Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 6
pucca spune:
Olgutza, stie si Bianca sa se uite dupa mami, tati, mamaie, si Sisu ( motanul). Dar mi s-a parut incredibil sa-mi arate o parte a corpului ei. E o minune sa-ti vezi bebele cum devine om. Si cand te gandesti ca ii ziceam " samburica acu un an" .
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
lianam spune:
mihutza LA MULTI ANI sotului tau, sa fie sanatos si sa aveti numai momente frumoase impreuna!
am vazut si bubu de cami frumusel in prosopel
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
underqueen spune:
salut! azi implinim 7 luni !
intrebare: voi cum va petreceti zilele ploioase cand trebuie sa stati cu bebe in casa? ca eu nu mai am idei...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
pucca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui underqueen salut! azi implinim 7 luni ! intrebare: voi cum va petreceti zilele ploioase cand trebuie sa stati cu bebe in casa? ca eu nu mai am idei... |
La multe lunisoare!
Si eu am aceeasi intrebare!!!!Sunt in llipsa de idei in ultimul timp
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
ursuleata spune:
Sotul vine acasa si o prinde pe sotie cu amantul in pat. Socat intreaba: - Ce se intampla aici? Sotia se uita la amant si zice: - Ti-am spus ca-i prost?!!
ursuleata spune:
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.
ursuleata spune:
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc,cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe cade inerta sub masa. Nervos tare,apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS!!!!!!
ursuleata spune:
In cabinetul unui psihiatru da buzna o blonda panicata, care-i spune: - Doctore, trebuie sa ma ajutati!... Este absolut oribil!... Sunt convinsa ca am contactat o diaree mentala!... Contrariat, medicul ii spune: - Desigur!... Inteleg!... Dar, va rog, spuneti-mi care sunt simptomele dvs? - Pai, e foarte simplu!... Am foarte multe idei si ... toate sunt de ... 'rahat'!...
lianam spune:
LA MULTE LUNISOARE pentru TUDOR, sa fie sanatos si voios, si pentru Maria, mamica lui!
ursu ...tari bancurile ...da' tu ce facusi bre, legamant de tacere de abia mai povestesti pe aici ?
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
bitza037 spune:
neata si de la noi!!!!
Luny este mortal Mufa cum s-a ridicat in picioare si priveste el curios ce-i prin imprejurul ...adica camera care nu a vazut-o de la intaltimea aia
Bubu de abia astept sa primesti masina de paine sa sa ne bagam la retete mai complicate
Lianam
Amina azi vreau s afac cu coaja mai coapta ...o sa pun poze.....dar trebuie sa ma duc sa iau lapte praf ca nu mai am.
Clau felicitari pentru Rebe mancacioasa si pentru Razvanel eminent
CAmi ce mirat este Luca in poze, cred ca se inbtreaba :imi mai face mami multe poze????
LMA pentru Tudor!!!!!eu in afara de joaca cu Antonia ....cand stam in casa.....mai punem \cd-uri cu cantecele si ii cant ,dansam, mai vorbim in oglinda , mai citesc ceva si ANtonia imi da paginile, ne mai uitam si la Tv....nu mais tiu ce altceva sa-ti zic acum...revin daca imi amintesc
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze