Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nocom, codruta, bine ati revenit! va asteptam cu poze:)
eu am fost sa-mi iau ceva de imbracat pt botez, maaare noroc cu moda asta...bluze largi, colanti, super ai de unde alege. sper sa se mai incalzeasca miine ca asa deprimanta e vremea asta mohorita!
parca bitza aveau miine botezul.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andreutac si Babytza felicitari mamicilor !!!!!!! Sa aveti niste bebei sanatosi !!!

Laureta noi de abia am scapat de icter. Tot cam in jur de o luna. Si eu m-am panicat din cauza ca auzisem ca nu e bine sa stea bebelu mai mult de o luna cu icter si ca daca se intampla, trebuie tratament. Asa ca m-am dus la dr si l-a verificat si i-a luat si sange din calcai ca sa-i faca bilirubina. S-a dovedit ca e ok, tot asa intretinut de laptele de mama si ca nu are nevoie de tratament (care e cel cu fenobarbital). Parerea mea e sa te duci totusi sa-i mai iei sange ca asa se vede cel mai sigur cum sta. Si daca e nevoie sa ii faci tratamentul. Am inteles ca de la pastilutele astea poate trece si in 2-3 zile, nu trebuie facut tot tratam de 10 zile.

Eu sunt un pic in ceata. Alex de 2 zile a inceput sa faca niste pete rosii pe fata, care apar si dispar. Se umple tot. Plus mai are ca o eruptie de bubite, ca o spuzeala, astea nu au trecut. Nu imi dau seama de la ce e sau daca sa-l dau cu ceva. L-am spalat cu ser fiziologic dar degeaba.
Pare sa coincida cu ziua cand am inceput eu sa ma doftoricesc ca am zis ca racesc. Am luat paracetamol, vit C si oscillococcinum. Nu vad de ce sa fie de la astea, poate e doar o coincidenta.
Aveti vreo parere ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

hey fetelor!Nu prea mai apuc sa intru ,dar incerc sa va citesc...Alexia abia a inceput sa-si regleze un pic orarul de masa ca zilele trecute am mancat tare aiurea,mi-a si varsat ca s-a umplut de lapte .A venit dr ,a zis ca e bine si sa incercam sa-i facem un program la masa,vesstea proasta e ca nu mai vrea san asa ca ma mulg si-l bea pe bibe.
ANDREUTAC,BABYTZA felicitari ptr bbei!!!!!!!
nocom,codruta bine-ati revenit acasa,acomodare usoara va doresc.
sabinel felicitari ptr botez!
tzitziri va pe amandoi si ma bucur nespus de mult ca sunteti acasa bine si sanatosi.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

BOO - si noi avem pete rosii - la inceput pe fata apoi au aparut pe tot corpul. Am inteles ca este un stafilococ luat din spital si trece cu baie zilnic si tamponat pe ele cu betadina. Apar unele, dispar altele, tot asa.... Acum sunt in ceata si eu pt ca doctora insista sa-i dam cu betadina pe ele dar pe prospectul de la ea scrie ca nu trebuie administrat la nou-nascuti sau gravide. Mai bine vb cu dr ta sa nu fie tot asa ceva ce trebuie tratat neaparat din timp.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Andy_p - multe si pt voi. Cum e in noua formula? Cum este Andy? Bb meu la inceput nu vroia san si ma mulgeam si papa cu bibe iar acum nu se mai dezlipeste de tatica. Oricum de muls nu am scapat ca nu reuseste el sa goleasca sanii.

de Edwin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumim pentru re-primire

Andy.p,pai m-am intors ca sa bem.Nu asa ramasese?Sau acum suntem mamici responsabile?Mai fac si eu haz de necaz pe aici...sa stii ca nu am uitat cand ai zis ca speri ca atunci cand te intorci eu deja sa il tin in brate pe Daviduta...si uite ca asa a fost

Denisa, pai betadina noua ni s-a spus sa folosim pentru toaleta buricelului.Noi am plecat din maternitate cu ideea ca dam cu spirt de 70 de grade si apoi cu baneocin.Doar ca nu am inteles daca asta era pana pica buricutul sau si dupa.Pentru ca atat cand am stat in spitalul de copii m-a certat toata lumea ca ii dau cu baneocin.Mi s-a spus clar ca toaleta buricutului (ii picase deja) se face cu solutie din jumatate apa jumatate spirt(spirt normal) si apoi betadina si pus comprese intre buricut si pampers pana isi face efectul solutia.Si mi s-a exemplificat ca sunt cazuri de bebei cu plagi de la baneocin....acum nu stiu pana la urma cum o fi bine.Eu banuiesc ca totusi baneocinul ala are rol in uscarea buricutului si doar dupa ce pica se face toaleta cu spirt+ apa si apoi betadina.....dar eu clar nu ii mai dau cu baneocin!

Mamica implinita de David

David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

[Andy.p],pai m-am intors ca sa bem.Nu asa ramasese?Sau acum suntem mamici responsabile?Mai fac si eu haz de necaz pe aici...sa stii ca nu am uitat cand ai zis ca speri ca atunci cand te intorci eu deja sa il tin in brate pe Daviduta...si uite ca asa a fost

Denisa, pai betadina noua ni s-a spus sa folosim pentru toaleta buricelului.Noi am plecat din maternitate cu ideea ca dam cu spirt de 70 de grade si apoi cu baneocin.Doar ca nu am inteles daca asta era pana pica buricutul sau si dupa.Pentru ca atat cand am stat in spitalul de copii m-a certat toata lumea ca ii dau cu baneocin.Mi s-a spus clar ca toaleta buricutului (ii picase deja) se face cu solutie din jumatate apa jumatate spirt(spirt normal) si apoi betadina si pus comprese intre buricut si pampers pana isi face efectul solutia.Si mi s-a exemplificat ca sunt cazuri de bebei cu plagi de la baneocin....acum nu stiu pana la urma cum o fi bine.Eu banuiesc ca totusi baneocinul ala are rol in uscarea buricutului si doar dupa ce pica se face toaleta cu spirt+ apa si apoi betadina.....dar eu clar nu ii mai dau cu baneocin!

David

Buricutul i-a cazut acum 2 zile si ii dadeam si inainte si acum cu betadina.O picatura in buricut apoi compresa. Problema era utilizarea pe tot corpul - pe petele rosii pe care le are desi pe prospect e contraindicat.

de Edwin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Andy_p - multe si pt voi. Cum e in noua formula? Cum este Andy? Bb meu la inceput nu vroia san si ma mulgeam si papa cu bibe iar acum nu se mai dezlipeste de tatica. Oricum de muls nu am scapat ca nu reuseste el sa goleasca sanii.

de Edwin

Denisa va si ma bucur ca sunteti bine.Incepem sa ne obisnuim in noua formula ,Andy mai face prostioare sa-l bagam in seama,dar in rest e incantat sia r vrea sa stea tot cu Alexia.Noi din pacate cred ca nu mai avem sanse la tzitzi ca ea nu vrea sub nici o forma sa mai suga de la san,din pacate am si lapte ff putin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andy.p,pai m-am intors ca sa bem.Nu asa ramasese?Sau acum suntem mamici responsabile?Mai fac si eu haz de necaz pe aici...sa stii ca nu am uitat cand ai zis ca speri ca atunci cand te intorci eu deja sa il tin in brate pe Daviduta...si uite ca asa a fost

David

Tzitziri sa stii ca m-am gandit mult la tine cand am fost in spital si m-am intrebat daca ai nascut,iar cand am venit acasa te-am cautat special pe listutza si m-am bucurat nespus de mult cand am vazut ca intr-adevar nascusesi.apoi m-am intristat cand am auzit ca suntet in spital si am tot asteptat vestea ca sunteti bine si acasa.Acuma sunt tare bucuroasa ca v-ati intors si sunteti bine.Iar de baut ,bem cat de curand normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andy.psa stii ca nici eu nu am lapte deloc.BB Andrei papa doar formula, nu stiu daca a papat de tot 500 ml de la san dar asta e.Tu pe Andy l-ai alaptat?
Felicitari noilor mamici!
Bun venit acasa celor care s-au intors si bafta in meseria de mamica care apropo mie mi se pare tare grea!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput