Puiuti de Randunici 2008!! (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

maia, sa nu-ti inchipui ca bubu papa la fiecare masa cate 300ml...a fost o intamplare ieri.
Azi, de exemplu a papat la pranz aproape 200 ml piure de legume(morcov+dovlecel+ardei gras+o masura cereale) iar apoi laptic si la ora 16 piure de fructe(1 mar+o banana).
liana, eu am avut o tentativa sa-l pun pe olita pe Luca dar a urlat de parca l-as fi asezat pe spini...deci, mai asteptam.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaaa, m-a strigat cineva??? eram cu capu' in masina de spalat, pescuiam rufele si injuram in gand ca inca mai sunt patate de morcov 3 body-uri, 5 prosopele, toate babeticile!!! cu tot detregentul, vanish-ul......ma gandeam sa le mai bag la o spalare, dar am avut o revelatie! la ce bun?? ca oricum, la urmatoarea masa le termin iar!!!

so, am gatat cu lucrurile lui teo, piticismele, au mai ramas cele de spalat...:)

m-am dus si am aprovizionat camarile, si cea reala si cea virtuala...

am ras de m-am spart la bancul cu pisica!!genial!

si am aflat misterul urletelor nocturne: otita!!! uffff...

kitzy, am inteles ca diana are caninasii la poarta dor si bat timid sa intre si ei pe canapeaua lui mircea radu...heheheeee! mai ai de asteptat! la coada! eu astept de 3 saptamani sa intre si el (caninul) tot bate si tot bate ...plus ca are si ajutoare, in 4 frati, dar d-aia mai amarati...incisivi cica...si tot bat si tot bat, ca si capul meu in perete!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

are Teo otita, Ariel?..offf, sa treaca!..cum ti-ai dat seama, la dr?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eu te strigam ariel, mi se facuse dor de tine
otita? ufff, nasol...alta acum...si nu avea alte semne? febra, sa se traga de ureche....etc......? teo mic si "otitos"

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,Sam se trage de ureche!de obicei cand il pun la nani..nu cred sa fie otita,nu???????????????????ca ar plange,ma gandesc,sau nu???incep sa-mi fac griji

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

si Mufa se trage de ureche cand e obosit, si ii e somn rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, va multumesc pt. urari! n-am apucat sa citesc ce-ati scris azi. Eu sper sa ma fac bine, vad ca nasul nu mai e asa curgator. Vladut n-a mai facut febra aseara si nici azi si e ok. Stefanoi are dintzosul afara si e un dulce cu el acolo. Am calcat rufele pt. bagaje...inca nu m-am apucat de valize ca-l astept pe randunoi. Acum dau cu aspiratorul si apoi pregatesc masa.
O sa-mi fie dor de voi o saptamana, sa fiti cumintele si bebeii la fel, sa va gasesc sanatosi si papaciosi

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

distractie faina, bubu, sa veniti cu poze frumoase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,sa aveti parte de zile insorite!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubu timp frumos si distractie la maxim!!!!

Luny,Cami,Olga si Clau multumesc de raspunsuri

Sovi exact la morcovii aia ma gandeam si eu azi sau ieri...nu mai stiu....sa-i dau sa manance ca sunt mai dulci.....

Mimo...si eu as fi vrut masina de spalat vase, dar nu am unde sa o asez.....iti dai seama ca daca dau cafea la toata crenguta ...sunt ocupata sa o fac si nu mai pot scrie

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput