Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui eLaura

Salutare tuturor!
Incercam si noi anul asta marea cu degetul si mergem in Turcia. Prima data! Dupa ce am citit si rascitit pagini in sir de "Turcie" vreau sa rog fetele care au fost la Surmeli Efes sa-mi dea ceva infos asa, mai putin comerciale si tare personale :) Consortul s-a fixat oarecum pe Surmeli din povestirile unui coleg, as vrea sa beneficiez de tarifele de early booking...
In plus, mi-ar placea sa mergem cu masina, o sa aleg traseu, cazare pe drum, ahhh abia-astept sa fac planuri.
Sarumana de timp si disponibilitate!
Zi frumoasa cu puii!

Laura, mama mandra de Cati drag! :)

Surmeli Efes este cam retras ,in afara orasului Kusadasi,daca mergeti cu masina nu este o problema ca aveti cu ce va deplasa ,daca nu o sa stati cam izolati.
Noi nu am stat acolo ,dar era pe lista noastra de optiuni.de pe sosea arata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

karfe, multumesc frumos pentru raspuns. Si eu m-am mai temperat putin cu Surmeli asta dupa ce am citit cam multe -uri pe alte forumuri... o sa vedem.Parca imi pare rau insa :D sucita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:

karfe, multumesc frumos pentru raspuns. Si eu m-am mai temperat putin cu Surmeli asta dupa ce am citit cam multe -uri pe alte forumuri... o sa vedem.Parca imi pare rau insa :D sucita!

Nu am fost la Surmeli, au fost niste cunostinte cu copil de 3 ani si s-au simtit foarte bine. Initial si noi voiam tot acolo (l-am studiat pe net si se pare ca e OK), dar ne-am sucit. Am dat avans pentru Kustur Club, desi am indoieli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:

Incearca sa nu te iei dupa toate opiniile dupa net, pana la urma sunt subiective.
Apropo, mergeti cu masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Trebuie sa ma hotarasc saptamana asta pentru vara si as vrea un sfat de la cunoscatori, daca se poate. Intre Royal Wings si Su Sesi ce ma sfatuiti sa aleg?
Va sunt recunoscatoare pentru sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

'Neata tuturor!
didi, da, vreau musai cu masina, visez sa vad multe (spre disperarea soatei ), sejurul ca sejurul, restul ma intereseaza mai mult!cat despre opiniile de pe net, de acord! de ce crezi ca am venit la voi pentru decizie?
Anemona, despre Royal Wings am vazut numa' de bine peste tot, dar si despre celalalt... spor la cantarit.
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anemona, daca bugetul va permite v-as recomanda Su Sesi.

Ioana 30+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

buna ziua.
anul acesta vrem sa incercam si noi pentru prima data Turcia.
nasii nostri merg la Sealight Hotel si am vrea sa mergem cu ei.
ce stiti despre acest hotel ???
eu merg cu 2 copii, de 5 si 10 ani si sper din tot sufeletul sa fie o vacanta reusita.

sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

[/quote]
Nu am fost la Surmeli, au fost niste cunostinte cu copil de 3 ani si s-au simtit foarte bine. Initial si noi voiam tot acolo (l-am studiat pe net si se pare ca e OK), dar ne-am sucit. Am dat avans pentru Kustur Club, desi am indoieli...

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata
[/quote]

stai linistita am fost eu anul trecut in vara la Kustur este super ai sa te simti minunat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi ne-am hotarat pt Su Sesi, asta dupa ce am tot analizat poze, oferte, reiew-uri. am cerut deja cateva oferte, acum suntem in negocieri cu cateva agentii, avand in vedere ca vom merge un grup maricel (14-16 pers), sa vedem cine ne da un pret mai bun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput