Puiuti de Randunici 2008!! (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

URSULEEEE!!!! TRECI SI INVATZA!!! ca te pun la panou! te-am vazut!!! ma gadila rasuflarea ta...:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!

deci pt link-ul ala: [emoticon care-si face cruce]

multa sanatate la copilasii bolnaviori!
Ariel nu te mai necaji cu subiecte din astea...
mama mia Mufarinul e de-a dreptul mortal!! ce sa mai!
deseara cand vin am sa citesc acolo cu rosiile si sa trag asa o privire la "alcoale" ca acum nu mai am timp..

iesim pe afara! pa pa!

buhuhoaicele la cu voi!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nu mai da nimeni in ziua de azi?

Buna dimineata si spor la ciripit!

nimic nou sub patura de nori!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

luny, e fantastic mufarinu' tau.
catalina, nu se risipesc norii nici de la zambetelul Ilincai???

La masa de fructe cam cat papa bebeii vostri? Bubu a ras ieri vreo 300ml de piure de fructe, nu e prea mult??? Atat de mult i-a placut, ca nu l-am putut opri pana nu s-a terminat tot castronul

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

te invit eu la o cafea...si intre timp putem sa ne si plingem una celeilate de obezitatea frecvent intalnita la tratatele de medicina...sub 700 de pagini nu am nici o carte.

felicitari pentru dintzuci...sa ii foloseasca sanatosi.

'neata Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, pun si eu de cafea acum!

Luny, l-am vazut pe Mufa la miezul noptii energizat si plimbaret prin patut. Si Rebe face la fel, mai rau e ca seara in cadita, imediat se catara pe marginea ei si se ridica direct in picioare, trece peste pozitia in genunchi si mi-e groaza sa nu-mi scape in cap in cada!

Tuchi, neata, cum stai cu invatatul?

Gecko, nasol cu tratalele astea obeze, cred ca te debusoleaza.

Ursuleata, si tie spor la invatat.

Ariel, nu te mai amara, eu n-am intrat la subiectul cu pricina, dar nici n-am de gand ca n-am chef sa ma enervez aiurea . La cata energie mai am eu acum, nu e de risipit caci sunt de mult pe minus la capitolul asta!

Am uitat sa laud Rebecasu' ca de o perioada mananca foarte bine si legumele si fructele. Imi termina castronelul de fiecare data si destul de repede. Acum ii fac piureul de legume pe o saptamana si poate e mai gustos, cine stie? II pasez destule legume...Cel mai putin ii place puiul, iar vitelul si galbenusul sunt preferate.

Sa laudam si Razvanelu, ieri a venit iar cu FB acasa! Are mama baiat destept? Are!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata!

Io doar miros cafea voastra, ma "delectez" insa doar cu un ceai pentru stimularea lactatiei. Cata, Gecko, spor la invatat!

Cami, nu stiu ce sa iti zic...eu i-am dat intotdeauna sa manance atat ca a vrut. E drept insa ca nu a sarit niciodata de 200...Lapte a mai baut?

Ariel, de unde ai, mama, atata energie? Ziceai ca ai copii atomici! Pai uite cu cine seamana .

Pupam stolul!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! multam de cafea Gecko, am nevoie!
Mufa s-a mai culcat la 2, pana atunci a incercat sa adoarma, dar a stat atarnat de mine pana la 2!! deci v-a uimit si pe voi, ca mie mi-a cazut fata ieri cand a fost mama la mine, zicea ea ca se ridica singur pe ea, tinanduse cu mainile de degetele ei, dar eu i-am spus ca-l ajuta ea, sa-l lase in pace, sa nu-l mai incurajeze sa stea sprijinit pe picioare asa repede ca nu e pregatit! acum uite pregateala, na, sa-mi ajunga...cum vine al meu, mutam jos salteaua, bubuuuuu, am auzit strigarea!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, neata! Si eu dupa ce beau o cescuta de cafea, trec pe galactogil! Are efect bun la mine si din nou am sanii plini de lapte..., iau de vreo 3 zile cate 2 cani pe zi.
Ce mai face Sophie?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput