Sezatoarea canadiana (106)
Raspunsuri - Pagina 15
Dragaica spune:
Try am uitat sa zic.....nici norocoasa nu m-a facut mama, oricum la cat de instabila este situatia in lume cine stie ce o sa se intample.
Doamne ce pesimista incep sa fiu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
Pucku spune:
mey mi-am pus doua ferestre ca nu ma duce capul sa retin tot la ora asta
Dragaica, s-ar putea sa te desumflu cu operatie, ca sa fii o candidata buna nu trebuie sa-tzi creasca miopia timp de un an, de asta se recomanda anual controlul, nici eu nu-s o canditata buna, eu am - bine, in faculta purtam bifocale, acum de cand muncesc. sunt mai bine, dar miopia creste anual, si pe mine ma coste peste 700 lunetii/ anual si nu am asigurare la ei.....vai de buzunarele mele....
Mikiion da se face febra la gastro, cumpara BIOK- A iaurt, o sa-i faca bine la stomacel, o lingurita prima zi, apoi 2 apoi 3 pana-si revine stomacul, steph acum 2 ani a fost spitalizata in urma unei gastro, care nu trecea, a vomitat si facut moale 2 saptamani, pierduse 2 Kg draga de ea....nu toate organismele reactioneaza la fel
Multa sanatate
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Dragaica spune:
Foarte bun Bio-K-ul eu iau de 5 zile si deja ma simt mai bine, mi-a vorbit mai multe despre produs un distribuitor de la Bio-K.
De obicei distribuitorii ne mai lasa si noua produse sa la incercam pot spune ca e bun, eu am in farmacie doar capsulele pe cel de baut nu-l avem.
Pucku spune:
dragaica nu mai stiu exact care era spilul dar mi-e mi-a zis contabila care-mi face taxele ca daca-tzi cumperi in decembrie ochelari,tzi deduce la taxe...eu ii luasem in feb asa ca nu i-a dedus, anul asta o sa-i fac in decembrie, dar mi-as schimba numai lentilele, ca ramele sunt bune, sa vedem daca iese
Denisa felicitari
mey o ma pun la dodo ca maine am pian si inot cu steph
wk placut
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
laurajr spune:
Nu-mi vine sa cred...3 zile n-am citit pe forum si s-au scris 20 de pagini !!!
Referitor la taxe, de 3 ani de cand am venit in Canada, de fiecare data eu a trebuit sa dau bani inapoi la guvern : ca am schimbat serviciul( si implicit veniturile mi-au crescut), dupa conc de mat nu mai spun, am dat inapoi vreo 800 cad...anul asta cred ca va fi la fel, ca la 15 oct voi avea 3 servicii schimbate, sper ca in sfarsit sa ma potolesc si eu, ca imi place jobul asta nou.
Noi i-am facut fond de studii Ioanei care acum e comun cu David, mai mult sa fiu eu linistita ca are niste bani de scoala...pt pensia noastra inca nu ne-am apucat dar sa vedem ce se mai intampla cu economia.
Parerea mea e ca vremuri tulburi sunt tot timpul, si viata merge inainte.Eu cred ca noi , care avem mortgage-uri in jur de 200-300 mii le vom putea duce mai departe, mai nasol cu cei care s-au intins la mai multe si au functii mari, bine platite...ca daca ramai fara salarul cel mare, e greu sa-ti mai mentii nivelul de viata pe o piata de munca subtiata..
Dar parca in ultimul timp prea s-au inmultit vestile rele : Maple Leaf, recall-ul pe lapte de la chinezi, criza economica din Sua care se intinde pe tot globul...oare de ceva bun cand vom auzi ?
Si ca sa ma laud si eu, pe 25, de ziua sotului, i-a cazut Ioanei primul dinte, si in sfarsit, a invata si ea sa mearga pe bicicleta cu 2 roti !
Sunt tare mandra de ea ! Si de baietel, ca e asa dragalas, ca de cand vin acasa de la serviciu, sta lipit de mine, nu cumva sa ma piarda din ochi !
Dragaica spune:
'Neata fetelor, va invit la o virtuala.
Puku nu ti-a zis,cumva, contabila ta de ce numai in decembrie?
Asta e daca o sa fie.... o sa fie.
Dragaica spune:
Laurajr noi in am am avut return de taxe de 3000$ sunt sigura ca anul asta o sa dam bani ne pregatim deja sufleteste si material
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pucku dragaica nu mai stiu exact care era spilul dar mi-e mi-a zis contabila care-mi face taxele ca daca-tzi cumperi in decembrie ochelari,tzi deduce la taxe ...eu ii luasem in feb asa ca nu i-a dedus, anul asta o sa-i fac in decembrie, dar mi-as schimba numai lentilele, ca ramele sunt bune, sa vedem daca iese Denisa felicitari mey o ma pun la dodo ca maine am pian si inot cu steph wk placut Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"" |
Puckule, trage contabila de limba si zi-mi si mie, noi suntem doi
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
codritu spune:
Try, bine le zici tu acolo
Cu asigurarile nu ma precep, noi le-am facut la amandoi pentru studii, de viata nu avem numai ce trebuia pentru apartament. Cu morgage-ul il avem deschis ca era mai rentabil, daca reusiti sa inchideti sub 5 da-ti de veste.
si
Adaf7 spune:
Wow. Nu am citit 2 zile si deja mai aveti putin si schimbati capitolul. Referitor la RRSP, noi contribuim modic pe luna pentru ca sunt bani in plus la pensie (desi avem un plan de pensii la firmele la care lucram). contributia noastra este mica 2% si 4%(salariile nu justifica o contributie mai mare). Fondul pt copii - nimic pt ca inca nu avem, dar informatiile voastre ma ajuta foarte mult pt cind va fi cazul :). Asigurari de viata - avem un plan de benefits la companii si asigura de 3 ori salariul anual.
Denisa- bafta la jobul visat. Ajung sa cred ca e o minune ca in conditiile actual ale economiei sa prinzi un job. Am intrat si eu pe joburi de o saptamina si am avut neplacuta surpriza sa vad ca ... e lipsa sau salariile au scazut (mie as mi se pare, sau poate ca ma asteptam sa fie mai mari putin avind in vedere ca si preturile la toate au crescut).
Dragaica, in legatura cu bebele asteptat.. si eu sunt aproape la fel, numai ca eu acum am dat in alte probleme pt ca am intrerupt anticonceptionalele si ... am o puternica imbalanta hormonala. Am cautat pe internet si am gasit 2 medicamente din plante - Vitex si dong Quai. Vitexul l-am inceput de ieri iar celalat l-am comandat la magazin pt ca nu il aveau pe stoc (magazine naturopate). Sunt studii stiintifice pt medicamentele astea 2 si ... eu imi pun speranta in ele. Ajuta pt reglare hormonala, pt infertilitate datorata lipsei de ovulatie, pt acnee. Daca ai timp si faci si tu un research, poate imi spui si tu parerea ta.Eu te pot tine la curent cu efectele lor, SPER pozitive
Cu ochelarii - din nefericire eu sunt ochelarista de la 14 ani, am inceput cu -0.25 si am ajuns... la -4 la 32 ani. Faza de coma este ca amindoi ochii mei progreseaza in acelasi timp si am aceleasi dioptrii si la stingul si la dreptul!!! La toate controalele din Ca astia s-au mirat, dar nu au gasit nimic probleme. Speram si eu sa stagneze miopia, sper acum ca de 1 an a ramas la fel. in legatura cu laser eye surgery, mie mi-au spus acelasi lucru - miopia trebuie sa stagneze si e bine sa fi avut deja un copil, pt ca poate avea alte consecinte inainte. Am o colega la job care a avut laser cind avea 24 ani, si se pare ca s-a grabit pt ca miopia nu stagnase, iar acum la 26 ani a inceput iar sa nu mai vada bine - rezultatul -- o alta operatie pt ea nu se mai poate face - are corneea subtire - asa ca i-au recomandat ochelari. Eu port lens de contact 90% din timp de aproape 8 ani si ochelari acasa sau cind am ochii obositi. Ochelarii ultimii pe care i-am luat acum 1 sapt, m-au costat 500 cad, single vision, high index, rama BCBG. Asigurarile noastre combinate mi-au acoperit numai 400 (200+200 la 24 luni). Lensurile o sa le suport din buzunarul propriu. Stiam ca poti deduce orice cheltuiala medicala la taxe (indiferent de cind ai cumparat), numai in cazul in care cumulul cheltuielilor depaseste 500 CAD/an.