LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 3
Sephora spune:
Andra superbe pozele,foarte bun fotograful dar si modelele si mai si.
Itzy vreau si eu mopul H2O,mai zi-mi si mie detalii si cat de multumita ai fost.Tinand cont ca eu il am si pe Igor.
Ati vazut la stiri la PRO o educatoare din Brasov a batut o fetita de 2 ani jumate la cresa,ptr ca nu a dormit ,a plans si i-a deranjat pe ceilalti copii,iar ea si-a iesit din pepeni.Cea mai buna cresa cica de acolo.Initial a spus parintilor ca a cazut intre scaune apoi a recunoscut.
Io acum cateva zile cand l-am dus pe M la cresa,i l-am dat ingrijitoarei si ai strangeam hainutele,ea vine si-mi zice "ati vazut ca e zgariat pe fata",nu-l vazusem,se vedea tocmai facuta o mica zgarietura insesizabila de altfel,cred ca il zgariasem cu fermoarul.Dar mi-a placut ca asta imi da de inteles ca au grija,vb lui Andra "il ia pe gestiune" deci cum i l-am dat asa mi-l da.
Hai ca m-am intains la scris,da mi-era dor de voi,cum copilul meu a avut azi o zi minunata si a dormit bine,are si mama timp de taclale.
Despre prostii sunt multe,fara numar....de 2 zile de exemplu el care are aproape o luna de cand nu mai poarta pampersi si chiar noaptea nu face in pat sau daca vrea ma trezeste sa-mi spuna,deci in ultimele 2 zile pipi la gross pe el si zice dupa ce face,am inteles o data de 2 ori da nu mai am pantaloni,nici unde sa-i usuc,pampers nu vreau sa-i pun (orie e racit,ori se razbuna ca nu-l scot afara nu stiu) e si azi imi face si caca,cum nu facuse de 2 zile mi-a trantat un ditamai,si suparata ai zic asa te las,ai fost nesimtit te las asa sa te usture coitele,"el nu ca pute,nu ca vomit" zic si io cand il curat,pana la urma (dupa 3 min) al iau ii dau jos pantalonii,va imaginati privelistea si el saracu sa i se intoarca matele si mai multe nu,"nu mai fac pomit".Il astept sa vedem de mai face....
Aseara se chinuia sa-mi zica ca taxu "tuseste" si nu prea ai iesea asa ca mi-a zis ca "ha la tose papa",sa-l vedeti cum vb cu taxu numai in Italiana si cu mine romaneste,e super scump dar mi-a mancat si sufletul.Cand nu faci ca el doamne ce urla,ce tipa,ma bate e groaznic nu stiu ce sa-i mai fac.Mai tip la el ,ai mai trag si la cur da e cam degeaba,il mai amenint cu "vine lupul" si mai face dar in rest nimic din ce nu vrea el nu face.a inceput sa stea super bine la desene la Tom si Jerry si la baby einstein,se joaca si singur destul de mult timp,mai fac si io treaba,e mult mai bine acum ce sa zic,dar e rupere de incapatanat.sincer nu stiu ce o sa ma fac cu el daca continua asa,cred ca o sa aplic metoda pedeapsa .
Sephora spune:
OFF topic
Caut si io o doamna ptr menaj,4 ore in fiecare zi de luni pana vineri,zona Drumul Taberei,nu o mai am pe Petra ,e plecata in Ibyza timp nelimitat si sunt fata in casa.Multumesc
scumpik_lui spune:
Nu da nimeni nici o parere ce sa cumpar pentru fetita xandrutei?
Luca mananca paine cu rama si cu gem/dulceata, ii place foarte mult, dar nu ii dau zilnic, cam 1-2 ori pe sapt. Cu miere nu am incercat, dar sigur i-ar placea pentru ca e fan "dulce".
Roxana01 spune:
fetelor, intru repede sa mai spun si eu chestii amuzante, ca m-am saturat sa ma plang. apropo de ispravi, daria l-a lovit odata pe taica-sau in locul sensibil si el a reactionat imediat, vaitandu-se. pe ea a amuzat-o teribil, a ras de nu mai putea, asa ca, din cand in cand, cand nu este atent, pac, ii mai trage una tot acolo si se amuza!!!
scumpik, habar n-am ce sa-ti zic sa-i mai iei. banuiesc ca hainute i-au mai ramas destule de la fetitele mai mari, ca, chiar si eu le folosesc pe cele care nu sunt roz de la daria la victor. ce mi-ar placea sa am eu acum pt victor, ca sa il las singur sa-mi fac treaba, este acea paturica, nu stiu cum sa-i spun, care are niste arcuri din colturi si se unesc arcurile si are jucarii atarnatoare pe ele. stiti despre ce vb? habar n-am daca e o idee buna, cu siguranta si niste hainute sunt bine venite. ca mie tare bine mi-au facut cele venite de la voi!!!
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Sephora spune:
Nici M nu mananca paine cu un si cu miere sau dulceata,mananca paine cu branzica din aia cubulete,de fapt orice mananca cu acea branza,ma disperat am ajuns si la o cuite pe zi,e nebun dupa ea.Camusti-cremwusti boala lui,ultimul new entry pufuletii cu supize,binetels ptr supize ca am cred 20 de pungi desfacute si lasate asa.
Pizza aproape ca se mananca in fiecare zi ca de sangele de Italian asi spune cuvantul.
GETY spune:
Mamici, eu am ramas in urma cu noutatile si nu stiu cand o sa reusesc sa citesc paginile din urma. Mai are si sotul treaba la calculator.
Asa ca please, PM-uti-ma si pe mine cu un mesaj cu detaliile pentru Xandrutza.
Scumpik_lui, OKi doki?
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Scumpik, eu pot sa-ti spun ce sa NU iei, ca am luat eu
: un costumas din catifea, mai de iarna asa, o jucarica de plus cu veioza si niste adidasi miiiici si duuulci. Eu as sugera o rochita ceva sau o jucarie cum spunea Roxana, cred ca e foarte util asa ceva ca-l mai poti lasa 5-10 minute si mai faci o treaba.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
scumpik_lui spune:
Gety ti-am trimis PM
Lexi am bagat la cap
, mai vad ce zic fetele, si maine o sa ma orientez eu
itzy-bitzy spune:
salutare
vai ce ati mai scris de azi dimi...nu am citit decat ultima pagina...o sa ma pun la curent
Scumpik nici nu ti-am multumit ca te ocupi tu...asadar
si de la mine. Indiferent ce-i vei lua va fi binevenit cu siguranta. Dar acum ma gandesc ca sigur are de la Narcisa o gramada de hainute. Normal ca ceva nou nu i-ar strica insa ma gandeam acum ca va avea mare nevoie de cosmetice - o gama completa si vreo 2 pachete de pampers newborn. astea ii vor fi utile cu siguranta. Vezi si tu cum te incadrezi in bani...uite ca hainute noi mai primeste si de la Lexi si de la rude poate..jucarii la fel...Eu i-as lua ceva...consumabile (set de cosmetice- sampon,crema de fundulet bepanthen, gel de dus, lotiune de corp, pudra si pampers cum am zis- 2 pachete - pt ca pe astea va trebui sa dea bani), un buchet de flori si o felicitare. Am scuti-o de la o cheltuiala. Asa cum se consuma astea...si hainutele ii vor ramane mici...amintirea va fi felicitarea si buchetul de flori.
Este doar o parere...Pupici ink o data
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
alexutza_26 spune:
Scumpik - trimis banutii! 
Itzy-cred ca e o idee buna cu consumabilele
, pana la urma pe astea se vor duce bani grei![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
28+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!