Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 14
sovietica spune:
Liana, mami n-a mai venit (sau nu inca), iar eu, stand cu dusmanul in casa, am exterminat deja mai bine de o duzina de eugenii!
interesant cu exercitiile de bb. si cam cum le faceti?
Mimo.a iesit cozo?
Olgutz sar'na
Ariel, imi pare rau de otita piticului :(
Sash se trage numai de mandibula, da rauuuu
Bubu sa aveti timp frumos, sa va distrati la maxim si sa te intorci si mai senina decat esti Vezi ca ne-ai obisnuit rau, cu poze povestite
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
lianam spune:
simo stai linistita; asa fac bebeii cand descopera urechiusele, piciorusele etc, si cand sunt obositi se mai trag de ureche; ar avea si febra, nu ar papa.... sam probabil e somnorel cand face asa, sau plictisit
bubu sa ajungeti acolo si sa va intoarceti cu bine, sa aveti vreme buna si sa va relaxati...te asteptam cu poze, povestiri....eeeehhh, sa saluti venetia din partea mea si sa-i spui ca n-am uitat-o
cami inceputu e "promitator" ; las ca incet incet se invata el si pe olita, da cu rabdaaaaaare si nervi tari din partea ta
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mimonix spune:
e gata cozonacul!
M-am gandit sa va ofer acum tuturor, ca vad ca nu-i nimeni in zona Doar cand a sunat interfonul mai devreme am crezut ca-mi sta inima :hait, Roxana si Liana! ce ma fac? Dar nuuu, era ala cu lumina mai bine veneati toate :surprizaaaa! ca ma scoteam mai ieftin
Si acum am promis, am promis :Sunt roz sunt roz sunt roz
M-ati crezut, tine?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
mimo tine, tine, tine ....pazea ca vin la cozonac (mie niciodata nu imi iese bun, pufos , asa ca imi face tataie boromir sau alti tatai si mamai ); ce ziceai sa aduc? martini?
mimonix spune:
Martini este, nu te deranja! Vino, hai sa te vad In programul artistic avem "mondenii" pe prima
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Simo-Mimo,pazea ca venim
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Mai liana,dar tare te chinuie duracelul tau..credeam ca e al meu cum e...ofof..sa nu aveti reactii de la vaccin.
Arielurechiusha tizului.
bubu,distractie frumoasa si bucura-te de acele zile in care esti servita!!
mimo,bine ca te-ai rozit ca reu iti shedea neagra...si m-ai dat pe spate rau cu cozonacul ala...zau ca parca simt aburi in gura si miros de cozo in nas...fir-ai tu sa fii..la noapte visez numai cozo (cozo cald e moartea mea).Vezi ca ma duc sa ma imbrac si vin ca nu mai e de trait...
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
am musafiri, am musafiri
poze
luny spune:
si eu, si eu, acusi ajung! auzi interfonul, Mimo?!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
mimo lasa mondenii si reci la framantat ca vad ca se mareste trupa de mancacioase
sovi nu ne-a zis dr de exercitii speciale ptr stat in fundulet; sa ii dau degetele aratatoare, ea se prinde de ele, si sa nu o trag eu, sa o las sa se ridice; intai tin eu mainile mai aproape de mine incat sa ii fie mai usor, apoi mai la 45 de grade sa zic, ca sa depuna mai mult efort (stiu sa explic, asa-i? )cand se ridica sa o sustin la inceput apoi sa o las singurica...si tot asa. or exista si exercitii speciale, dar nu stiu; poate gasesc sa intreb un kinetoterapeut; asta ar trebui sa cunoasca.