LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sinteza zilei:
-prins mana in centura de la carucior, pt.ca s-a incapatanat s-o inchida el, nu a vrut s-o lase pe buni
-limba sparta pt.ca s-a dus cu viteza in bucatarie si s-a oprit in masa
-cazut din pat pt.ca a sarit pana n-a mai putut apoi s-a dus pe marginea patului si s-a dezechilibrat
-stricat antena de la o jucarie cu radiocomanda, acum o chinuie de-or s-o ia toti dracii

suntem home-alone, mi-e groaza cand ma gandesc cate zile mai sunt pan-o veni taxu'.....dar mi-am propus sa-l las in pace si sa nu-i zic nimic copilului....

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

sinteza zilei:
-prins mana in centura de la carucior, pt.ca s-a incapatanat s-o inchida el, nu a vrut s-o lase pe buni
-limba sparta pt.ca s-a dus cu viteza in bucatarie si s-a oprit in masa
-cazut din pat pt.ca a sarit pana n-a mai putut apoi s-a dus pe marginea patului si s-a dezechilibrat
-stricat antena de la o jucarie cu radiocomanda, acum o chinuie de-or s-o ia toti dracii

suntem home-alone, mi-e groaza cand ma gandesc cate zile mai sunt pan-o veni taxu'.....dar mi-am propus sa-l las in pace si sa nu-i zic nimic copilului....

In alta ordine de idei, imi pare rau ca s-a lovit asa rau. "bubele" sa treaca.

Vladut al meu a fost relativ cuminte azi, a mancat niste seminte cu tot cu coaja ca nu m-a lasat sa i le curat, s-a jucat in parc cu o fetita de etnie minoritara nu chiar spalata, careia i-a luat bentita din cap si si-a pus-o lui , a mai bagat-o si in gura , evident ca eram cu gura pe el, dar. N-am nimic cu etnia respectiva, il las sa se joace cu oricine, numa sa nu bage bentite in cap si gura.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mario
Darius

Lilina, stiu ce inseamna copil care n-are stare... asa ii avem, cu ei defilam. Totul e sa ii supraveghem sa nu-si faca rau singuri. Micile accidente se intimpla la virsta asta, ce sa-i faci?

Eu sint gripata de 3 zile, exact din ziua ce a urmat intoarcerii in tara. Ciudat e ca ma simt din ce in ce mai rau in fiecare dimineata. Cred ca am prins o viroza respiratorie din avion (spatiu inchis, multa lume) si diferenta mare de temperaturi, trecerea de la cald (30 gr) la frig (13 gr) a "ajutat" mult.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Cred ca buna idee mi-ai dat Itzy si asa o sa fac, o sa cumpar pampers si ce ai mai zis tu, ca hainute sigur are mai ales ca e tot fetita, si sigur va mai primi. Creme, geluri, sampoane de la ce firma sa iau? Nivea baby sau care sunt mai bune? Nu stiu pentru ca noi am folosit din germania doar Nivea baby.

Chiar ca copii la varsta asta fac numai prostii si nu ne asculta deloc. [red]Lilina sa-i treaca repede buva lui Vladone.
Luca azi mi-a facut covorul la comanda, mi l-a pictat tot cu o carioca roz roz si exact pe culorile deschise ale covorului, ca pe cele inchise nu se vedea ca picteaza , asta e si asa aveam de gand sa cumpar altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Scumpik io nu stiu ce sa zic despre pampersi,mi se pare cam asa sa te duci cu ei sunt niste chestii atat de consumabile incat nu cred ca-i cel mai potrivit cadou,poate un set frumos de cosmetice ar fi mai indicat,dar ideea mea e sa-i luam ceva care sa-i ramana si sa-si aduca aminte de noi prin lucrul ala,poate un plus ptr fata sa stie ca e de la matusile de pe DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eloise sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara! In legatura cu cadoul...eu zic sa ramanem la ideea principala, aceea de a fi alaturi de Xandruta (simbolic) cu un buchet frumos de flori si eventual un set de cosmetice. Cristina cel mai tare s-a bucurat la flori, daca citeste sigur imi da dreptate. Bineinteles, este doar parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

azi e party la mine la serviciu, e ziua unei colege....avem praji, pateute de toate felurile, suculeteze si la pranz vine gratarul....I feel good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

'Neata!
Nu a dat nimeni cafeaua azi? Va invit la un mic dejun si o cafea

Mergi la inceput