Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La Su Sesi in Belek a fost cineva? Am citit ieri cateva review-uri si pare interesant

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonica2001 spune:

Am si eu o rugaminte - cine a fost la inceputul lui iunie in Antalya imi popate spune si mie cum e vremea? Temperaturi medii, apa marii... Eu am tot fost la sfarsitul lui septembrie si a fost super, dar anul asta trebuie sa merg la inceputul lui iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui totonica2001

Am si eu o rugaminte - cine a fost la inceputul lui iunie in Antalya imi popate spune si mie cum e vremea? Temperaturi medii, apa marii... Eu am tot fost la sfarsitul lui septembrie si a fost super, dar anul asta trebuie sa merg la inceputul lui iunie.

am fost noi anul trecut din 15 iunie in kusadasi (care e mai sus decat antalya) si a fost super. Cam ca la noi in iulie (caldura si apa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Noi anul trecut am fost de pe 1 iunie si minunatul meu a facut insolatie.
Este foarte cald,apa excelenta.Am fost si in iulie cind mi s-a parut insuportabil de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaplesa

Am 3 cunostinte care lucreaza in agentii de turism in Brasov si Sibiu si mi-au recomandat sincer sa astept chiar dupa 27 martie. Pana acum daca au vindut 5-10 sejururi Turcia, de fapt numai avans ca nu se stie cum va fi cu avioanele, fata de 30-50 de avansuri sau chiar plati integrale (RW de ex.) anul trecut.

O sa fie o incercare de renegociere cu turcii in martie, macar sa se poata ajunge la ofertele pt. rusi, totusi de la noi se mai pot gasi amatori de sejururi la 1000 euro/7 zile.

Interesanta informatie.

Ai idee cam care ar fi scaderea? Tarifele pt turistii rusi cam cu cat sunt mai jos?

multumesc.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

si eu ma gandesc la un sejur in jur de 12 sau 15 iunie ,ca sa nu fie foarte cald,mai ales ca merg cu cea mica de 4 ani.

la fel sper si eu sa fie o temperatura rezonabila

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismary
[[Dulcetica], de la ce agentie cumperi biletele ? Si noi tot din Iasi plecam si din pacate, pana acum nu am gasit nici o oferta pe gustul nostru. Imi poti recomanda ceva ? Nici nu stim incotro s-o luam. Am zis sa mai schimbam anul asta destinatia (3 ani la rand am fost in Grecia cu masina) dar musai sa fie transport cu avionul. Ei,avionul asta ma pune in mare dificultate pt ca din Iasi avem f. putine curse.

Crismary, mamica Razvanel (09.01.2008)

taierea motului

Alibaba
Au chartere din Iasi.Anul asta plecam pe 2 iunie.Nu ne-am hotarit inca la ce hotel.Ceri la firma din bucuresti oferte pt plecare de la aeroport din Iasi.

Crengu,se vind pachet ,avionul nu e separat ,insa din iasi rezulta un pic mai scump decit din bucuresti,deoarece de acolo ei au mai multe solicitari si dau discounturi mai mari sau poate ca e si distanta mai mare...nu stiu exact.Insa eu prefer din Iasi ca sa nu-mi chinui copilul pina la Bucuresti,sa verse pe drum,etc.Faci 1 ora si 30 min pina in Antalya,adica foarte rezonabil.Aeroportul e foarte mic si imbarcarea se face cam ca la autogara si din acest motiv intentionez sa merg un pic mai tirziu anul asta,sa nu respect 2 ore inainte de plecarea avionului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madau

Iaca am inceput si eu prospectiunile pt vacanta de vara, vrem sa ne grabim cu rezervarile ca sa putem prinde ofertele de early booking si nu ne putem hotara daca sa alegem Belek sau Lara. Acum 2 ani am fost la Delphin Palace unde a fost superb. Papillon Zeugma, .. Sau daca aveti vreo recomandare....
/

Noi anul trecut am fost la Papillon Zeugma,care mi s-a parut foarte dragut.E elegant,au servicii foarte bune,ne-am simtit bine.Era cam prea aglomerat,pentru gustul meu...Dar desi era atita lume, aveau furnicar de personal.Imediat iti turnau in pahare,debarasau,iti luau comanda,roiau efectiv.
Anul asta nu stiu unde sa mergem.Am mai fost la Kervansaray in Lara si la Sera Palace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare tutror.
am tot citit subiectul de ceva vreme si voiam sa va intreb daca sinteti careva din cluj care ati mers in turcia cu avionul...si de la ce agentie ati luat biletele. merci mult

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaplesa spune:

In Romania nu poate fi vorba de vreo reducere pana nu se ajunge la o criza acuta a cererii pe piata. Oricum pana la finele lui aprilie cei care au contracte mari pe Turcia si Bulgaria si clienti romani vor trebui sa renegocieze o reducere de tarife pe ambele servicii (cazare + zbor)altfel vor avea pierderi serioase cu charterele care trebuie ocupate cu clienti, de platit trebuie platite toate zborurile la nivelul negociat. Ca dovada cautati pe net cate chartere au zburat in lunile ian - feb 2009 spre Tunisia, Egipt, Turcia fata de anii 2007-2008.

La rusi si in tarile baltice, am citit in presa, ca tarifele au scazut cu cca. 15-20% fata de anul 2008 si tot nu se vand bine.

imi pare rau sa fac pe Cassandra, dar la noi inca nu se manifesta criza in buzunarele noastre, mai intra bani din activitatea anului 2008, dar dupa martie 2009 se va simti bine de tot odata cu constatarea ca ajutorul de somaj este departe de ultimele salarii primite, ca firmele nu vor avea de unde plati primele de Pasti sau de concediu, nici macar bonusurile de performanta, lipsa de stimulente si adaosuri la bugetari.

Estimez o scadere a tarifelor de 35% in extrasezon si 25% in full sezon.

Mergi la inceput