Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Hai ca m-a inveselit Liana F tare!
Simomi-l imaginez pe barosan stand cuminte asa cum a picat ca doar n-o sa se deranjeze el ! Asa as vrea sa fie si al meu....sau sa se ridice singur! Tot ce a reusit pana acum e sa se ridice intr-un cot, adica pe jumatate!Si de-a busilea tot jumatate, misca genunchii inainte unul dupa altul pana cade-n nas, ca mainile nu le misca Numai de pleoscait , pleoscaie complet! Se aude pana la vecini!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
mimo stai bre calma, nu te grabi asa, ce ai cu copilu' ?! pai da pe gogu (google) si la imagini, sa vezi cum arata un astfel de copil cu torace cu baza evazata (nu stiu ce poze or fi, dar eu stiu din cartile mele si am vazut catecva cazuri si la pediatrie): arata - in viziunea mea cel putin - ca un batracian; nu cred ca e cazul la vladutzu, cine stie in ce pozitie statea de ti s-a parut; in plus, in afara de toracele evazat mai sunt si alte semne inia o pauzarea oaselor craniului, in special parietooccipital (daca apesi acolo se infunda ca la o minge de ping-pong), la manute are ca niste bratari, ca se ingroasa osul acolo....etc....vezi mai mimo ..n-are nimic baiatul ia uite ce roz si optimista esti mimo mimo mimo ....mor de ciuda ca nu mai pot deschide lista de emoticoane sa iti dau pupaciosii
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
mimo ce pot eu sa-ti spun e ca Mateiu' sta in buca, se apleaca, pica in fata, intr-o parte, in cap, daca nu s-a lovit tare sa urle, se ridica in fund la loc, cateodata, ca alta data se duce de-a buselea pe unde are treaba..in rest, m-ai terminat cu searchul ala..in mod sigur e o greseala undeva, la naiba, nu se poate in 7 luni sa nu vada niciun medic semn de rahitism, iti dai seama, nu?? eu zic sa stai linistita, dar un control pentru linistea ta nu ar strica..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
multumesc pentru incurajari inainte sa ma fac roz de tot, sa va mai spun , ca mi-am adus aminte...am gasit belet in parbriz azi ca incepand de luni trebuie sa parchez masina in alta parte pentru ca RADETUL a ajuns cu sapatul fix in dreptul parcarii si asta e...o vor sapa gospodareste PE TOATA , ca pe acolo va trece noua conducta Si eu unde sa parchez masina? In casa? Ca si eu am autorizatie de la primarie pt parcare si platesc lunar dar SI EI, RADETII, au autorizatie de la primarie sa sape ...IMI CRAPA CAPU', noi astia de la piata Minis suntem pregatiti de razboi, avem transee PESTE TOT!
Si cu aceasta ...ma duc sa fac cozonac ! La ce nervi am, sa vedeti voi ce framant eu!
Si apoi ma fac ROZ TOATA TOANTA promit! Liana pupicii apar daca scrii dual intre paranteze patrate ...na, ca m-am recompensat si eu cum am putut, am platit consultatia
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
ete mimo ...multam de pont, bun de stiut altadata (sa tin minte si alte emoticoane...daca pot ), da' am descoperit si de ce nu mergea; v-am zis eu ca nu sunt chiar tufa in ale calculatorului, sunt doar boschetel
mimo cu parcarea faci si tu ca in reclama aia cu "ia-ti fixul pe mobil" : "ia-ti parcarea pe balcon" ........mmmmmmm......cozonac...cald...
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
clauclau spune:
Uauuuu Kitzi, cum asa???? Direct caninii??? Si amandoi odata? Saraca micuta, cred ca a fost tare suparata, nu? I-au spart deja ? Abia astept poze cu mica vampirita!
Mimo, lasa-l tu pe domnul Google in pace ca Vladutu e perfect sanatos, nu te gandi la prostii! E foarte normal la varsta asta sa cada intr-o parte dupa ce sta in fundic 5-10 minute sau daca se intinde dupa vreo jucarica mai indepartata. Si normal ca trebuie sa strige dupa ajutor daca nu se ridica singurel. Nici Rebe nu se ridica, daca o vad o ridic eu ca ea nu plange mereu, sta asa in pozitia aia, cazuta pe-o parte si se joaca in continuare!
Simo, te inteleg cu organizarea ca nici mie nu mai imi iese deloc!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny mimo ce pot eu sa-ti spun e ca Mateiu' sta in buca, se apleaca, pica in fata, intr-o parte, in cap, daca nu s-a lovit tare sa urle, se ridica in fund la loc, cateodata, ca alta data se duce de-a buselea pe unde are treaba..in rest, m-ai terminat cu searchul ala..in mod sigur e o greseala undeva, la naiba, nu se poate in 7 luni sa nu vada niciun medic semn de rahitism, iti dai seama, nu?? eu zic sa stai linistita, dar un control pentru linistea ta nu ar strica.. LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Bey Luny, ca Mateiul ta a fost si Teodora mea la vremea ei...eu d-aia sunt asa cu capu' ca am alte antecedente la care ma raportez Cand il vad pe Mufa imi vine sa rad si sa plang zau...Viitorul suna asa: la 6 luni statea in fund bine-bine si se ridica in picioare la marginea patului...deoarece patul nu avea pe vremea aia doua nivele, am inceput sa o culc in tarc...la 8 luni a sarit din tarc , daca pot sa crezi...pentru ca tarcul avea alt fel de plasa, cu ochiuri mari de care te puteai agata cu degetele de la maini si picioare , ca spiderman ...deci, din acea seara a dormit incaltata cu ghetele ca sa nu se mai poata agata De la 7 la 9 luni a fost plimbata in carut in picioare, tinandu-se de coviltir ....ca jos nu statea sub nici o forma...o mana o tineam pe bara carutului si una pe copil sa nu cada in freza...la 9 luni a mers singura si de atunci NU a mai vrut in carut deloc...si mergeam aplecata pe strada tinand-o de mana si ea facea doi pasi inainte si unul inapoi si 3 genoflexiuni pe loc...de acasa pana la parc faceam o ora si nu era la Ploiesti parcul Deci tine-te bine, fa antrenament ca vin vremuri grele Acum ce sa zic, nici asa nu m-ar mai fi tinut baierele...dar sa stea si el linistit intr-un loc unde-l pun, ar putea nu? Ca Sam asa
poze
kitzy spune:
Clau n-am vazut sa-i fii spart gingia, da se vad 2 bule rosii si umflate pe gingie si la atingere sunt tari.
Si da, de o luna incoace e tot suparata , apogeul a fost aseara cand a plans foarte tare....
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
mstela spune:
Salutari!
Eu ma lupt in continuare cu Tea sa pape,praf humana nu vrea,va trebui sa il schimb,legume abia papa,dar atat se frichineste ca murdareste tot in jur...ai vostri stau in scaun sa pape sau se agita sa o ia la goana?
Si voi,ati urmat regula de a nu introduce ceva nou in alimentatie 2 sapt dupa vaccin?
Anka,merci,am citit,dar vezi,ei zic de mai multe legume ca s-ar da de la 8 luni,ca si cartoful sau ca pruna se da de la inceput,iar in alte parti spune mai tarziu..asa ca nu mai stiu.
Luny,m-a dat pe spate Muffy-precocul...moamaaaa.Si mie mi se pare tare schimbat,cu fatza de baietel mare!!
Liana,da ai ceva activitate si azi..mai poti?duracelul ce mai face,ca al meu m-a capiat!!
Ariel,tie un pt atata energie!!
mihutza,sa-ti traiasca randunoiul!
LMA bbilor nascuti in zi de 26!!
Am vazut grasunul de cami!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Maia37 spune:
Noi inca nu ne putem lauda cu dintisori dar Vlad sta in fundulet de pe data de 13 singurelSa-i pupe mama pe toti dintosii si mergaretii in 4 labe.Vlad al meu da doar din curuletz cand e pe burta si se deplaseaza putin ca si racul mergand inapoi.Am zis sa scriu si eu ca nu mai apuc din cauza ca am mult de recuperat.De o saptamana Vlad bea suc de mandarina si-i plae mult.Am vrut initial portocala dar am gasit unele seci si fade incat am renuntat la ele.Mandarinele in schimb sunt dulci...
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD