Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 8
bitza037 spune:
Sovi si eu tot in week end-ul asta vreau sa debutez cu piureul.Trebuia de week-end-ul trecut dar cum i-a curs nasul si avea o stare nu tocmai buna, dr. a zis sa o las i pace pana ii trece.Nasul ii mai curge putin in rest este bine si m-am gandit sa nu mai amna atat momentul, mai ales ca ierimancam un mar zemossi intindea mana (bine ca ea intinde spre orice mana si sa bage in gura)si am muscat eu o bucata de mar si i-am dat-o sa o suga .......i-a placut asa mult ca ma tinea cu manutele sa nu il iau de la gura.
Fetele care alaptati, cat timp stau bb-ii la san la o masa?????
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
amira_roxana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny bitza vezi ca ai incurcat nicu-rile, cuscra-me e Amira, nu Amina..vrei sa se electocuteze cuscra? LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
era cat pe-aci sa ma , dar m-a bufnit rasul!!! poate next time...pt doritoare!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
Olgutzika spune:
Sovi, e dovleac d-ala mare, cu coaja albicioasa si portocaliu portocaliu in interior. L-am facut la steamer, ca aveam cuptorul ocupat cu musaca , si l-am facut piure, cu unt in el. Mai zic ca am halit si eu la greu?
Eu am inceput diversificarea cu dovlecel, tot steamer-it, cu putin ulei de masline. La patru zile i-am adaugat ardei gras, pe urma si gogosar, si acum o saptamana morcovul, radacina de patrunjel si pastarnacul ( am zis sa nu ii arunc de la inceput radacini in piure ). Cartof dulce am gasit FOARTE greu, la MegaImage, o singura data. I-a placut, dar nu a cazut pe spate ca la dovleac. Acum le prepar pentru toata saptamana, un piure cu toate cele de mai sus, numai dovleacul e separat si de sine statator, soacra-mea doar le dezgheata si i le da. In curand, incep congelarea in ala de facut cuburi de gheata, si ii schimb in fiecare zi combinatia, asa cum am mai vorbit. Cu fructele...azi de abia i-am dat mar, peste piersica, tot la steamer facute, si cu putin putin unt. Probabil ca dupa 8 luni ma incumet la fructele crude. A! Si saptamana viitoare o incerc cu avocado, te tin la curent cum a mers. La banana ma gandesc din ce in ce mai tare sa o aman, ca vad ca si Teo de Ariel si Vladut de Mimo au probleme cu ea...Cam atat, pe foarte scurt!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI RANDUNOI DE MIHUTZA!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
sovietica spune:
Da, da, bitza si eu am patit asa cu piersica! imi tinea mana si o lipaia hulpav
sash nu are un timp limitat la tzitzi, ca uneori molfaie de placerea lui. Cand doar mananca si stie ca mai are un san la rand, trage cam 7 minute, se desprinde si "imi face cu ochiul" sa schimb macazul.
Sa imi zici cum/daca iese painea neagra, ca ma intere. Eu ma gandeam ca painea pe care o fac eu n-ar iesi la masina, ca are si tarate si e mai grea.
Pentru mamici de mofturici, poate va ajuta informatia. Pediatra noastra zicea ca la unii bebei carora nu le plac morcovii, pot accepta acei "baby carrots" care se gasesc la produse congelate in supermarketuri. Cica pe cativa micuti dificili i-a rezolvat cu morcoveii aceia mici.
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
cami33 spune:
olgutza, eu i-am dat de la inceput fructele doar crude si este totul ok. Si banana ii dau de 3-4 zile si nu a avut nicio problema, ii place f mult in combinatie cu mar si piersica.
Mi-ai dat o idee cu dovleacul, il voi incerca si eu zilele astea
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
Olgutzika spune:
Bitzule, maxim 10 minute per tzitzi.
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
cami33 spune:
bitza, Luca termina 2 sani in max 10 min si mai cere papa dupa 3.5-4 ore. Dupa mesele de fructe/legume suge ceva mai putin
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
Olgutzika spune:
Cami, mi-a fost teama sa i le dau crude...Sunt exagerata, stiu . Am uitat sa spun ca am admirat Bubul frumos, cum sta el la pozat, pupe Olga pe el de frumos .
luny spune:
Bitza, tot max 10 min, in rest, ce e mai mult, e alint!
Olga, ma bate si pe mine gandul de dovleac, cartofii dulci ii mai las putin..de saptamana viitoare ii dau fructe copte/la abur, nu cred ca e prea devreme, la 2 saptamani de la inceperea legumelor nu?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!