Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Am citit tot ce ati scris ieri, dar mi se invalmasesc gandurile...

Sunt preocupata de infectia Sofiei, organismul ei lupta, pt ca are putina febra - nu am masurat temperatura pt ca are doar fruntea putin mai calda, la corp e ok.

Antibioticul recomandat e Zinnat. Dr pediatru m-a avertizat ca ar putea cauza diaree, iar farmacista m-a avertizat de asemenea ca e puternic si poate da candidoza. Ce minunatie. O sa incep tratamentul maine de dimineata, cand ajungem la hotel, daca face diaree macar sa nu fie pe drum. Alta varianta propusa de pediatra ar fi sa astept pana ce ne intoarcem, si sa-i dau acolo doar daca face febra. Dar parca mi-e frica sa aman.

Ieri am fost la dentist, trebuia sa-mi plombez o maseluta. Dentistul e o cunostinta de-a mea, are o sora si ea tot dentist, si care are o fetita de un an si ceva. Si mi-a spus ca e foarte bine sa dam bebeilor - inca de pe acum - supliment de fluor. Zymafluor adica. Mi-a dat de exemplu faptul ca noi ii invidiem pe nordici pentru dentitia lor, cand de fapt in tarile astea apa de baut este suplimentata cu fluor. La fel si in SUA. DAR, exista si destulepareri contra...nu stiu ce sa fac. Voi ati intrebat la stomatolog? (teoretic, administrarea fluorului nu tine de pediatrie).

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze,intru sa raportez o noapte acceptabila,cu un miorlaici ce si-a luat in limite normale doc la 4,fara a mai trezi toata casa,si a dormit pana la 9 cu mici foieli,Erena mi mila de tine,stiu cum e cand urla din senin si sta sa se joace 3 ceasuri in puterea noptii
zana mea acum face nani,azi o duc la buni pt ca trebuie sa dau o tura prin Sb ca face finutu un anisor si fina i tine ziua Duminica,m-am gandit sa i iau o bratarica ,o jucarica si o hainuta de toamna,hm??sper sa gasesc ceva frumusel ,sper sa fie cumintica pitica cu buni,ea e cuminte de obicei dar obiceiul sa cam schimbat de cand e bolnavioara

ma bate gandu sa i fac si eu Sarei cand scapam de raceala un sumar de urina si o urocultura,pt linistea mea caci ma infior cand vad cat trage-ti voi cu treaba asta si sa nu am surprize
va pupacesc,nu stiu daca mai apuc azi sa intru pe la voi
pusi dulcel la comorile mici

poate maine merge mai bine ciuru asta de net de forum ,ca ma dispera deja

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Stiu ca ma abat de la subiect am si eu o intrebare pt Grati si/sau Lala D:
maine e ziua fetitei nasilor care face 10ani ce cadou as putea sa-i cumpar in afara de hainute?De fapt cine ar putea sa-mi dea o idee as fi recunoscatoare.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elenuta Deci Bitzi isi face programel ok Super, s-o tzina naravu'!
Fetelor, nu mi-ati raspuns daca trebuie sa-i dau si sa pape dimineata, cand ii dau antibiotic? Adica ea ar mai dormi si vad ca l-a luat prin somn azi (nu am mai trezit-o sa pape), dar vreau sa nu gresesc!

Am mai intrebat, dar nush daca mi s-a raspuns, daca avem voie sa le dam struguri.

Despre dintii de jos incalecati peste cei de sus mi-a raspuns Lala20 ca si Biencuta ei sta asa, dar oare e normal? Mai sunt clopotei care tin dintii asa? Si cum as putea-o corecta?

Mai nou, Thea face ca ursul, adica sta cu gura cascata mare si maraie din gat la noi E tare distractiva, dar sper sa nu fie ceva in neregula (ma gandesc la tot felul).

Aoleo, Ereena, crd ca esti distrusa dupa asa o noapte! Poate-i ies ceva dintisori sau pur si simplu vrea sa te simta langa el

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ereena, poate i-a fost frig?! Zic si eu; buburuzei, marti noaptea, i-a fost frig, pt ca s-a trezit din 2 in 2 h si-a "miorlait" pana m-am prins si i-am bagat caloriferul.

Am zi, n-am dat cu paru'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mada eu i-am luat nepotelei,dar avea lantisor,o initiala din aur,cu 3 pietricele si un fluturas roz,era ceva deosebit,ia placut mult,si o poarta

vreau sa va mai zic ceva,am vazut ceva dintr-o emisiune zilele astea,vorbea un pediatru si zzicea ca la copi pana la 4 ani e perfect normal sa aiba in jur de 5-7 raceli pe an.....mi s-a zbarlit paru pe mine,auzi ca "normal"pai eu nu consider asta normal,o vreau sanatoasa tot anu

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Elenuta Deci Bitzi isi face programel ok Super, s-o tzina naravu'!
Fetelor, nu mi-ati raspuns daca trebuie sa-i dau si sa pape dimineata, cand ii dau antibiotic? Adica ea ar mai dormi si vad ca l-a luat prin somn azi (nu am mai trezit-o sa pape), dar vreau sa nu gresesc!

Am mai intrebat, dar nush daca mi s-a raspuns, daca avem voie sa le dam struguri.

Despre dintii de jos incalecati peste cei de sus mi-a raspuns Lala20 ca si Biencuta ei sta asa, dar oare e normal? Mai sunt clopotei care tin dintii asa? Si cum as putea-o corecta?

Mai nou, Thea face ca ursul, adica sta cu gura cascata mare si maraie din gat la noi E tare distractiva, dar sper sa nu fie ceva in neregula (ma gandesc la tot felul).

Aoleo, Ereena, crd ca esti distrusa dupa asa o noapte! Poate-i ies ceva dintisori sau pur si simplu vrea sa te simta langa el

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

LauraI, eu ii dadeam antibioticul inainte de masa, (asta dimineata) si apoi lapticul, ca sa nu verse tot dak si-ar fi facut greata (dar n-a fost cazul). Iar seara i-l dadeam la 7 si apoi ii dadeam niste suc, sa nu-i ramana gustul de "creta" in gura.

printzesa

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

stancutza, eu am hotarat demult sa nu-i dau fluor, desi nu mi-a propus nimeni. Dar am citit prea multe articole contra. Poate e si factorul genetic la mijloc ca unii au mai multe carii decat altii. Plus ca studiile arata ca suntem pe ultimele locuri la consumul de pasta de dinti, ca folosim in medie o periuta mai mult decat restul europenilor, ca nu prea facem controale preventive. Cred ca influenteaza si factorii astia.madalina, poate o enciclopedie mare cu poze frumoase. Sunt unele despre orasele lumii, despre capitale, despre locuri de vizitat pe glob, nu mai stiu.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Noi am fost dimineata sa ducem iar urocultura sa vedem daca a scapat de balauru de e-coli.

Sapt viitoare mergem la CJ la un anume doctor Nanulescu, Ancab stii ceva despre el?Mergem sa ne vada si el, sa vada de ce face infectia asta.

LauraI, eu nu-i dadeam nimic dupa antibiotic, era cand trebuie sa i-l dau dimineata la 6 da il lua in somn si dormea pana la 8 si adoar atunci manca.

Gatta, ce rau imi pare, of de ce atatea infectii pe copiii nostri, eu deja m-am saturat.De ce nu putem sa ii protejam?De ce nu putem sa luam asupra noastra?Of, Doamne, sa treaca o data perioada asta!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ereena , sory pt noapte ce ai avut-o, sper sa nu se mai repete.
Eu in schimb am avut o noapte f linistita, a dormit Razvanelu d ela 22 la 8 fara nici o trezire.Incep sa fie tot mai dese noptile astea linistite si tare ma bucur.
Acu imi urla in cap, are chef de strigat, nu plange ci pur si simplu isi incearca corzile vocale.

Mergi la inceput