Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
silvi8 spune:
sa aveti un week-end minunat, sa va odihniti si sa aveti grija de burtici!
eu plec la o sesiune de shoping (cadouri ptr tata si soacra)si sa caut haine ptr mine![]()
pup toate fetele!
silvi
14 +
VINE BEBE
POZE
Mona_B spune:
Buna dimineata mamici!ce va mai fac ghioceii?
Eu imi voi vedea ghiocelul de-abia luni la prima investigatie obstetrica, desi m-a luat dra in primire se face intr-un alt cabinet in acelasi imobil, cu programare separata...asadar mi-au luat datele, greutate, am luat 3 kg in trei luni, restul analizelor le-am facut la dr de familie.
Pentru prima investigatie ori first-term screening cum ii zice aici m-au programat luni
traiasca sistemul medical canadian,
care a propos pentru a nu stiu cata oara un studiu l-a declarat destul in urma celor vest-europene; mda inca unul din motivele pentru care tot in Europa de Vest vom ajunge in viitorul apropiat. Surprinzator, programarea pentru amniocenteza am obtinut-o destul de repede, cand voi fi in a 14-a saptamana.
In rest, cum stati cu greturile si alte neplaceri? la mine s-au rarit considerabil, dimineata devreme ori noaptea tarziu, si sunt destul de usoare. De vomat n-am scapat insa, s-a intamplat de 2 ori pana acum.
Cat despre sexul bebelului, am cedat tentatiei de a afla ce este si voi afla, dupa amniocenteza, adica posibil la 14 sapt. ori 15 cand primesc rezultatele testului. Am incercat si trucuri babesti de exemplu cel cu verigheta si firul de ata, dar se misca in ambele feluri, adica atat pendular cat si in cerculete; sper ca n-oi avea gemeni
Am redus sedintele la sala la 2 saptamanal ca obosesc dupa 30 min si nu mai am nici destul timp. M-ar tenta un curs de yoga prenatal, dar in zona unde locuiesc nu gasesc nimic, lumea are cu totul alte prioritati decat conditia fizica.
Va las acum si va doresc un sfarsit de saptamana excelent!
Mona
Monnvas spune:
Lysbeth, eu am o colega care a nascut in mai la Sf. Pantelimon. Ii era si ei frica de mizeria din spital, acum 2 ani a nascut tot acolo si bb s-a procopsit cu o infectie. Dar acum a fost OK, chiar daca s-a dus la maternitate, bb e sanatos si papacios.
Eu cred ca o sa nasc la CF2, acolo a mai nascut o prietena anul trecut si era multumita. Inca nu am vazut spitalul, am preferat sa ma duc la dr mea la cabinetul particular, ca mi-e sila de cozi si alte alea. Am inteles ca dupa Elias e cel mai modernizat spital 'de stat'. M-am interesat si la Euroclinic, dar acolo m-am speriat nu de preturi cat de conditia "fara complicatii". Adica eu sper sa fie fara complicatii, dar daca totusi nu e dupa mine?
Imi pare rau pentru fetele care au probleme la serviciu.
Eu am o relatie f buna cu sefa mea, pur si simplu ma place, si mi-a spus de la inceput sa nu vin la serviciu cand ma simt rau. Asa ca am profitat ieri si azi, ca simteam cum ma incearca si pe mine raceala. A trecut cu Oscilococcinum si portocale.
si weekend placut!
16+
Monik
+ 
lysbeth spune:
Monnvas crezi ca poti sa-mi dai mai multe detalii despre peripetiile prietenei tale prin sp pantelimon? macar sa am timp sa schimb medicul dak o fi de rau... mercic
11+
florinela79 spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari.
Cu siguranta ma voi gandi numai la mine si la bebe...deacum sunt hotarata.
Sper ca toate sa fie bune si sa reusim cu bine.
Eu sunt supraveghere la Sanador, dar voi naste la Maternitatea Polizu din Bucuresti.
Florinela
+14
Mamici cu bebe sanatosi!
fbruma
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Monnvas crezi ca poti sa-mi dai mai multe detalii despre peripetiile prietenei tale prin sp pantelimon? macar sa am timp sa schimb medicul dak o fi de rau... mercic ![]() 11+ |
In afara de acea infectie pe care a luat-o primul bebe si de faptul ca spitalul e murdar spre f murdar, nu mi-a mai zis nimic de rau. Cand ma vad cu ea o interoghez mai in detaliu - ea e o tipa f optimista si nu prea vorbeste despre experientele neplacute, numai despre partea plina a paharului. Ea mi-a povestit mai mult despre cum e bebe2 si ce face si ce vrea de la ea decat despre nasterea propriu-zisa, dar cum aflu detalii iti spun.

16+Monik
+
Mona_B spune:
Fetelor, deci putem lua oscillococinum in caz de raceala?
n-am racit inca, dar intreb, just in case...
Am renuntat la cafea acum 3 zile, am avut dureri zdravene de cap in lipsa cofeinei dar acum sunt bineeee!
sa vad cat ma tine...
rodica2008 spune:
buna seara mamici de ghiocei!Va doresc un week cat mai placut,feriti-va de frig!Sa auzim numai de bine,Doamne ajuta! 
+10 Rodica
ZoRi spune:
Ciao burtici!
Ati scris asa de mult de ieri!
Voi merge si eu la medicul de familie sapt viitoare sa ma ia in evidenta. Am beneficiat de gratuitate la analizele obligatorii pt ca dr. mea lucreaza si la stat si mi-am facut analizele la spital. Chiar si triplu test il voi face acolo si costa 50 de lei. M-am mirat tare cand am vazut ce preturi aveti in capitala.
Eu voi naste la Maternitatea Odobescu, unde exista si cateva saloane renovate cu baie cu dus,cu doua paturi, pe care trebuie sa platesti, am inteles, in jur de 100 lei pe zi.
Florinela79 sa nu te superi pe mine, dar eu in locul tau mi-as dea demisia imediat. E inadmisibila purtarea sefului tau.
Mona amnioceteza trebuie sa o faci obligatoriu? Si asa devreme, la 14 sapt? Din cate stiu eu la noi se face ceva mai tarziu.
Fetelor sa aveti grija de voi sa nu raciti, ca in perioada asta bantuie virozele.
Va doresc o seara placuta!
ZoRi
15+ cu 
PetraTudor spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris, nu am mai citit
dar m-am gandit cu drag la voi! 
Noi suntem bine, am fost astazi la eco si s-a confirmat ca este baietel 

Eu nu mai iau acid folic si nu iau nici vitamine, si iar am uitat sa-l intreb pe doctor cum sa procedez
....In schimb pap bine si foarte variat, multe fructe si ma gandesc ca daca nu ar fi suficient ar da corpul meu vreun semn...
Eu probabil voi naste la Polizu.
Multe imbratisari!
15+ cu
vine bebe