Vacanta in Turcia (8)
Raspunsuri - Pagina 6
didi spune:
Valiburu, multumesc, chiar aveam nevoie sa stiu ca a fost bine. Am prins o oferta buna fata de preturile exagerate de anul acesta si.... ma gandeam sa nu fie ceva in neregula.
eLaura si noi am mers anul trecut cu masina (si anul acesta) si a fost superb drumul. Poate pt sofer este dificil, dar am dormit o noapte si drumul prin Turcia chiar merita. Anul trecut fi-miu avea 6 ani dar nu ne-a facut probleme - multe jucarii, dulciuri, biscuitei etc..
anemona spune:
Citat: |
[Anemona, daca bugetul va permite v-as recomanda Su Sesi. |
Multumesc mult pentru raspuns !! Stii cumva daca la Su Sesi sunt pietre in apa si intrarea in apa este abrupta? Am citit ceva de genul asta si as vrea sa stiu daca este chiar asa.
albinutza spune:
buna seara,
in speranta ca voi afla ceva, ceva, am dat si cautare dar se pare ca nu s-a discutat despre hotel Sealight, kusadasi
daca totusi, cineva are ceva date despre acest hotel rog sa-mi spuna si mie , chiar si pe PM.
multumesc.
sanatate tuturor.
didi spune:
citat din mesajul lui albinutza buna seara, in speranta ca voi afla ceva, ceva, am dat si cautare dar se pare ca nu s-a discutat despre hotel Sealight, kusadasi daca totusi, cineva are ceva date despre acest hotel rog sa-mi spuna si mie , chiar si pe PM. multumesc. sanatate tuturor. albinutza |
Buna,
imi aduc aminte ca anul trecut aveam si Sealight in vedere si gasisem pe net lucruri chiar forate bune, doar ca nu ne-am permis financiar (mi se pare ca e UALL).
Mai cauta pe forumuri, sigur am gasit despre el. Si mai era un site rom - supereva.ro, cauta sa vezi.
didi spune:
M-a bufnit rasul. Nu acel site l-am scris, era altul. Banuiesc ca nu am voie sa-l scriu sau .. nu stiu ce se intampla.
Din curiozitate, poate explica si mie cineva.
eLaura spune:
Despre Sealight si multe altele, supereva.ro (daca nu aveam voie sa-l pun, imi cer scuze, nu fac publicitate).
Zi usoara, fetelor!
albinutza spune:
am cautat pe supereva.ro, la "calatorii" si n-am gasit nimic..
o sa mai incerc sa ma uit poate mi-a scapat ceva..
didi spune:
citat din mesajul lui albinutza am cautat pe supereva.ro, la "calatorii" si n-am gasit nimic.. o sa mai incerc sa ma uit poate mi-a scapat ceva.. albinutza |
Nu este vorba de supereva. Si ei si eLaura am scris alt site, dar ne-a aparut 'supereva' in loc de site-ul respectiv. Nu stiu de ce.
albinutza spune:
super faza!!!!
puteam eu sa caut mult si bine
probabil se considera reclama si atunci se schimba automat..
asta e, sper sa fie totul ok. mai mult drumul ma sperie dar avand in vedere ca suntem 3 familii mai prind ceva curaj.
vacante placute tuturor!
didi spune:
Nu ai de ce sa-ti faci probleme (zic eu). Mi s-a parut OK, drum intins cam 90%. In ce perioada mergeti?