Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 20
angelynna82 spune:
Felicitari Babytza pentru bb David, sa creasca mare si sanatos, tie refacere rapida 

Tzitziri bine ati venit acasa, important este ca acum bb e bine, vazut poze cu el

Eva arati foarte bine, nici nu se cunoaste burtica
Sabinel petrecere frumoasa
Nerantula vazut poze cu un baietel superb 
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
Nocom spune:
Salutare fetelor si de la noi.
Nu am timp acum deloc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat, vroiam doar sa va spunem ca de ieri suntem acasa si suntem bine, foarte maraite noaptea, dar in rest foarte bine.
Va pupam
38+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
maryb spune:
hello !!!
azi am schimbat semnatura 

teomaria, andreutac, babytza, felicitari, sa va traiasca puiutii si voua va doresc refacere rapida. sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de bucurii.
ilia, merci pentru descrierea procedurii de recoltare pentru streptococ 
tzitzi, ma bucur ca totul e bine cu daviduta, va doresc numai zile frumoase si fara griji de acum inainte. 
sabinel, sa va traiasca micuta crestina si petrecere frumoasa azi.
nocom, bine ati revenit acasa, sa fiti sanatoase 
monicuta, nu am citit povestea ta, am s-o citesc atunci cand voi fi pregatita, dar iti trimit oricum o calda imbratisare si un pupic 
preety, eu pe 6 oct am programare la ora 12 la dr popa, deci nu avem cum sa ne vedem, mi-ar fi parut bine sa te cunosc. poate alta data, cine stie...
maryb
35+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 35 de zile 

Nocom spune:
Salutare fetelor si de la noi.
Nu am timp acum deloc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat, vroiam doar sa va spunem ca de ieri suntem acasa si suntem bine, foarte maraite noaptea, dar in rest foarte bine.
Va pupam
38+
Daria Anastasia
poze eco
musettepink spune:
Felicitari babytza!!!!!!!
Felicitari Andreutac!!!!
Laureta si Luca inca mai are icter si dr mi-a zis ca e normal sa nu-mi fac griji.Eu zic sa stai linistita mai ales daca si la tine dr au zis ca e ok.
Tzitziri bine ca ati scapat si sunteti acasa!!!!!!!
Va pup pe toate!
Gata fug in parc cu piticul!!!!!!!!!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Nocom spune:
date care lipsesc pentru listuta
3500 kg, 51cm, apgar 9, mami avea 39s+5 zile
mami de
Daria Anastasia
poze eco
Ankussa spune:
Buna mamici (cu sau fara) burtici si pitici/e 
N-am mai intrat pt ca piticul meu desi foarte cumintel imi mananca tot timpul si avand in vedere ca socrela mea vine astazi sa stea pt 2 luni nu prea o sa mai am timp decat asa sporadic sa intru
, dar o sa va citesc tot timpul promit.
Congrats Babytza, Teomaria si AndreutaC pt bebelini, sa fie sanatosi, papaciosi si sa va aduca numai impliniri.
Monica m-ai facut sa dau apa la soricei cand ti-am citit povestea, a venit barbata-miu in fuga sa vada daca am patit ceva si cand a citit si el l-am vazut cu ochii umezi. Offffff Doamne...
Khristin, adevarata proba de enduranta alaptatul asta. Eu una o sa tampesc. A venit ieri health visitorul care m-a deprimat cumplit. I-a luat lui Vladut sange din calcai pt a depista anumite boli si dupa aia a inceput sa-mi faca teoria chibritului cu privire la alaptat. Eu l-am pus pe bb de la inceput la san dar avand in vedere ca laptele nu venise, problema mea cu sfarcurile (btw am luat Nipplette sper sa mearga) bb nu prea sugea si atunci moasele din spital m-au sfatuit sa nu las mai mult de 8 ore fara papa si sa-i dau formula daca n-am lapte. Ehhhh si va dati seama ca bb a devenit cam puturosica si papa mai mult din bibe (lapte muls de la mama lui). Azi dimineata l-am pus la san si am stat 2 ore dupa funduletul lui dar mi s-a parut ca a golit un san. Mai incercam si dupa amiaza sa vedem cum ne comportam. Oricum m-am simtit cea mai rea mama din tot universul cand a inceput sa-mi faca morala
de parca nu le aveam eu pe ale mele. 
Sabinel, felicitari pt botez, si eu am inceput sa ma gandesc unde, ce si cum mai ales ca aici ca sa obtii o rezervare la restaurantul romanesc tb sa vorbesti cu ceva timp inainte.
Ma retrag poate reusesc sa atipesc lanaga puiul meu o ora. 
Anca + Vladut
Nerantula spune:
Felicitari, Babytza!!! Sa fie sanatos si cumintel Davidutzu si tu sa fii in forma maxima cat mai repede! Va asteptam acasa!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Codruta27 spune:
Pupam si noi mamicile, bebeii si burticile (de acasa)!multumim frumos penrtu urarile voastre!

Am ajuns ieri la pranz acasa. E fascinanta aceasta noua ipostaza a noastra, cea de parinti! Recuperarea a fost super ok, bebe este bine. Incercam sa ne obisnuim cu mediul cel nou si exeprimentam burtici dureroase
!
Pup si felicit toate mamicile care au nascut intre timp! Sa aveti parte si voi si puiutii vostri de tot binele din lume!
Nu am timp sa citesc din urma! Revin cu detalii si poze!
38+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
aly_c20 spune:
Felicitari Teomaria
, Andreutac
si Babytza
! Sa fiti sanatoase si boboceii vostri la fel!

mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra