Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 7
lianam spune:
eu nu pot sa va dau idei, ca dati cu rosii in mine ; sau ma muit in camara lui ariel, macar sa fiu la "locul de primire" ! pai veniti la mine fetelor, terminam de calcat, de reorganizat sifonierul, dulapurile si sertarele...etc, etc....si de distrat si socializat cu soacra care vine azi
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
bitza037 spune:
Ursule fain bancul nr. 2.
Lianam vine soacra????o s aai parte de???sau este din cealalta categorie????nu mai conteaza daca nu sta mult,nu???....zic eu
ma duc ca ma striga datoria
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
underqueen spune:
da, cam asta fac si eu: mai cantam, mai dansam, mai pupam oglinda...ma facem exercitii de mers...nashpa ca-s singura si cu CM...si ma ia cu calduri si ameteli...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
lianam spune:
bitza ..daaaaaaa, o sa am parte de .....iar de stat....e surpriza, niciodata nu stiu cat sta ; deobicei isi prelungeste vizitele
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
sovietica spune:
Ariel eu ti-am zis ca mai aveam treaba de facut. In ultimul timp am facut treaba seara, dupa ce se culca bb. La ora 11.30pm eu faceam orez cu lapte 1% si cu mere, ca sa aibe Omu dejun monti a 2-a zi. Ma strofoc cu ghearele si cu dintii sa se mentina la greutate. Asa tare imi place de el la 93 kg in loc de 108!
Deci cateva deja ati ajustat paturile de bb, chiar vroiam sa va intreb cand ati facut-o. Sash deocamdata nu se ridica, doar misuna pe jos, se taraste.
Clau, cred ca Sash cand va deveni prea fasnetz in cada cum zici tu de rebe, il voi tine cu jumperul in cada, agatat de sforile de deasupra cazii
pup FB-istul pe fruntea lui desteapta!
Mihu ce mai faci, ai mai dat gauri la butoi?
Omului! sa fie fericit si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Cami, si Vlad de Monix tot 300 de fructe mananca! deci se poate! Ti-am vazut pufosul cum sta pe fundul lui
Bitza, am salivat la painea ta (ah, ce-as mai fi uns-o cu unt!), mai ales ca eu in afara de prajituri, nu mai mananc paine alba :))
Pucca, uau, deja purtati dialoguri cu micuta! cum e cu tarcul, il accepta, vezi beneficii?
Maria !
Noi cu sash am iesit si pe ploaie, daca nu era vant puternic. Azi ma gandeam sa il bag in wrap si poate tot il scot. In casa: tavaleala la sol,jucarii, baitze, jumper, somn, tzambal .... Avantajul pe vremea asta e ca doarme mai multutz.
Olgutz sanatoasa si vesela sa ramana Sophie pana la adanci batraneti! nici nu ma asteptam altfel din partea voastra!
Am decis ca in weekend, daca n-o fi sash iritat de dinti, sa ii dau primul piure de legume, de o vreme tare ii beculesc ochii la mancarea mea si plescaie odata cu mine cand mananc. A, si cand i-am dat cateva lingurite de suc de morcov pt kkre, s-a enervat ca mai vroia!
oare cam cati bani sa dau pe un pui si un curcan de tara? Tanti care ne da cica nu vrea bani, dar eu tot ii dau ca sunt saraaaci!
Vecinica lascarica
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
pucca spune:
Sovi tarcul ii place mult, mai ales ca in el intra perfect centrul de activitati. Vreau sa spun ca sta acolo si eu imi fac treaba. Bine dupa 1 ora se plictiseste, dar e ceva sa o tin ocupata acolo o ora. ii place sa stea tolanita pe perne, sa dea cu picioarele in plasa de la tarc, in timp ce rotaie la jucarii.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
luny spune:
LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI AZI, SI RANDUNOIULUI DE MIHUTZA!
ce haios e bebe Luca!!
bitza vezi ca ai incurcat nicu-rile, cuscra-me e Amira, nu Amina..vrei sa se electocuteze cuscra?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Sovi ! Saru'mana, si voi la fel sa fiti! Puiul e cam 13lei/kg, curcanul habar nu am. Depinde cat de mari sunt ...Cu 50 de lei eu zic ca iti faci pomana cu tanti! Succes la legume! V-am zis ca Sophie mananca cu cea mai mare placere dovleacul? D-ala portocaliu, de se coace! L-am gasit cu mare incantare si pe Wholesomebabyfood, ma tememeam ca am facut prostii...
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
sovietica spune:
Dovleac de care, dinala imens sau mai mic in forma de para? sau nu conteaza? Cartof dulce ai incercat?
Sa achizitionez si eu la piata. Tu cu ce legume ai dat startul?
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
bitza037 spune:
scuze ca am inlocuit literele ,in loc sa scriu AMira....dar eram acompaniata de strigatele Antoniei si nu stiu cum sa scriu si eu mai repede ....si imi mai cer scuze si cand incurc literele sau lipsesc...tot din graba
SOvi si eu ziceam ca am luat masina de paine si in curand o sa vreau sa tin cura de slabire......dar o sa fac paine integrala si o sa mananc foarte putina.pe asta alba am facut-o ca asa scrie in carte ca pentru inceput sa incepem cu asta pana ne prindem cum si ce....ca sa iasa
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze