Sezatoarea canadiana (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisa, ma bucur sa aud vestile cele bune . Ti-am si spus acum doua zile ca era imposibil sa nu iasa

Leonie, vad ca voi ati fost un exemplu pozitiv. Mai rar asa baiat studios la FI. Speram sa va calcam si noi pe urme....mai intra si ne mai spune

Mimitete, La Multi Ani cu intarziere pt. baiat. Si bafta multa la admiterile alea importante

Laurajr, felicitari pt. copiii . Numai un dinte i-a cazut fetitei tale pana acum? A mea se pare ca e cam precoce....deja la nici 6 ani are lipsa doi!!!!

Ana, multumesc ca ai inrebat de mine

Am avut si noi Open House sapt. asta la scoala, cica s-ar descurca copilitza in limba lu' Molière, dar o mai impiedica prietenii care o tin de vorba , cica ar fi un terrible social butterfly . A propos de RESP, noi contribuim de cand avea ea 2 saptamani tot cu posibilitate de transfer la al doilea copil sau retragere, si mai cotizam si cate ceva in RRSP, plus asigurarile de viata. Ne-am facut in sfarsit si testamentul, just in case . Vremuri usoare nu vor veni cu siguranta, iar joburile se vor pierde f. usor. Slava domnului ca la noi in familie macar unul are serviciu stabil. Dar altfel ma intreb in cazul in care amandoi sotii isi pierd jobul, cum se va sustine mortgageul??? Din pacate, tot cei cu salarii micute vor avea de suferit, pt. ca acestia sint de regula oamenii de sacrificiu, cei mari vor fi safe and sound, sa fim seriosi...Fug c-acusi imi vine minunea rupta de la gimnastica Si-n alta ordine de idei maine intru in sapt. 40....

Cristina

le bébé 39w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Din pacate, de ceea ce imi fusese teama nu am scapat: incepand cu data de azi, 27 Septembrie, bancile canadiene au crescut rata dobanzii pt mortgage (variabla si fixa). Cateva exemple:

https://www.cibc.com/ca/rates/index.html
www.banking.pcfinancial.ca/a/rates/theUnbeatableMortgageRate.page" target="_blank">http://www.banking.pcfinancial.ca/a/rates/theUnbeatableMortgageRate.page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Remember me?
Am inceput mesajul in urma cu cca doua luni si nici acum nu l-am terminat, am sters ceea ce scrisesem fiindca nimic nu mai este de actualitate asa ca il trimit pe-asta ca altfel risc sa va mai scriu cind imi pleaca copilasii de-acasa -:) :

Rocs02 , Nelia, Denisa, Maru, Magdone,Mikiion, Daipori, Ica, Podeanu, Try,mQQM, Lorelai, Simonna, multumesc din suflet pentru urarile voastre ! ( dupa ce am nascut)

Maru, da.feciorul meu va avea focuri de artificii in fiecare an, am "aranjat" in asa fel sa-l aduc pe lume in aceasta mare zi ca sa fie sarbatorit de intreaga Canada. Nu glumesc!

Magdone, impresii de la nastere: daca era primul copil, probabil ar fi fost si ultimul - asa gandeam atunci-
dar acum, dupa aproape trei luni, imi spun ca se merita. as mai trece printr-o suta de dureri, toate ramin de domeniul trecutului si cind imi tin puiutul in brate nu mai pot de dragul lui, imi vine sa-l pap si sa-l pup, este tare dulce si scump.

Primele doua luni au fost grele, cu acomodarea , cu musafirii, cu colicii, cu gelozia lui Rachie, dar acum am intrat intr-o rutina si este mai usor.

In rest, ne pregatim de botez - saptamina viitoare- asteptam musafiri de prin State, dupa aceea speram sa ne mai linistim putin.

Cristina, wow, ce repede a trecut timpul! deci inca putin si-ai sa-ti tii baietelui in brate!
Sa ai o nastere usoara si rapida ( cum am avut eu la Rachie).

Stiu ca aveti un cont comun, as vrea sa pun poze cu noi acolo dar nu stiu unde, nu stiu parola, poate cineva sa mi le trimita pe pm?

Scuze ca sint meteorica, datoria ma cheama.
Ador confortul casei mele mari cu gradina si terasa, dar zau ca de multe ori imi doresc sa fiu in romania unde as fi avut de facut curatenie in citeva camere si as fi petrecut mai mult timp cu copilasii. dar de, asa-i in canada, case cu spatiu excedentar

Va pupicesc si va imbratisez pe toate,

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Pucku, contravaloarea ochelarilor de vedere se deduce la impozit indiferent de luna in care sunt cumparati. la cheltuielile medicale se iau cele mai bune 12 luni cu conditia ca a 12 luna sa cada in anul respectiv. Nu e neaparat sa deduci ianuarie-decembrie 2008 pe declaratia de 2008.

Sper ca a-ti inteles ce am vrut sa zic, daca nu mai intrebati-ma.

AngelaT
, si eu merci ptr rasppunsul tau f informat.

Khristin, tinem pumnii.Vinerea viitoare e si ziua copiilor mei, oare nasti pina atunci?

Denisam, felicitari ptr job. Dar cine sta cu copii cind incepi serviciul, ii dai la gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ina869 bine ai revenit pe la noi.Si petrecere frumoasa la botez.
Puckueu nu inteleg de ce nu ti i-a introdus la impozite. Poate ti-i introduce anul( cand se fac 12 luni) asta ca altfel chiar nu cred ca te-a sfatuit corect. Si asta iti spun fara sa am cunostinte mai mult decat un om care-si face singur declaratia. Eu mi-am facut ochelarii in vara anul trecut, dar am ales cele 12 luni cele din anul calendaristic ian- dec. Si i-am dedus fara probleme.
Kristin

Durerea mea acum: ( in afar de faptul ca va creste dobanda....si eu care speram ca o sa ne luam si noi casa la anu cand intram pe joburi)
Gastro lui Marc, merci fetelor care mi-au dat sfaturi. Nu e prima oara cand face gastro, de aia nu cred ca e gastro. A mai facut o data, si atunci elimina tot ce manca din ora in ora. Acum nu e cazul, azi mi s-a parut chiar putin constipat Ceva are, ca febra nu trece si e ciclica. Noapte pe la 2-3 devine foarte mare(39 plus), apoi ii dam Motrin si scade putin.
Sau am eu un supermen de copil care face gasto - fulger de 24 de ore si ii trece repede sau diagnosticul e prost pus. Si de ce face febra, are obrajii rosii si iritati......?
Ca otita cica n-ar avea. Nu mai spun ca are o pofta de mancare, insa e mofturos. Bea si lapte normal. Si nu s-a mai intamplat nimic.
Of doctorii astia. Cum aud ca a vomitat o data cum pun repede diagnostic de gastro.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, am o intrebare: stie cineva ce s-a intamplat cu site-ul de la babyvac.ca? Sunt cei ce vindeau pompitele alea ca batista bebelusului, care se conecteaza la aspirator. Tot incerc sa cumpar una si nu stiu ce se intampla cu ei, ori au inchis afacerea pe internet, ori au schimbat denumirea ... . Marc mi-e plin de muci, si tare as avea nevoie sa cumpar una. Sau poate stiti vreun magazin care o comercializeaza ...

Multumesc mult! Daca stiti ceva .. pls, raman datoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Adaf, Dong qui il am si eu la magazin, daca ai nevoie ti-l cumpar eu ca am reducere pentru angajati. Eu iau Branca ursului(mi-a trimis mama dn tara) iar sotului ii dau Maca, am clienti care considera Maca planta miracol ajuta la ameliorarea calitatii spermei, este un bun energizant atat pentru barbati cat si pentru femei.
Trebuie acum 1 luna am ajuns la urgente cu dureri cumplite de ovare, dupa 8 ore mi-au zis ca nu stiu de la ce este iar ecograful nu mergea ca era vineri, mi-a zis sa vin luni, numai ca eu luni m-am dus la un alt doctor(ginecolog la un cabinet privat) si mi-a explicat ca ovarele mele reincep sa functioneze dupa cei 5 ani de "tratament" cu anticonceptionale.
Nu ne ramane pentru moment decat sa asteptam.
In ceea ce priveste poveste cu dioptria nu stiu ce sa mai zis , doar ca sunt ingrijorata.
Am o colega romanca la facultate care a facut acum 2 ani operatia cu laser, avea -6 si astigmatism , operatia a fost o reusita acum vede fara ochelari. A costat 1000$ fiecare ochi, m-a bucurat sa aud un caz fericit mi-a dat sperante.....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Imi cer scuze pentru exprimare sunt prea obosita dupa 6 ore la universitate , 3 ore de inventar,inca o ora de gatit si "cautat in coarne" sunt turmentata de oboseala

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Ei, Dana Merci, asa era , ceva cu 12 luni, dar n-am inteles si dumirit mai mult, o sa-i pot deduce anul asta? ar fii fain, si asa cred ca o sa depasim si va trebui sa intoarcem....grea problema pt mine taxele, inca dupa atatia ani de Canada, n-am gasit unul care sa-mi explice clar totul

pt cine intreba, nu e roman, e o tantica din Uk care lucreaza pt VOICE OF ENGLISH speaker din Quebec

fetele din domeniu la ce trebuie sa fiu atenta la un cont REER? asa pt casa si pensie? daca incep cotizarea de anul asta financiar, pot teoretic sa scot la anul pt casa? sau numai in 2 ani, nu ca m-as grabi sa-mi cumpar casa cu dobanziile astea, dar informativ.....bine ca nu ne-am aruncat, cu toate ca eu vazusem un townhouse pe strada noastra, si pt cartierul asta din Quebec mi s-a parut relativ ok la pret

eu simt nevoia unui parc alaturi, vreau scoala relativ aproape, un magazin de mancare in walking distance si nu mult pana la servici, pt moment am toate a cote, si nu m-as muta din cartier, nu pana steph ar ajunge la 12 ani sa circule singura cu busul.....noi nu intram in raza scoliii internationale pt bus si o sa depinda de masina, iar in raza costa al naiba chiria sau casele

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Dragaica sa inteleg ca tu lucrezi intr-o farmacie? poate de dai si noua sfaturi de vitamine si energizante, eu m-am apucat de spirulina si viomax-antibiotic natural cu propolis si ulei de peste, steph are niste vitamine lichide dar cu omul meu e mai greu....el e cu ampulele, si i-am luat un saculet de proteine si vitamine dar nu prea le ia

ce mai recomanzi ca energizante pe iarna la barbati, dar si la femei?

eu am bucatarit azi mai toata ziulica, am facut un bors de perisoare cu varza acra, mai mult pt sot ca eu pas la varza, o rulada din foietaj cu jambon, branzeturi, fasole verde si brocolii. si maine o sa fac niste chiftelute in care o sa rad si cartofii, cu conopida si fasole galbena si morcovi tricolor la aburi

dimineata la activitati..pian si inot, steph s-a bucurat tare mult sa reia natatia, dar sunt multi copii in grupa+ parintii...asa ca sesiunea viitoare i-as lua una privata sau semi privata sa o bustez un pic inainte de 5 ani, cand o sa fie singura in piscina

voi jucati sah cu copii? eu as inscri-o la clubul de sah ca e un joc, si ei ii place tare mult, primesc de la 4-5 ani

pt cine ma intreba cum vad Qc fata de Toronto....in primul rand linistit, ceea ce pt noi inseamna foarte mult, fara drumuri lungi, in 30 de min am iesit din oras si sunt intr-un loc de loisir, furniicarul ala din torontom-a decuraja

mult mai mult timp cu familia, la 4.30 sunt acasa, si plec la 7.30 jumate, mai putine otre de lucru 35, 37.5 in cazul sotului, nu prea se promoveaza 40 + si over time, cel putin nu unde lucram noi, fata de toronto unde sotul statea minim 30min pe zi, ca asa dadea bine, si toti stateau.....accesul la mult mai multe activitati intr-o distanta mai mica, fata de toronto unde pt acelas lucru bateam dublul distantei

cu serviciul, aici am fost norocosi, eu mai mult, ca am prins un contract la universitate, mai grav ca incep sa develop sensibilitate la animale, si trebuie sa ma gandesc sa-mi schimb profesia, dar nu sunt pret pt ca asta fac de cand ma stiu si e greu de convis intr-un Cv ca stiu sa fac si altceva decat sa am grija de animale....probabil ca ma voi intoarce la scola dar nu pt moment

sotul ...e o singura firma de proiectare in tot quebecul pe ce lucreaza el, asa ca sper sa nu inchida vreodata.....

probabil ca multi onoi veniti simt ca aici sunt ca intr-o cusca, ca nu sunt tratati ca si quebecosi, ca ei sunt nationalisti ca xxxxx si yyyy cate am auzit de la prieteni de aici......eu am avut scoala facuta la toronto cu multi nationalizarea si toate alea si quebecul ne convine ca stil mult mai mult.....la 10 min in masina avem un cartier cu terase vara afara, ca in paris, cochet si luminos, aduce un pic la bloor street in cartierul polonez, dar acolo era galagie, aici e liniste.....

si daca n-ar fii frigurile astea, probabil un loc ideal sa-tzi traiesti pensia.....om vedea ce o mai fii, deocamdata pana copii cresc mai mari stam aici, apoi....noi sa fim sanatosi

sa scapam de criza si de apocalipsa din 2012 si-om vedea pe urma

daca mai vreti sa stiti ceva, spuneti cu draga inima..

si inca un minus care ma afecteaza direct, nu peste tot ma accepta cu caine, fata de toronto unde era totul sa zic normal....

o sa ma bag la un film

o duminica placuta

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput