LOC DE DAT CU CAPU'

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana
guestus, poate ar fi bine sa iti gasesti un alt subiect unde sa improsti cu "ironiile tale fine"...
sau daca iti face o deosebita placere sa ranesti, cine suntem noi sa ne punem in calea fericirii tale ? be our guest, dar sa nu te mire daca in curand vei vorbi singur

si care e problema ta? yo iti arat situatia dintr-un alt punct de vedere...care yo zic ca este normal. Ai ceva impotriva la ce spun?
te deranjeaza cind iti spun ca societatea si aia care sint platiti nu fac nimic sa integreze pe mama biologica si pe copilul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui asi
Ordonanta prevede si acele cazuri exceptionale cand parintilor li s-a modificat radical situatia faliliala si materiala pentru a putea creste copii si nu sa ii dea spre adoptie.

cazurile alea care le numesti tu "exceptionale" sint asa de multe incit tu nu-ti dai seama.

Tot e bine esti tu si-ti dai seama.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

nu ma deranjeaza nimic, guestus draga... io's asa, mai "flower power" de felu' meu..
de inteles situatia, crede'ma ca o inteleg extrem de bine.
da' ma macina o curiozitate: oare de ce esti tu asa inversunat(a) ??? hmmm... as avea si cateva ipoteze...

io zic sa nu ne bagam in ce nu cunoastem. sau daca intr'adevar cunoastem, atunci sa comunicam ca "oamenii mari", cu respect si consideratie pentru interlocutor , fara sa ne intepam, fara sa ranim, ca nu ne'ajuta la nimic. dimpotriva.

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si hai sa fiu si ontopic totusi...
guestus, ziceai ceva de pupat mana biologicei. da, i'as pupa mana biologicei in orice moment, si ii voi fi sincer recunoscatoare toata viata. dar NU pentru ca "m'a lasat sa'i adopt copilul". ci pentru ca nu l'a avortat. sau pentru ca nu l'a bagat intr'o punga de nylon sa'l arunce la tomberon. sau pentru ca nu l'a tinut acasa nespalat si infometat. sau pentru ca nu l'a ars cu tigara. sau pentru ca nu l'a batut ca plange.
ii voi fi recunoscatoate intotdeauna ca a inteles ca sarcina a fost un accident, ca nu are cum sa creasca acel copil, si ca l'a respectat suficient incat sa'i dea sansa de a avea o viata normala !

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana

nu ma deranjeaza nimic, guestus draga... io's asa, mai "flower power" de felu' meu..
de inteles situatia, crede'ma ca o inteleg extrem de bine.
da' ma macina o curiozitate: oare de ce esti tu asa inversunat(a) ??? hmmm... as avea si cateva ipoteze...

sint aici...hai spune ipotezele.
Poate veniti iar cu bazaconii ca sint copil infiat (de Jolie) ..si am asa.. si sint asa ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu as fi daramat peretii daca dadeam cu capul de cate ori mi-a venit in vara asta. In primul rand trebuia sa ma ma mut in martie, apoi s-a amanat cu 3 luni ca si conform contractului de construire si-au luat o rezerva de 3 luni , a venit iunie si a trebuit sa predam apartamentul vechi pe care l-am vandut anul trecut ca sa platim transhele la cel nou. Noi am eliberat apartamentul asa cum am promis ca noi nu suntem ACM4 ci niste amarate de persoane fizice oarecare si de asta nu putem sa ne batem joc de nimeni dar nu ne-am mutat in apartamentul nostru de vis, nou, frumos, spatios si luminos.... ci la mama si la tata in cele 2 camere in care am copilarit dar unde am incaput in copilaria ca nu aveam barbat, doi copii si un tir de boarfe, asa ca am facut niste aranjamente de te doare capul, am depozitat mobila in apartamentul nou care era el finisat dar in rest santier si praf si roi de muncitori, iar sacii cu boarfe pe la rude, pe la casa de la tara, nici noi nu mai stim acum de unde sa ne luam hainele groase .
Toata vara ne-au dus cu vorba, ca la jumatatea lunii, ca la sf lunii, ca luna viitoare si tot asa si noi ne-am calcat pe bataturi 6 oameni in 2 camere si uite ca a venit inceputul scolii, si noi mutasem copila la o gradinita de langa blocul cel nou si acum trebuie sa plec cu copila dimineata la 7 sa o duc vreo 20 de statii cu autobuzul aglomerat pana la gradinita si apoi sa ajung si eu in sfarsit la job la 8 jumate...9, cand o fi acolo, ce mai conteaza.
Si daca credeti ca e prea mult stati ca mai am, asta nu e tot. Gradinita asta noua e chiar noua noutza, construita anul asta de Negoitza dar nu s-au invrednicit sa fie totul gata si pus la punct pana pe 15 sept asa ca vreo 2-3 zile au stat pe intuneric, fara lumina si fara gaze, gaze oricum nu le trebuiau ca nu aveau bucatarese si ingrijitoare ca sa le dea sa manance asa ca la ora 12 dupa ce abia ma apucasem si eu de lucru, fugeam la gradi sa iau copila si ad-o la serviciu si mai lucreaza ceva cu ea alaturi daca poti.
Si stati ca mai am, de fapt cireasha de pe tort acuma vine:
Miercuri am avut sedinta cu parintii la gradinita noua, educatoarea, o baba de 60 de ani unsa cu toate alifiile a facut ea cum stie ea ca de, are atata experienta, de a scos de la noi 3 milioane fondul clasei si pe aia ii strange ea si face ce vrea cu ei. Nu a amintit nimic de adus facturi si dat socoteala asa cum era corect si cinstit. Si inca ceva m-a suparat: ca nu pot sa-mi cumpar singura rechizitele copilului, asta era placerea noastra, sa mergem la hipermarket impreuna si sa ne alegem rechizitele, asa faceam si eu cu parintii mei si am ramas cu amintiri frumoase.
Parca m-am mai racorit putin.... si inca n-am spus tot, mai e ceva despre prostia si pupincurismul parintilor din grupa

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Si te-ai mutat in apt cel nou sau nu?
Ai stat si tu 3 luni cu parintii...ce poate sa fie mai frumos...mincare okay...curatenie..etc
acum prea vedeti nene totul in negru ...3 luni din viata ai stat cu ei...la cei 50 de ani care ii stai fara ei inseamna 1 secunda din 120...deci o nimica toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Hop si eu cu disperarea dupa mine, nu se adapteaza fi-mea la gradinita...e mult prea dependenta de mine...ma depseste orice varianta as alege acum...stat acasa in continuare, bagat bona (cu bunicii ar fi ultima varianta...adica ce imi e ca o rasfat eu ce imi e ca o mai rasfata si altii)! Deci socialeizarea noastra e grea, sper sa reusim intr-un fel fiindca nu mai am energie si nici creier sa gandesc la rece!

La adoptii incerc sa nu ma bag, cunosc un caz destul de trist l-am relatat la probleme legislative mai demult, mi s-a parut atunci absurd ca statul plateste un asistent maternal si nu are un loc unde sa tin mama si copilul(pe care ea vroia sa si-l creasca)...vina mamei era ca s-a nascut si a crescut intr-un mediu vai steaua lui (7copii cu parinti alcoolici traind intr-o baraca la marginea unui sat)...in fine nu mai dezvolt ca subiectul este sensibil. Eu una ii admir si ii respect pe cei care adopta un copil, statul cred ca incearca sa faca cum e mai bine, dar de cele mai multe ori nu reuseste sa impace pe toata lumea...nu stiu ce sa zic.

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si te-ai mutat in apt cel nou sau nu?
Ai stat si tu 3 luni cu parintii...ce poate sa fie mai frumos...mincare okay...curatenie..etc
acum prea vedeti nene totul in negru ...3 luni din viata ai stat cu ei...la cei 50 de ani care ii stai fara ei inseamna 1 secunda din 120...deci o nimica toata.

Inca nu m-am mutat dar in naivitatea mea sper sa ne mutam luna viitoare.
ia stai si tu cu parintii sa vezi ce bine e, inchipuie-ti coada la baie si cum mananci in ture... si cum iti cauti un loc sa stai la tv si cum iti tii hainele indesate toate intr-un raft sau pe scaune.
Cu mancarea, curat, spalat-calcat ai dreptate, dar nu merita, preferam sa mi le fac singura la MINE acasa. Chiar mi-e dor sa mai fac o mancarica... nu mai zic de o prajitura.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

NOTARIIIIIIIIII!!!!!!!! Din cauza lor imi vine sa

Nu poti trai fara ei.
Prin urmare le dai cat cer.
Zeci de lei (noi) pt stampila aplicata pe o copie (xerox popular) dupa un act - carte de identitate, certificat de nastere, certificat medical.
De ce atatia bani?!?! Verifica ei ceva la actele originale - daca sunt adevarate sau nu??

Ei au voie sa creasca preturile cum vor si cat vor, nu exista o protectie a consumatorului in acest domeniu?? Sau nu suntem consumatori, suntem victimele sistemelor?!?!

Mergi la inceput