LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 5
scumpik_lui spune:
Lilina ai nr de tel al xandrutei? dami-l si mie,in caz ca n-o gasesc la spital s-o pot suna.
Eloise sanatate multa
Ufff m-ati dus in eroare cu cadoul, pana la urma ce sa iau? Pe langa buchetul de flori m-am gandit la cosmetice (asta e sigur) si sa vad cum ma incadrez ca poate iau ceva de plus mai mare si poate ajunge si de 1 bax de pampers, ca ar fi 211 lei. Astept sa-mi trimite-ti nr ei de tel si am plecat
Crisnemes spune:
Skumpik - multam de cafea si mic dejun- foarte bune amandoua.
Lilina- tot intr-un chef o duci - distractie placuta.
Scumpik - eu ma duc imediat la banca si trimit banutii, ieri din pacate nu am mai ajuns.Iar referitor la cadou - pe linga cosmetice poti cumpara o jucarie .
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
"La Multi ani!" TUDOR si ANTONIO - sa cresteti mari si destepti si sa aveti parte de bucurii alturi de cei dragi.
Victor(19.09.2006)
Poze
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Acum am ajuns la serviciu. Am fost sa o duc pe mama la aeroport si am facut aproape 2 ore
.Sunt cracanata, nu am vazut atata prostie in trafic
. Toata lumea e bezmetica. Gata m-am racorit. Ma duc sa citesc din urma.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Va multumesc ca mi-ati raspuns in legatura cu mancatul dimineata. Azi i-a dat tasu o felie cu miere si cica a mincat jumatate.
In legatura cu ....cadoul xandrutzei si eu sunt de acord cu florile si consumabilele. Aste sigur ii vor folosi.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

anangel_lexi spune:
Neata.
La multi ani Tudor si Antonio!

Si eu zic ca ideea cu cosmeticele e buna. Scumpik, eu zic sa iei ceva fara parabeni, vezi si tu ce gasesti.
Lilina, imi pare rau de Vladone ca s-a lovit asa de rau. Un
de la noi sa treaca! Oricum mi-a placut sinteza zilei
Eu ieri i-am cumparat fiica-mii o carticica 3D cu animale, foarte frumos facuta, pana seara cand am culcat-o era ferfenita. Si de dimineata am gasit in buzunarul de la geaca o pasare din carton, rupta din carticica.
Asta e, am banuit ca asta se va intampla. Pe langa, i-am luat si 2 carticele de colorat si am stat aseara amandoua pe covor si am "colorat" (a se citi mazgalit).
Tot aseara am facut salata cu peste afumat a Xandrutzei, a iesit delicioasa, si, de asemenea, reteta lui beatrix de conopida la cuptor cu sunca si cascaval. SUPER! Mai vreau retete de la voi ca-mi ies bine!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Sa va zic doua faze de-aseara:
Maria era preocupata sa rupa carticica 3D si facuse o gramada de hartiute in jur. Cand vin langa ea, ii zic "Aoleuuu, Mariuco, ce-ai facut aici? Cine strange mizeria?" La care ea duce palma la frunte si zice "Aoleeeeeuuuuu, mizeie!" si dupa 5 minute vad ca stransese TOATE hartiutele de pe jos si le dusese la gunoi. ![]()
A doua faza: o intreb "Maria, tu cum esti, mare sau mica?" la care ea raspunde "Daga!" (draga)
Stie ea ce stie.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Crisnemes spune:
Lexi-
Mariei - sunt tare draguti cand iti raspund inapoi iar raspunsul este unul cu totul neasteptat.
Eu de aceea nu cumpar carti 3D pt ca am patit-o si eu cu Dragos. Pina nu a rupt o pasarica care i-a placut lui nu s-a lasat apoi pe rand a rupt toata cartea.
Victor(19.09.2006)
Poze