii e foame apoi mananca. Daca ia constant in greutate si e in grafic e super, asta conteaza, sa nu scada.
Getuta e superb calendarul! Si eu am sa dau la facut aici la noi la Walmart mai multe pentru la anul, cadou la prieteni si rude. E buna ideea!
Simonix subscriu la faza cu medicamentele, aici nu iti da nimic. Mi-a zis ca numai apa cu sare sa ii pun in nas si sa ii extrag mucisorii inainte de fiecare masa. In rest, mi-a zis expres sa nu cumva sa ii dau vreun medicament daca nu face febra. Eu oricum sunt impotriva medicamentelor, cu mare greutate iau si eu un advil de durere de cap. De un an de cand am ramas gravida nu am luat decat vitamine si atata tot. Ma imbiau dupa nastere sa imi dea calmante ca eram rupta toata si ma durea si nu am vrut.
Apoi cu ceaiul, la noi tot asa nu exista asa ceva sa bea bebele ceai. Eu i-am dat insa, eram chiar odata la un restaurant si ii dadeam cu biberonul ceai si chelnerul mai in gluma mai in serios ma intreaba dar ce ii dati acolo, bere? Ca i se parea tare ciudat ca un bebe sa bea un lichid galbui-maroniu. Dar i-am dat mai mult de gura mamei ca era la mine si a facut un efort sa cumpere toate ceaiurile alea, desi nu i le-am cerut. Insa cum a plecat, nu i-am mai dat nimic si nu pare ca sufera dupa ele.
Succes cu cresa! Eu m-am inscris deja pentru noiembrie 2009. Si mie mi se strange inima cand ii vad asa mititei cateodata pe strada cum ii leaga cu un cordon si ii duc la plimbare, abia pot merge. Nu o sa fie momentul meu preferat din viata noiembrie 2009...
Merci pentru info referitor la sacul de dormit!
Inais lui tati! si tie spor la treburi!
Andree27, Gabita si mie mi-e dor de servici insa asa, numai vreo 2 ore pe zi daca s-ar putea. Sa mai vad oleaca alta lume, sa mai stau la o barfa si atata tot. Fara sa pierd vremea cu transportul si fara sa muncesc prea tare, daca s-ar putea...
Unde ne sunt bacaoancele noastre, nu au mai intrat de ceva vreme, Chinabulina si MsBB R U OK?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Doloress spune:
Emycor felicitari pentru dintisor, imi pare rau sa aud de inimioara. Dar lasa ca se va rezolva, am mai auzit cazuri, mai ales la sectiunea de prematuri si toate s-au rezolvat cu bine. Bine ai revenit printre noi!
Getuta intr-adevar Anuta se referea la Desire cu poza 7, dar nu conteaza, mai ne confunda omul ca suntem amadoua cu D si din Canada Nu ca nu mi-ar placea sa am si eu o printesa frumoasa ca Victoria, sa ii pun rochita...dar nici pe Patrick nu l-as da. Chiar fetelor, ma gandesc si ma minunez cum se descurca mamele de gemeni?! Al meu daca nu ii dau acuma pe loc mancare urla de zici ca il tai, se inroseste si se ineaca, plange cu lacrimi asa. Pai daca ai gemeni, cum le dai sa pape la amandoi odata daca esti singurica? Cred ca e de groaza. Hai sa zic ca daca alaptezi il pui pe unul la un san si altul la alt san desi e greu sa-i tii, dar daca trebuie sa le dai biberon? Inainte voiam gemeni insa acuma ca am vazut ce inseamna sa cresti un copil n-as mai vrea.
Doloress spune:
Cu diversificarea, si mie imi pare rau ca am inceput cam devreme, mai ales ca e prematur. Si al meu se stramba desi parca pe zi ce trece se invata cu gustul. Sunt insa hotarata sa nu ma grabesc, stau cate o saptamana la un aliment, si ii dau foarte putin, cateva lingurite. Mai mult sa il obisnuiesc asa. Saptamana asta avem morcov si cereale din orez. Vad ca nu a ajutat cu nimic la regurgitat, cum zicea doctorul, vomita in jet in continuare in voia cea buna.
![](images/user_woman.png)
MissParker spune:
Ce noapte buna am avut. Aseara a adormit dupa masa de 8, m-a trezit la 1:30 si apoi la 5 si apoi am dormit amandoi butuc (el pe burtica, fiindca-l apucasera durerile de la digestie) pana la 8:30. Am fost si la ortopeda, a zis ca nu e fractura, imi va trece in 6-8 saptamani de la incident, daca era grav se umfla sau se facea albastru, nu e cazul de Röntgen...
Fetelor, ieri l-am cantarit pe David, are cam 6.500 (era cu pampers, body si strampler pe el si avea 6.670). Eu ziceam ca a trecut bine de 7 kile, dar se pare ca el e doar longilin, nu e grasut deloc. Acum ma duc sa ma spal pe cap, cand ies ma apuc si schimb pozicile de la poezioara cum mi-au scris inais, cenia, getutza si desiree...
Ylari, condoleante pentru bunica ta Eu nu mai am de vreo 18 ani bunici, atunci mi-a murit ultima... Nu am avut cu nici unul vreo relatie deosebita...
Cleo, superba creatie esti o maestra!
Getutza, la programul ala trebuie sa-i dai clic pe Patch.exe cand programul este inchis, atunci a reusit la mine sa-l activeze... Multumim de oferta cu calendarul, eu ii fac unul personalizat pe un program nemtesc Bogdanelul e un frumos si tu asemenea, iti sta tare bine tunsa mai scurt, arati si mai tanara si mai fresh
Desiree eu votez poza 7 din 96 (aia unde rade), aia imi place cel mai mult! Haha, acum vad ca si alte fete au votat-o tot pe aia. Vezi ce gusturi alese avem toate?
ancaurn, mie-mi plac mult pozele asa mai sui, altfel sunt prea aliniate...
puputi, si David are reprize de plans de la digestie, daca astept cateva minute cu manuta pe burtica lui simt cum ii ghioraie totul in burtica, saracutul de el... Noroc ca e doar o data pe zi...
Daria_Ioana, tre’ sa-l dezobisnuiesti pe Darius de supozitor, altfel va deveni dependent de el. Lasa-l cateva zile sa suporte durerile respective, apoi cred ca se va regla digestia... In rest nu stiu ce sfat sa-ti dau... Bafta
Alex@Sara, te bag si pe tine la poezioara, am versurile, trebuie doar sa gasesc mai mult timp
inais, toate cele bune lui tati de Iasminutza!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
cleo78 spune:
micul pui de Emycor
are primul dintisor
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
mi_bebelina spune:
Mai, mai ce poetese avem.........
Sa va zic ca am inceput si noi cu supica de morcovel.....la inceput era cam agitata si nu a vrut, apoi a adormit 5 minute si cand s-a trezit a fost pregatita sa pape tot.....cam 50-60 ml erau.
Fetelor din Bucuresti, ati iesit azi afara?
Ca ma bate gandul sa ies, insa e cam vanticel.......ce sa fac?
Deliutza Broscutza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/getutza81/getutza81.jpg)
Getutza81 spune:
Miss, eu tot nu reusesc !!!
Nu gasesc pathc.exe ... te rog muuuuuuult de tot, numi spui mai amanuntit cum trebuiee sa procedez ???
Eu am facut asa... am dat download... mi la dat jos, apoi iam dat instalare... imi instaleaza si am ceva patch, dar e portocaliu cu negru si am varianta sa dau patch... si imi deschide sa caut patch.exe si nul gasesc... ooooohhhh, nu ma precep. ce toanta sunt..,..
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Getutza81 Miss, ![]() ![]() ![]() Nu gasesc pathc.exe ![]() ![]() ![]() ![]() Eu am facut asa... am dat download... mi la dat jos, apoi iam dat instalare... imi instaleaza si am ceva patch, dar e portocaliu cu negru si am varianta sa dau patch... si imi deschide sa caut patch.exe si nul gasesc.. ![]() ![]() ![]() |
Dupa ce-l instalezi trebuie sa-l inchizi, apoi te duci pe acel Patch.exe si dai dublu clic, la mine doar asa a mers... Hai, bafta!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Buna fetele!
Ieri nu am intrat pt ca am fost in Buc la doctor. A facut Sara vaccinul de 4 luni...cu intarziere.. Azi dimineata a facut putina febra 37,7 dar i-a trecut de la sineIn rest a fost foate cuminte si ieri si azi. Au cantarit-o, are 6900g si 64 cm . Cred ca pana la 5 luni depaseste 7200g , daca merge in ritmul asta..
Ylari, condoleante
Cleo, ce lucruri frumoase ii faci Marei
Gabitza, ma bucur ca ti s-a rezolvat problema cu documentul..
Va pup pe toate
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!