Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor!

Florinela79 stii ca se abuzeaza de tine, nu? Sigur, seful poate sa zica sa mai stai dupa program. Dar la fel poti sa ii zici si tu in timp ce iti pui mana pe burta ca nu poti pentru ca esti insarcinata. Off, ce ma enerveaza nesimtitii... Cat despre faptul ca vrei sa faci fata noului job. Stiu cum e. Si eu sunt relativ noua aici la job si cumva imi pare rau ca nu pot da mai mult. Insa ceea ce stiu sigur e ca bebe al meu e PRIORITATEA prioritatilor! Nu te mai enerva, gandeste-te ca joburi se mai gasesc, dar copilul tau - parca e si primul, nu - trebuie sa fie sanatos si nestresat.

Te pup, ai grija
Gina 16+

Mergi la inceput

Eu nu cred in superstitii. Sper ca saptamana viitoare bebe al meu sa nu stea picior peste picior... ca sa pot afla sexul! Atat m-a impiedicat sa-i cumpar diverse pana acum. Si, oricum, peste 2 saptamani plec la Munchen. De acolo nu am cum sa nu vin cu diverse lucrusoare pentru el/ea. O sa treaca atat de greu saptamana viitoare, NU MAI AM RABDARE!!!

Gina 16+

Mergi la inceput

A, si apropos de intrebarea ta Simina. Da, eu il simt de multe saptamani, dar era ca un pestisor care inoata si il simteam asa, din cand in cand. Acum 2 zile insa a fost altfel miscarea. Am facut un dus prelungit cu apa calda si am insistat, fara presiune, si pe burta. Si chiar ii ziceam "hai, mama, sa te incalzesti si tu" ca era foarte frig in casa. Si dupa ce m-am asezat in pat, cu mana pe burta, am simtit cum se misca burtica. A fost o miscare pe bune. Aseara, la fel. Acum nu cred ca poate sa imi mai spuna cineva ca mi s-a parut. Au fost miscari in toata regula. Of, Doamne, ce dor imi e de el. Abia astept sa il vad la eco. Si sa aflu ce e fetita (asa cum imi doresc eu) sau baietel (asa cum vrea sotul). Va pup!

Gina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

florinela79, cred ca ti-ai dorit acest job f mult daca te-ai angajat cand aveai planificat un bb dar cred ca iti doresti totusi acest copilas mai mult...daca tot ai o firma la care sa poti sa figurezi ca angajat eu cred ca asta e solutia optima. dar tot tu trebuie sa cantaresti mai bine situatia. in orice caz sper sa iei cea mai buna decizie ptr tine si bb mic.

cocufan, eu am sa merg sa nasc la medgidia la maternitatea de acolo chiar daca e la mai bine de 2 ore distanta si in alt judet. la mine in oras nu vreau sa nasc in nici un caz.
iar indemnizatia mai burtici e de 6 mil nu 8. 2 mil ii primesc toate mamicile e alocatia copilului pana la 2 ani.

silvi 14 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Eu o sa nasc la spitalul Filantropia din Craiova. Conditiile nu sunt prea bune dar acolo e dr la care am ales sa merg.E bine ca are cabinet particular la 5 minute de unde stau, asa ca nu prea am treaba cu spitalul. Sper sa fie bebitzul cumintel si sa nu fiu nevoiata sa stau prin spital!

Silvia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmc spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna dimineata fetele!!!!
Imi era dor de voi....da nu mi-a mers netul cam 5 zile , sunt prinsa cu gradinita , cu casa si pregatirile de nunta...ooooffff Tare greu mai este , nu credeam ca-i asa , si eu le-am rezolvat pe toate (cred ca o sa-mi vina cnx-ul o groaza). Mai am de gasit foto-video si comanda pt tort...in rest am rez tot.
Apropooo....va invit cu drag la nunta...1 noiembrie...daca vrea vreuna din voi...sa ma contact pe mess....
In rest...nu am apucat sa citesc ce ati mai facut , am vazut ca Pisik are fetita ...Sa-ti traiasca draguta, sa te bucuri de ea!!!!
Eu ma simt bine, fizic , psihic...mmmmm..ma mai apuca supararea ca nu mai pot vb cu voi despre sarcina.... da asta este.
A miscat bb la vreuna??????
Va pe toate

Buna Simina,

Ma bucur pentru tine ca esti ok, ca ai reusit sa treci peste toate problemele. Poate pot sa te ajut si eu cu o recomandare pentru foto - video, iti recomand cu incredere pe fotograful care l-am avut si eu la nunta este ok si nu este nici foarte scump. Da-mi mesaj pe privat si iti trimit numarul de telefon, ca sa vorbesti tu cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Eu o sa nasc probabil la Sp. Pantelimon din Bucuresti. Este spitalul cu cea mai mare mortalitate pe 2007 din cate am auzit. da nu la sectia maternitate. De ce l-am ales? E aproape de casa si pot ajunge si pe jos (sotiorul meu e antitalent la condus asa ca degeaba am masina) si acolo lucreaza maedicul meu. Daca reusesc sa intru pe aripa de semiprivat sper sa fie in regula.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Simina imi pare bine ca ti-ai revenit si spor la pregatiri. Mai avem putin si ne chefuim

Am pus in album prima poza cu bebe. Suntem foarte incantati de bebele nostru cel burtos

15+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

adee, nu pot sa cred ca de la 11 la 15 saptamani creste bb asa de mult:-s
pe alien-ul meu l-am vazut la 11 sapt si 5 zile ,dar era mult mai micutz pe ecografie si da, inca e capos. Abia astept sa-l vad pe micutz la urmatoarea ecografie...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
petrean m-am emotionat toata cand ai spus de bebei ca au miscat, ma bucur mult ptr tine, cred ca e ceva extraordinar.
Hai sa va spun cum e la mine. Noaptea cand imi vine sa fac PP ma trezesc foarte greu, adica nu reusesc sa ma trezesc imediat si din cauza asta ma doare capul. Eu asta pateam si inainte de a ramane gravi, doar ca inainte faceam doar o data pe noapte. Acum fac de 2-3 ori si dorm cu grija sa ma trezesc repede sa nu ma doara capul. Si asa ma trezesc si eu dimineata de la 5.30 - 6.
Ieri am fost si eu la dr de familie, m-a luat in evidenta si mi-a dat si reteta compensata adica gratuita ptr Duphaston, cu rugamintea sa ii cer doctorului o scrisoare medicala. Si eu care care dadeam 100 RON pe el pe luna. Mi-a dat retata pt 90 tablete.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

9+

Mergi la inceput