Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 12
Maia37 spune:
Mimo asa am patit si eu cu Andra.La 9 luni alerga...N-a vrut in premergator si pace!Ariel mai doare gatul?HEXORALETTE e tare bun,testat de mine
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
mstela spune:
Clau,scolerul istet!
Mimosa iesi din kko afara!Si sa nu deschizi odisee noua!!Teo nu sta deloc in fundic inca...o ia la sanatoasa.Si ce-ti veni cu coastele evazate?Si eu cred ca vedea dr daca era ceva.Mai ales ca ai 2 dr.
Apropo,sapt viitoare merem la vaccin si mai merem la o dr nr 2,sa ma mai scoata din bezna situatiunilor..
Intrebare:branza ati dat-o inainte de carne? (ma impungea doar intrebarea)
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
underqueen spune:
i-am dat ieri banana si a varsat dupa aia, azi iar i-am dat si iar a varsat...credeti ca-mi zice :mami nu-mi place"?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
bai, nu e mah, chiar asa schimbat Mateiu'...era dupa somn, abia trezit, nu prea stia ce se intampla, nebuna de ma-sa facea poze cu blitz si in camera era bezna..
mimo deci asa ma asteapta, vai de scolioza mea!..lasa Vladutul, ca are copilul ritmul lui! la mine a functionat perfect zicala aia 'ai grija ce-ti doresti...'! asa l-am visat si asa ii tot urseam cand era in burti, da' sa mor yo daca ma asteptam sa iasa chiar asa!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:
Cami- 300gr. piureMai fetelor chiar admir puii vostri care pot manca asa mult!Vlad mananca 200gr. piure apoi tzatza.
Clau- Rebecuta mancacioasa si Razvanelul cu FB.
Luny- dulce Mufa
Mihutza- La multi ani sotiorului tau sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti.
ursuleata- tari bancurile
sovi- lui Vlad al meu nu i-a placut cartoful dulce...
olgutza- Vlad mananca banana fara probleme.La tzatza sta cam 7-10min. apoi
kitzy- moamaaa direct caninii? saraca ce suparata si maraita trebuie sa fi fost in ultimul timp.
liana- Am ras cu lacrimi la bancul cu fasolea
mimonix- stai linistita!Si Vlad pica intr-o parte si ramane asa continuand sa se joace sau tipa ca sa-l ridic.Se apleaca-n fata si da cu nasul in paturica si se ridica singur.Si Vladutu'pleoscaitor.
mstela- eu nu am urmat regula.
underqueen- poate nu-i place consistenta pastoasa a bananei sau poate-i prea dulce pentru gudtul lui.Amesteco cu ceva ca sa nu-i mai vina sa vomite.Eu nu cred ca nu-i place fructul in sine.
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
lianam spune:
cel mai cuminte copil am la intepaturi, manca-o-ar mama pe ea de duracell ! macar atat sa fie cuminte ; acum sper nu aiba nici o reactie dupa, mai ales ca niciodata nu a avut; urmeaza prima doza de prevenar in noiembrie (asta ca vine sezonu gripelor si cica se anunta "mutanti" noi, ca in fiecare an ; altfel, ii facea doar o doza pe la 2 ani parca; in fine, il facem si pe asta...)tre' sa introducem si iaurtul la papa, dar la cat de sclifosita eeeee, abia inaintam cu diversificarea asta; de ieri bea si extrem de putin lapte; imi da peste mana si nu vrea biberonul
stela, eu i-am dat branzica dupa carnita (asa mi-a zis pediatrul, nu stiu sa iti spun de ce); si daaaaaa, tot asa ma zapaceste de cap ziua frichinita mea; in plus, i-a revenit un obicei care credeam ca a trecut: se screme ; pardon de expresie, da chiar asa face, nu stiu de ce; bine ca si-a revenit tea si reveniti la problemele "soft" gen frichineala, sclifoseala la mancare...
maria pai cred ca e un semnal daca a tot varsat; nu ii mai da banana, sa vezi cum ii e
mimooooo...gata cozonacu de dospit?
sovi, parca miroase e eugenii pe la mine ; a venit mami tau? a desfacut deja?
si legat de vizita lu' nenea dr, eu paranoica de mine, nu am facut exercitii de pus in fund copilu', desi ea s-a ridicat mereu singurica; mi-a zis acum ca gata, coloana e ok, e rezistenta si sa nu o las doar pe ea, sa fac exercitii cu ea de stat in fund sa prinda stabilitate, si indata ce sta bine bine in fund sa incep sa o pun pe olita, ca altfel o sa stea cu pampersi pana..."se marita"
si mimo, ca mi-am adus aminte; eu in lunile cu "r" ii dau 3 picaturi de vigantol; doar 1 pic ti-a zis sa-i dai la vladutzu?
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
aaaa, si nu mai stiu cine intreba de periatul dintisorilor; am intrebat acu dr si a zis ca de cand bebe are 4 dintisori trebuie inceputa igiena prin periaj
amira_roxana spune:
cozonac!!! mimo deci stai pe la minis si treb sa ma uit dupa o masina care leviteaza in dreptul balconului si sa vad o blonda superba la geam si te-am gasit! vin cu must(asa declansam si CM)ca uite, se anunta si liana si i-am promis. si o aduc si pe fii-mea sa o vezi ca ea nici macar nu sta singura in fundulet prea mult nesustinuta....ca sa-i lasi coastele neevazateale lui vladut in pace. nu te-ai facut toata loz???
kitzy deja canini. pardon, direct canini! micutza
ariel si tu parca te vaitai cu canini lui teo...cum mai e?
liana bravo pt duracell vaccinat!
clau ce cariera il asteapta pe razvanel....
maia nici a mea nu papa asa mult (spre deloc) si eu sunt f invidioasa pe puii care papa bine.
maria lasa-l pe tudor fara banana vezi cum ii merge.
stela eu o tin pe Amira in scaun legata si tot se prelinge din el. intr-adeva...parca au mancarici in . eu am incercat sa-i dau branza si nu i-a placut. carne ii dau in pire si vad ca ii place.
ma duc sa-i fac un bibe mofturoase sa vedem cat papa. sa-mi tineti pumnii!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
luny spune:
bine de stiut Liana!
Maia, multam ptr aprecieri:
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
a, inca ceva si trec la treaba :
arieeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!