LOC DE DAT CU CAPU'
Raspunsuri - Pagina 5
misha71 spune:
carla 2005 rasfatul deriva inevitabil din dragostea cu care e inconjurata fetita ta de catre voi toti. Probabil ca ii satisfaceti aproape orice dorinta, iar regulile impuse de la gradinita (statul cuminte in banca, programul stabilit, etc), ea le vede ca pe o lipsa de dragoste din partea educatoarelor. Ea nu e obisnuita cu reguli atit de stricte si de asta in mintea ei, probabil ca exista o echivalenta de genul: dragoste=fara reguli, lipsa dragostei=existenta regulilor. Incearca sa ai rabdare multa. Distinctia intre dragoste si reguli o va face singura la un moment dat. Incearca sa-i explici si acest rationament, poate ca am nimerit-o. Am 2 vecine care, atunci cind au inceput fetitele lor in clasa I au sta de paza la usa clasei 2 luni, zi de zi, pentru ca ele plingeau continuu. Daca tot stai acasa, incearca si varianta cu "pazitul usii", ca sa nu creada cumva ca vrei sa o parasesti (mai stii ce poate sa-i treaca prin capusor?) Rabdare multa!
dana d gindeste pozitiv! Iti dai seama cit de frumos va fi cind va veti muta? Un loc numai al vostru, unde sa va traiti cele mai frumoase si romantice clipe intre un pahar de sampanie si o prajiturica facuta de minuta ta, unde fetitele tale vor avea un loc numai al lor unde sa se joace, sa-si inshire jucariile (spre disperarea ta, desigur ) si unde vei avea loc sa-ti faci si sera de flori, ca sint convinsa ca iubesti florile. Capul sus: nu mai e mult si toate astea vor fi REALE!
Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie
LOC DE DAT CU CAPU'
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Un loc numai al vostru, unde sa va traiti cele mai frumoase si romantice clipe intre un pahar de sampanie si o prajiturica facuta de minuta ta, unde fetitele tale vor avea un loc numai al lor unde sa se joace, sa-si inshire jucariile (spre disperarea ta, desigur ) si unde vei avea loc sa-ti faci si sera de flori, ca sint convinsa ca iubesti florile. Capul sus: nu mai e mult si toate astea vor fi REALE! |
crezi tu asa ceva? clipe romantice...sampanie..prajituri..sintem in filme aici?
misha71 spune:
Cred Guestus pentru ca asa traiesc eu. Daca nu crezi verifica!
LOC DE DAT CU CAPU'
misha71 spune:
Rozi, din pacate problema asta numai notarii nu o au, in rest...
Sa dai 28 RON pentru o declaratie pe proprie raspundere e strigator la cer. Data viitoare o sa vin cu o coala A4 ca poate aia e asa de scumpa! Sau ma intreb eu: cit o costa sa juri cu mina pe Biblie ca e sau nu adevarat ceea ce vrei sa declari? Ca sa nu mai zic de vinzari-cumparari apart/case/terenuri....ce Doamne iarta-ma fac ei de mii de euro? Si de ce se platesc sumele astea functie de pretul de vinzare declarat? Nu tot treaba aia o fac si la o casa de 100.000 si la una de 500.000 EURO? Or fi serviciile scumpe, dar parca nici chiar asa.
LOC DE DAT CU CAPU'
sorana spune:
Nu ma pot abtine ....
Am un copil si nu as abandona-o pentru nimic in lume. As spala scarile cu copilul in carca daca ar fi cazul dar NU as abandona-o. Niciodata. O "mama" care isi abandoneaza copilul nu e mama. Indiferent de bani, indiferent de viata pe care o ai. Singurul motiv care mi-ar putea veni in minte ar fi ceva gen cancer in faza terminala, sa stii sigur ca mori in cateva zile ... dar si atunci as face apel la prieteni/rude sa o ia sa o creasca .....
Imi pare rau dar nu pot intelege si nu pot concepe ca o "mama" care si-a abandonat copilul mai are vreun fel de drepturi asupra acelui copil. In nicio situatie.
Ai abandonat copilul - pa, esti decazut din drepturile parintesti si nu il mai vezi niciodata. Punct.
Ca tot se vorbeste de UE - pai pe acolo iti iau copilul natural si pentru mai putin decat abandonul. Adica daca se considera ca-l neglijezi sau ca-i refuzi drepturi ti-l ia protectia sociala - si il da spre adoptie fara acordul tau!!! La noi? A auzit cineva de copii luati de la parintii naturali pentru ca au fost neglijati???
Ajung copii in spitale din vina parintilor si nu se intampla nimic! "Sunt reintegrati in familie". In familia care i-a maltratat. Groaznic .....
Sorana si Monica (5 ani)
dana d spune:
Misha71, te felicit si te invidiez daca asta e realitatea ta,bucura-te si lungeste-o cat poti. Din pacate la noi inclusiv casnicia a fost zdruncinata din temelii in vara asta, si oricum romantismul a apus de vreo 13-14 ani de cand suntem parinti si ne-am transformat in parteneri, stii: un bou si o vaca trangand la aceeasi caruta, cam asa ne vad eu acum, atata timp cat tragem in aceeasi directie zic ca inca e bine.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
asi spune:
Dana poate ca mutare in casa noua va fi startul pentru o relatie noua intre voi.Trebuie sa incercati.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Guestus spune:
citat din mesajul lui sorana Ca tot se vorbeste de UE - pai pe acolo iti iau copilul natural si pentru mai putin decat abandonul. Adica daca se considera ca-l neglijezi sau ca-i refuzi drepturi ti-l ia protectia sociala - si il da spre adoptie fara acordul tau!!! La noi? A auzit cineva de copii luati de la parintii naturali pentru ca au fost neglijati??? Ajung copii in spitale din vina parintilor si nu se intampla nimic! "Sunt reintegrati in familie". In familia care i-a maltratat. Groaznic ..... Sorana si Monica (5 ani) |
voi auziti ceva ca in UE e asa...in China e asa si gata...trebuie aplicat
pai nene...in EU sau in China sau in Congo...sint o gramada de alti factori...adica femeia aia cind e deja gravida are asistenta 100%...se ocupa cineva competent de ea.
Si isi fac treaba bine....aia din scoala...medicii...politia...asistenta sociala...blabla...si d"aia nu vezi cazurile care sint in Ro. E un pachet complet care tu nu ai cum sa-l intelegi...auzi la TV ca asa fac aia in EU si gata ...trebuie implementat si aici.
lorellay spune:
citat din mesajul lui sorana Nu ma pot abtine .... Am un copil si nu as abandona-o pentru nimic in lume. As spala scarile cu copilul in carca daca ar fi cazul dar NU as abandona-o. Niciodata. O "mama" care isi abandoneaza copilul nu e mama. Indiferent de bani, indiferent de viata pe care o ai. Singurul motiv care mi-ar putea veni in minte ar fi ceva gen cancer in faza terminala, sa stii sigur ca mori in cateva zile ... dar si atunci as face apel la prieteni/rude sa o ia sa o creasca ..... Imi pare rau dar nu pot intelege si nu pot concepe ca o "mama" care si-a abandonat copilul mai are vreun fel de drepturi asupra acelui copil. In nicio situatie. Ai abandonat copilul - pa, esti decazut din drepturile parintesti si nu il mai vezi niciodata. Punct. Ca tot se vorbeste de UE - pai pe acolo iti iau copilul natural si pentru mai putin decat abandonul. Adica daca se considera ca-l neglijezi sau ca-i refuzi drepturi ti-l ia protectia sociala - si il da spre adoptie fara acordul tau!!! La noi? A auzit cineva de copii luati de la parintii naturali pentru ca au fost neglijati??? Ajung copii in spitale din vina parintilor si nu se intampla nimic! "Sunt reintegrati in familie". In familia care i-a maltratat. Groaznic ..... Sorana si Monica (5 ani) |
Subscriu!
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
misha71 spune:
Mai, Guestus, pentru prima data in viata ai si tu dreptate , chiar daca pe jumatate (ca ma indoiesc ca in Congo sau chiar China - o parte din ea) ai asistenta 100%, da' in rest, cam asa e, dar asta nu inseamna ca Sorana nu are si ea dreptate. Ea vorbeste din punctul de vedere al unei mame in adevaratul sens al cuvintului. (aici nu ai cum sa zici nimic ca tu nu vei fi mama nici daca ti-ai face operatie ).
Hai mai Dana eu nu pot sa cred ca poti sta cu un om 14 ani fara sa fie pic de romantism. Poate ca ai fost mult prea preocupata cu fetele si nu ai vazut si dincolo de ele. Pai tu crezi ca un barbat ar sta 14 ani cu sotia (cu 20 de copii la activ, nu 1-2) pe care sa nu o iubeasca? Ia incearca sa vezi ceea ce nu ai avut timp pina acum. Sint si gesturi mici care spun foarte mult si fac cit 10000 de vorbe. Esti sigura ca ai avut ochi sa le vezi si pe astea sau ai vazut DOAR ce nu-ti placea? Sint convinsa ca v-ati casatorit din dragoste. Asta nu poate zbura asa cit ai bate din palme, se estompeaza doar avintul (cum ar fi sa vezi o batrina de 80 de ani ca fuge spre sotul ei si se arunca in bratele acestuia?) dar nu esenta. Esenta va ramine mereu aceeasi ca la inceput. Odata cu trecerea timpului si a diverselor incercari pe care sigur le-ati trecut IMPREUNA cu bine, ai putea sa faci o retrospectiva si sa vezi si ce ai gresit tu si ce a gresit el si incercati, tot impreuna, sa recladiti ce a fost.
Eu nu te cunosc, nu stiu care este povestea ta, insa nu pot concepe ca atunci cind nu este ceva foarte grav, sa nu se poata repara cu multa intelegere si ceva-ceva o picaturica de compromis.
Si, vorba lui asi, un loc nou = o viata noua. O sa fie bine! TREBUIE!
LOC DE DAT CU CAPU'