Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

fetele!

Acum ca in sfarsit bebe Edi doarme am si eu timp sa va scriu.
Astazi n-a dormit decat 2 ore la pranz (timp in care mi-am calcat si eu rufele ca aveam un teanc) in rest...cu ochii pe pereti. Cand plangea...cand radea...cand se incrunta...un amalgam de sentimente :) Mor dupa el...il iubesc enorm! Pana la cer si inapoi!

Acum, in alta ordine de idei...ce culoare are scaunul bebeilor vostri?Vorbesc de cei alimentati exclusiv cu formula. Astazi a avut un scaun galben galben cu seminte de mustar pe alocuri (hihi am auzit si eu descrierea asta si "o dau mai departe"). Dilema mea e...de ce-o fi fost asa galben..pana acum n-a mai facut niciodata asa. M-am si speriat prima data cand am vazut, am crezut ca are diaree dar n-a fost asa. O fi de la ceaiul de musetel pe care l-a baut azi? Cam 30 ml asa?

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna mamici si burtici!
clau, e frumoasa foc pletoasa cu falcutze! asa a fost si alexa, pletoasa. avea la nastere parut cit nu aveau copii la 1 an:)
kid, multam mult pt info cu galaforul si nutrinatal le iei pe amindoua?
sabinel, sa va fie de bine botezul! a fost cuminte Amalia? distractie placuta miine!
duminica mergem si noi la un botez, m-am facut mumoasa ieri (tuns, vopsit), miine merg sa-mi caut haine sexi de balena:)))
claudina, intrebai de baita zilnica...noi de 4 ani prestam zilnic cu f mici exceptii, adica ajuns tirziu acasa, lipsa apa calda.
kristin, salvat linkul, il citesc miine ca acum iese mindra de la baie:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gargaritza si eu m-am intors la adolescenta -am prob si cu fata si cu parul, iar intr-o vreme aveam si o iritatie rosie pe decolteu care pe urma s-a stabilit pe burta... Si multe nenumarate altele
Nu asta e oricum cel mai rau. Ca sa scap de iritatii pe mine m-a ajutat mult gelul de spalat pe fata garnier pure, m-am spalat si pe decolteu si a facut minuni. Cred ca poti folosi orice gel purifiant, sunt de la multe marci si multe sunt bune. Personal mi-e teama sa mai folosesc creme de fata.
Uf am facut scurta la degete tastand pe mobil, chiar daca folosesc sistemul ala de editare rapida. Mi-e teama sa nu am un virus si aici nu am nici cum repara prob pana maine toate cd-urile mele magice sunt in casa veche.
Pup all - soata mea e pe drum inca si maine lucreaza. Ale maic#259; finaluri de proiect... Nu.i nimic, l.am anuntat ca i.am facut program de concediu cand se naste bebelina si vad ca nu a avut nimic impotriva.
Daca va aduceti cumva aminte, dat fiind ca nu pot ajunge acu la legislative, pt tatici concediul pentru copil nascut e cumva 4 zile si se pot lua inca 10 daca are atestatul acela de la medicul de familie cum ca a urmat curs de crescut copii? Sau sunt 5 cu 14? Al doilea tip de concediu e format din zile calendaristice sau lucratoare

37+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

300, zilele pt tatic sunt 5 cu 10, toate lucratoare

sabinel, sa fie intr-un ceas bun si asteptam poze si povestea, a facut scandal sau a fost cumintica?

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

"Sunt Eva Maria si am venit pe lume azi la 16:30. Mami si tati sunt tare fericiti si spun ca sunt perfecta. Andreutac"

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Bine ai venit in lume, Eva Maria! Sa fii sanatoasa, cuminte, isteata, papacioasa si sa-ti fericesti parintii in continuare cum ai facut-o in primele tale clipe!
Mami Andreea, felicitari!! Refacere usoara!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicitari Andreuta!

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara si de la mine!

Am fost la dr, bebe este bine, are 3500 kg, eu pot sa nasc oricand. De 12 zile pot sa nasc oricand, asa ca am refuzat internarea si declansarea nasterii(provocarea) duminica ptr ca bebele meu degeaba arata la eco ca are 39 s +3 zile ptr ca eu stiu ca am 36 sapt, am eco de la 6 sapt, 8 sapt, 1o sapt, 12 sapt si stiu sigut ca nu am avut ciclu peste luna (sarcina)Am avut o discutie, nu in contradictoriu cu dr, si i-am explicat clar ca nu ma intereseaza cat este bebe de mare, eu il vreau la termen, chiar daca asta inseamna cezariana. Artunci a ramas sa ne vedem peste 2 sapt (totusi nu cred ca mai stau atat)iar daca se declanseaza nasterea intre timp, asta este, ne vedem mai curand, la spital
oricum, chiar daca am colul deschis, am fost activa, asteptand sa nasc si traind fiecare zi ca si cum ar fi ultima de 2 in 1, dar teomaria a stat cu col deschis si a nascut la 40 sapt. nu?
tare sunt curioasa ce-mi rezerva viitorul si cat mai vrea bebe in burta, ptr ca nu am mai avut nici o contractie, nici dureroasa nici BH de miercurea trecuta si nici alte semne prevestitorii!

toata lumea ma intreaba: nu vrei sa-l vezi, sa-l strangi in brate? ce daca vine mai devreme? ma simt ca o mama denaturata si fara instincte si spun ca nu, nu vreau sa hotarasc eu pentru el, cand va vrea el sa ma vada si sa ma stranga in brate, atunci va fi!
nu sunt nici macar nerabdatoare, am o stare ciudata de impacare si acceptare, astept contractiile sau membrane fisurate, fara sa stau cu gandul doar la asta!
si ma gandesc la nushu:[D], imi luase frica ca nu stau la rand, si uite ca am stat si sper sa mai stau

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mamaaa ce imi vad ochii, Andreutac felicitari pentru Eva Maria, multa sanatate si bucurii.

Garga ma bucur ca e totul bine

Sabinel petrecere frumoasa maine, sa ne spui cum s-a comportat Amalia

Parca ma simt ceva mai bine dupa atatea ceaiuri, mai nou beau lapte cald cu miere

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicic bb Vlad o sa vina cand va considera

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput