Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cuminte cuminte, in cristelnita a facut un pic de scandal apoi cand a impartasit-o urla, dar de foame. radea si preotul de cum intindea boticul crezand ca i se va da tzitzi. imi venea sa ma duc s-o iau din bratele nasilor numai sa n-o mai aud scancind. eu n-am putut asista decat de la intrare, dat fiind ca inca ma numesc lehuza. insa per total s-a comportat excelent. aa, si i-a picat si buricul exact cand au dezbracat-o.
p.s. am urcat si pozele. ma bag la somn ca-s rupta. va pup pe toate

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

aaa, ma scuzati, multumim de urari si, felicia, te sfatuiesc calduros sa mai astepti. eu sunt cel mai viu exemplu de rabdaream nascut in ziua in care sarcina implinea 42 de saptamani. stiu ei de ce nu vor sa iasa...

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ia www.flickr.com/photos/30462666@N03/2890988820/in/set-72157607369220272/" target="_blank">uitati ce bun somnifer avem!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Muuh am scris azi dupa amiaza povestea cu alaptatul dar vad ca nu apare niciun mesaj. Cu luatul drept suzi la ce te referi - dureaza ft mult suptul sau suge ft des? Oricum in mare Culcer zice ca la alaptat sunt ft importante urmatoarele lucruri:

- bb sa fie infometat ( nu-i dai la primul scancet ci cand plange pe bune atunci ii e foame ) , treaz bine ( nu-l iei direct din pat ), neincontojmanit ( fara paturica, eventulal descheiat la costumas ), schimbat si sa respire bine ( ce va povesteam cu desfundatul)

- nu-l lasi pana nu apuca ft bine sanul, adica cu parte din areola cu tot ca altfel nu curge laptele

- nu-l lasi sa dormiteze la san; cum sta cum te faci ca-i scoti sanul din gura ( prin miscarea cotului il indepartezi de san ) sau gadilici in talpi, obraz etc. Daca nu se trezeste asa ii scoti sanul din gura.

- nu se trece la celalat san decat daca primul e complet golit. in general o masa = un san. Nu tre' sa dureze masa mai mult de juma' de ora la bb mic, dupa 2 luni 10-15 min.

- tre scoase ft bine gazele: pozitie de alaptat care reduce ft mult aerul inghitit si care-l ajuta sa eructeze imediat: pui sub san un prosop sa imple golul, te asezi rezemata, putin pe spate iar pe bb il pui paralel cu tine nu perpendicular, cu burtica pe prosop si picioarele ii atarna intre picioarele tale. Musette spune ca si ei i-a fost buna pozitia...Si m-a pus sa o pun pe Mara pe burta, contrar tuturor contraindicatiilor: salteaua tre sa fie inclinata la 30-40 grade ( pui carti ceva sub ea 0, nimic in jur, cearceaful ft bine intins si binenteles salteaua tare ). Eu asa o culc ziua. Dar isi ridica capul de pe burtica, si-l misca dintr-o parte in alta si chiar se intoarce pe spate cand e agitata. Planul inclinat le faciliteaza ft mult miscarea iar pozitia e fantastica pentru gaze - ies prin toate partile.

Cam asta in mare. A, si decat 1 kg cu formula mai bine 1/2 kg cu san zice ea, nu hotarat probei suptului care nevrozeaza mai ales daca n-ai tzitzi arteziene, incredere in tine si in bebele tau...

Cuscra iau si eu de ieri Galafor, a naibi coincidenta, dar nu am remarcat mare schimbare deocamdata, la tine cand a aparut? Si da, Galactogil are si zahar si malt...

Mai scrisesem ceva in mesajul trecut dar am uitat... Ma duc sa ma culc - revin dupa urmatorul supt adica peste vreo 4 ore asa...Noapte bune.

LE 300 merci de pontul cu semnatura, chiar nu o vazusem

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Andreutac, felicitari pt. aducerea pe lume a printesei Eva Maria si recuperare usoara.

Nerantula, ce fara de griji doarme puiul tau

Noi tocmai ne-am intors de la patinaj. Un weekend relaxant va doresc

Cristina

le bébé 39w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, voi cat dati medicului pediatru la o vizita la domiciliu?

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, voi cat dati medicului pediatru la o vizita la domiciliu?

... once upon a time ...

Daca te referi la cel de circa 50 ron ( dupa ce i-am intrebat pe altii ).

Vazut poze, admirat minunea si citit poveste a nasterii foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici si burtici Suntem tot mai putine burtici...

Felicitari Andreutac!!! Sa iti traiasca printesica!!!!!! Sa fie frumoasa, sanataoasa si papacioasa !!!!!!

Eu nu mai am somn....dar nu numai de emotii...Ma doooooare...nemernicul asta e Mr.H m-a nenorocit...am dat cu de toate si nu cedeaza panarama deloc...

In alta ordine de idei, poate azi avem noroc si o sa imi tin puiutul mic in brate.

Felicitari Sabinel pentru botez !!! Multa sanatate si fericire !!!

Valentina 38 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

De azi, avem 39 saptamani !!!! Nu speram sa ajung pana aici....Ma asteptam sa nasc mult mai devreme. Ma bucur foarte tare ca am ajuns atat de departe !!!!

Va poooooop pe toate !

Valentina 39 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

ua! unde stateau noctambulele... neata! multumesc de aprecieri... babytza felicitati c-ai ajuns pana aici... nu-ti urez multe inainte, iti urez sa ai parte de-o nastere usoara si frumoasa.
nerantula ai o scumpete de baietel acolo
simodina multumesc mult de ponturi, noi avem mare bataie de cap cu alaptatul, suntem amandoua frustrate, ne enervam cand scapa tzitzi din gura si inevitabil ajungem la muls. singura pozitie comoda e amandoua culcate, paralel. atunci trage si-o aud cum inghite sanatos. pupici

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput