Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 19
alexa si mami spune:
neata! weekend placut tuturor! noi asteptam niste prietene pe care ne le-am vazut de ceva timp si suntem emotionate ![]()
Andreuta
felicitari, multa sanatate! 
feli, multa bafta in continuare!
mama denaturata, nuuu, mama responsabila:)
sabinel
frumoase poze si ce buniii!!! sa va fie de bine!
nerantula, ai un baietel superb
iar tu in toate pozele radiezi de fericire.
nadina
sfaturi! senx.
kid, ce veste ne dai!!! tocmai ii scriam babytzei un mesaj de incurajare
multumesc pt lamuriri, retinut, cu prima ocazie cumpar si galafor si nutrinatal.
Babytza
felicitari!!! bb David, bine ai venit!
amindoi.
denisa, ce grasunel frumos! ce bine ca ai laptic, ai grija de el:)
tzitziri, ma bucur ca acum sunteti mai bine, totul e bine cind se termina cu bine
dulce. si bb al meu e tot in pelviana, dar ca si tine, am incredere in dr si stiu ca nu e prima nastere care o face, m-a linistit si dr de fam , explicindu-mi procedura. ma rog ca totul sa iasa bine:) l-am vazut si pe davidut, sa va traiasca si sa fiti sanatosi!
alexa si
mami
300 spune:
Alina have fun e placut sa vezi prieteni vechi.
Bebelinei mele ii place judas priest
37+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
kid2003 spune:
Tzitziri Slava Domnului ca ati ajuns cu bine acasa si ca problemele nu au fost grave. M-a emotionat mesajul tau, cum v-ati legat voi doi asa, si la bine si la greu cum se spune.
bebe David cel curajos! Bine ca totul s-a sfarsit cu bine, de acum numai bucurii!
Sabinel sa va traiasca crestina!!! F frumoase pozele si nastere usoara nasicii!
Denisa mai bine fara soacra, tin pumnii si la noapte sa fiti la fel de ok. Mie fara soacra mi-e greu noaptea
ca ziua as vrea sa se teleporteze sau sa hiberneze cumva...acum nu e la noi de 3 zile dar vine azi ca diseara tb sa facem act de prezenta la o nunta. Macar stiu ca noaptea cand e ea, adoarme fata dupa supt si ajung in pat mai repede la nani.
Andreuta Felicitari mamicooo!!! Sa fie puiul sanatos si papacios!
laureta spune:
Deja am intrat in ritm cu bebelusa, cand doarme ea hop si io:)
Eu sunt ingrijoarata tare, bebelina mea are inca ICTER. Cand am fost la control la doctorita mea am luato si pe a si a vazuto pediatra de la spital a zis ca este OK. Au trecut multe zile si ea este tot galbioara asa ca am chemato pe pediatra ei a casa care a zis ca e din cauza alaptatului. Imi vine sa fug sa i fac analiza de bilirubina dar mi e mila de ea s-o intep.
Mai e cineva cu icter la 3 saptamani? Voi ce ati face?
Felicitari babytza, teomaria, andreuta pt bebelusi
tzitziri bine ati venit a casa
eva arati super
sabinel sa va traiasca crestina grasunica
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
_irina_ spune:
Buna dimineata,
A adormit si puiul meu, asa ca mai prind si eu o felie de net.
Kid tu tii cura de slabire si alaptezi? Curajoaso.
Tzitziri
important ca puiul e bine acuma.
Muuh si pitica mea tot asa face, daca nu adoarme cu tzitzi in gura nu se simte bine.
Galafor-ul se gaseste in farmacii sau la magazinele naturiste?
fericita de
- Andreea
kid2003 spune:
Laureta, si noi mai avem si azi implinim o luna. Mie pediatra mi-a zis ca e normal si ca poate tine pana la 2 luni la copiii alaptati natural pentru ca laptele de mama nu contine nu stiu ce enzima i-ar ajuta sa metabolizeze mai bine bilirubina in exces.
cristineescu spune:
Simodina – am incercat metoda asta de alaptat si e minunat. Scotea gaze in timp ce manca. Acum e asezat frumos in patut cu un rand de carti sub saltea. Merci mult de sfaturi.
Andreutac – felicitari pentru Eva Maria. Refacere usoara si laptic din belsug.
Nerantula – eu am dat 150 lei. A venit, a stat cu noi de vorba o ora jumate si ne-a scris toate observatiile intr-o agenda. Am fost foarte multumiti de ea. Tot ea ne-a recomandat sa luam vitamina K1 pana in saptamana a 6-a.
Felicitari Babytza, sa va traiasca puiul, sa va aduca numai bucurii. Refacere usoara.
Tzitziri – bine ca sunteti ok acum. A trecut. Aveti grija de acum incolo.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
monica_dicut spune:
FELICITARI DIN SUFLET BABYTZA SI ANDREUTAC!!!
Sa va traiasca puii
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
sabinel spune:
va multumesc tuturor 

sunteti niste fete nemaipomenite.
tzitziri imi pare rau ca ai trecut prin ce-ai trecut... sper sa va fie bine de acum incolo. sa-ti traiasca si sanatos sa-ti fie
denisa, super baietel ai acolo
se pare ca am nascut 4 fete pe 16 ![]()
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
_irina_ spune:
Simondina multumim pentru sfaturi.
Mai asteptam si altele la fel de bune.
Bebe meu nu prea apuca sa doarma "regulamentar" in patut. Noaptea, de cand cu colicile doarme tot la mine pe burtica. Altfel nu adoarme, tipa, se chinuie, se chirceste, tresare, orice numai nu adoarme.
Oare la cat timp dispare dunga de pe burtica? A mea e tot neagra si lungaaaa si nu da nici un semn ca ar vrea sa dispara.
Laureta noi ii dam bebelinei fenobarbital, luni cica mergem sa facem analize sa vedem cum e cu icterul, desi din nou asa imi fine sa imi schimb doctorita cand vad ca nici una dintre voi nu isi chinuie atata puiul. E a doua serie de analize pe care le facem.
E groaznic cand ii faci analizele si se chinuie sa iti intepe puiu.
In plus nici nu vine acasa. Ma duc eu cu bebelina la control.
fericita de
- Andreea