Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pentru cine vroia sa plece din Iasi,este vorba de Fibula air travel.V-am indus in eroare.L-am intrebat pe sotul meu si am aflat raspunsul corect.Retinusem aiurea.
Corina ,deci tu zici sa asteptam?Oare pierd discountul care-l dau pt early booking?Am vazut la Fly nova ca se angajeaza sa dea ulterior diferenta de pret,daca vor practica reduceri.Numai ca astia n-au charter din Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaplesa spune:

Dulcetica trebuie sa vezi conditiile de rezervare, s-ar putea sa-ti restituie avansul in anumite conditii. Dar te rog nu te lua dupa una ca mine si sa renunti la un pret bun actual.

Noi ne permitem sa asteptam cel mai bun pret pt. ca in fiecare an am plecat numai in conditii de last minute (charter Turcia) sau de oferta speciala (Bulgaria) - sintem mai liberi cu jobul si cand ne propunem o data de plecare stim precis ca vom putea pleca la acea data si este f. usor de gasit oferta cea mai buna, plus ca am evitat intotdeauna sejur in plin sezon.

Ma astept sa platim in mai 2009 pt. 7 zile la 5 stele AI, 2 adulti + 1 copil, la Bodrum sau Marmaris 400-500 euro cazarea si 350-400 euro charterul, respectiv 800-850 euro (ca medie) pt. tot sejurul. Daca nu se confirma nicio reducere de tarife la charter, o sa mergem cu masina, escala la Istanbul 1 noapte, ferry pana la Bodrum cu Deniz Line - 1 zi, 3 zile in Bodrum la La Blanche Resort sau Bodrum Princess, 6-7 zile la Marmaris la Club Resort Select Maris sau Aqua Hotel, ne intoarcem cu escala 2 zile la Ayvalik, ar iesi vreo 15 zile cu numai 1100-1200 euro, cazarile o sa le luam pe net fie din Germania (TUI), fie din UK (Thomas Cook sau GTA).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!!
si noi suntem fan Turcia ...
am fost la Botanik , la Delphin ...iar acum am vrea sa mergem cu baietelul de 4 ani undeva ..dar sa fie mai aproape de aeroport ...
imi puteti recomanda in LARA un hotel care sa aiba si multe puncte de atractie pentru copii ...un parc de distractii , etc
va multumesc
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Salutare tuturor!
Incercam si noi anul asta marea cu degetul si mergem in Turcia. Prima data! Dupa ce am citit si rascitit pagini in sir de "Turcie" vreau sa rog fetele care au fost la Surmeli Efes sa-mi dea ceva infos asa, mai putin comerciale si tare personale :) Consortul s-a fixat oarecum pe Surmeli din povestirile unui coleg, as vrea sa beneficiez de tarifele de early booking...
In plus, mi-ar placea sa mergem cu masina, o sa aleg traseu, cazare pe drum, ahhh abia-astept sa fac planuri.
Sarumana de timp si disponibilitate!
Zi frumoasa cu puii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

salutare !!!
si noi suntem fan Turcia ...
am fost la Botanik , la Delphin ...iar acum am vrea sa mergem cu baietelul de 4 ani undeva ..dar sa fie mai aproape de aeroport ...
imi puteti recomanda in LARA un hotel care sa aiba si multe puncte de atractie pentru copii ...un parc de distractii , etc
va multumesc
o zi buna

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Kervansaray.Aveau parc de distractii cu trenulet,roata,calusei,lanturi,foarte dragut pentru copii.In plus ,ce-i mai placea copilului meu ,era ca ne duceau la plaja cu masina de golf.Atunci avea 2 ani si 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaplesa

In Romania nu poate fi vorba de vreo reducere pana nu se ajunge la o criza acuta a cererii pe piata. Oricum pana la finele lui aprilie cei care au contracte mari pe Turcia si Bulgaria si clienti romani vor trebui sa renegocieze o reducere de tarife pe ambele servicii (cazare + zbor)altfel vor avea pierderi serioase cu charterele care trebuie ocupate cu clienti, de platit trebuie platite toate zborurile la nivelul negociat. Ca dovada cautati pe net cate chartere au zburat in lunile ian - feb 2009 spre Tunisia, Egipt, Turcia fata de anii 2007-2008.

La rusi si in tarile baltice, am citit in presa, ca tarifele au scazut cu cca. 15-20% fata de anul 2008 si tot nu se vand bine.

imi pare rau sa fac pe Cassandra, dar la noi inca nu se manifesta criza in buzunarele noastre, mai intra bani din activitatea anului 2008, dar dupa martie 2009 se va simti bine de tot odata cu constatarea ca ajutorul de somaj este departe de ultimele salarii primite, ca firmele nu vor avea de unde plati primele de Pasti sau de concediu, nici macar bonusurile de performanta, lipsa de stimulente si adaosuri la bugetari.

Estimez o scadere a tarifelor de 35% in extrasezon si 25% in full sezon.

Multumesc.

Dar revin cu intrebarea: cu cat mai jos decat la noi sunt tarifele pt turistii rusi? Nu neaparat acum , ci in vara trecuta de ex.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaplesa spune:

20-25% mai mici, explicabile in anii trecuti fie prin discounturile de volum cistigate de rusi (mi se pare ca au trimis mai mult de 1 milion de clienti spre Antalya), fie prin politica de marketing realista, orientata pe termene medii si lungi, practicata de operatorii mari din Occident (TUI, Neckerman, Thomas Cook, s.a.).

In plus, la noi nu exista format un stil de viata mai prudent cu banii, in 2005-2008 s-au aruncat banii castigati mai usor pe delicatese ca Royal Wings, Delphine Palace, Susesi, cluburi HV - cand, de fapt, poate mai mult de 50% dintre clienti aveau credite primite in familie sau pe firma lor si exista iluzia ca sumele respective sint si venituri. 2009 va fi un an de scadenta fortata si se va intelege si la noi ce inseamna sa cistigi real 2-3 mii de euro/luna/familie - un nivel de la care cred ca se poate cumpara sejur de 2 mii euro/7 zile.

Mai exista o varianta proasta, dar practicata din anii '90 in Romania: sa se vinda in continuare scump si f. scump, cu calculul meschin ca va fi mai putina munca (si costuri) la aceleasi incasari din 2009 sau cu 5-10% mai mici, si cu conservarea profitului din 2009. Ma tem de aceasta varianta pt. ca romanii nu sint buni comercianti, nu prea sint in stare sa negocieze reduceri de pret semnificative la orice oferta, din comoditate, mindrie sau o jena specifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Putin off topic. M-am uitat acum la tarifele hotelurilor de 5 stele din mamaia. 222 eur/noapte cu mic dejun!!!!!!!!!! Eu am impresia ca sunt absolut inconstienti. Un resort de genul Cornelia Diamond iti ofera camera la 200 eur cu ultra all inclusive. Si nu se compara la servicii si facilitati si dimensiuni. la nimic. Nu-mi vine sa cred.

Ioana 29+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Blue Angel,
eu iti recomand Royal Wings...e minunat pentru copii.
Din pacate nu e ieftin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Putin off topic. M-am uitat acum la tarifele hotelurilor de 5 stele din mamaia. 222 eur/noapte cu mic dejun!!!!!!!!!! Eu am impresia ca sunt absolut inconstienti. Un resort de genul Cornelia Diamond iti ofera camera la 200 eur cu ultra all inclusive. Si nu se compara la servicii si facilitati si dimensiuni. la nimic. Nu-mi vine sa cred.

Ioana 29+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Stai ca ne da tichet de concediu madam elena udrea si-o sa mergem de el ,o noapte la mamaia.

Mergi la inceput