Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 5
amira_roxana spune:
'neatza!
LA MULTI ANI TUDOR, MIHAI!
ce tare e gineri-miu!luny sa vezi conditie fizica pe tine...
bitza arata f misto painica ta! sa o papati cu placere (daca a mai ramas)
bubu itzi doresc sa fie bine baietii tai si tu la fel, sa plecati linistiti in vacanta! daca nu mai apuc itzi zic de acum sa ai o vacantza frumoasa!
ariel sper sa ai o camara mare ca se anunta multe rosii din cate vad eu pe acolo! acum ideea mea e ca: toti gresim mai mult sau mai putin, constient sau inconstient. nu cred ca a pune la colt pe cineva si a-i arunca pietre in cap e solutia cea mai fericita. trebuie sa-i explici omului de ce a gresit si ce poate sa faca sa remedieze situatia. daca nu pricepe...suporta repercursiunile. asta e parerea mea.
va ma duc sa incerc sa-i iau pipi Amirei pt analize.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
mihutza11 spune:
ia ca au aparut randunicile!
dau de baut azi, ca e ziua randunoiului!
tortul e la cuptor! asa ca mai tre' sa stau treaza!
am vrut sa fac diplomatul, dar nu am gasit tot ce imi trebuie asa ca fac tort cu crema de zahar ars!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Mihutza, LA MULTI ANI randunoiului, sa traiti fericiti o suta de ani!
Roxana, succes cu punguta de pipi a Amirei, stiu ca e dificil de pus...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
cami33 spune:
mihutza, LMA randunoiului si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
cami33 spune:
clau, felicitari pt feciorul istet. Si puiul meu mare mi-a adus un FB in carnetel
olgutza, bubu meu nu refuza o tzitzi niciodata
bubu sa te distrezi de minune in italia
POZE NOI
pozici
pucca spune:
Mihutza LMA randunoiului, sa fie sanatos!
Clau sa-ti traiasca Rebecutza, sa creasca mare si sanatoasa!
Luny Mufa, cel mai precoce puiut de pe crengutza! Sper ca si restul randunicilor sunt de acord!
Cuscra mamicuta obosita, si pe giner-miu sa-i treaca repede raceala.
Kya unde disparusi mami?
Si acum sa va spun ce surpriza mi-a rezervat fii-mea aseara. In timp ce era in cadita, la baita, o intreb "mami unde e putza!", ce credeti...fata mea duce mana si imi arata unde este!Nu-mi venea sa cred si mai repet intrebarea de cateva ori, primesc acelasi raspuns. Il chem si pe tati si o intreaba si el, si ea ii arata si lui zambiind. Ce ziceti de asta?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
varuna spune:
Buna dimineata randunici! Inca nu e gata calculatorul tot la reparat zace...macar sa il faca ca mi-e asa ciuda daca pierd toate pozele...ufff asta e. Noi suntem bine, acum in vizita la o vecina si am intrat si eu repede sa zic doua vorbe aici.
Va pup, sa cresteti puii mari si sa fie toata lumea sanatoasa. Ne revedem cand o sa am obiectul...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
mihutza11 spune:
multumim fetelor de urari!
ia uite ce stia Bianca de Pucca sa faca! ce nazdravana e!!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Olgutzika spune:
Luny, e incredibil Muffy . Sa mor!!!
Clau, Sophie creste ! Are trei mese diversificate ( una de fructe, una de legume si una de cereale ), peste laptele pe care il papa la greu ( Cami, asa e si fii-mea, insa la doua mese papa lapte via bibe, ca tzitzi e plecata la serviciu ). Gangureste tot timpul, merge de-a busilea invers, impingandu-se in maini, si stie sa il arate pe Nila ( motanul ). Pucca, e foarte posibil sa stie ce arata ea acolo, de ce nu? Eu o intreb " Unde e mami Nila? Unde e? " si se uita prin camera dupa el, iar cand il vede incepe si rade si se uita la mine, fericita ca l-a descoperit. E un copil tare vesel si sociabil si sanatos, iar eu nu pot fi decat fericita!
Mih, sa iti traiasca randunoiul, sa creasca mare si sa fie sanatos! Si sa castige bani multi, sa stea mai mult cu fetele lui frumoase acasa !
Rox, succes la recoltare. Sa iasa bine analiza!!!!
Bubulina, Venetia?!?! Uof, poate nu faci multe poze!!!! Sanatate multa lui Vladut!
Inapoi la munca, nu insa inainte sa le urez sufletelului blond si lui Tudor! Sa creste mari si voinici!!! Ela? Nu dai de baut?!!?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
cami33 spune:
poze noi cu bubu
POZE NOI
pozici