Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari Petra pt caruciorul albastru!!!Mona da se poate lua oscillococinum.Fetele sa aveti o sera placuta si un somn linistit ,sa nu mai ne trezim noaptea

monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Multumesc pentru ca m-ati bagat si pe mine in seama, va tot dau buna ziua si va tot intreb cum va simtiti dr am senzatia ca nu ma citeste nimeni.

Drept pt.care va rog sa ma stergeti de pe lista voastra,eu ma retrag la mamicile din germania ,acolo chiar se raspunde la salut.

Sa aveti o sarcina usoara in continuare, la toate va doresc.

am sa mai intru ,doar sa va citesc.

Sophia 2ani
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna! Ionica si sarcina usoara tuturor mamicilor din toata lumea.
Fetelor mai stiti ceva de MITITICA82, eram curioasa ce a facut?

fbruma

Mergi la inceput

Ionica nu te supara iubita dar nu a fost cu intentie ,ami cer scuze si eu sunt noua si incerc sa ma integrez ,inca nu cunosc toate fetele ,stiu ca nu e o scuza

monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

buna seara
si mie mi s-a intamplat sa nu fiu salutata de toti cei prezenti pe forum insa chiar nu am facut o tragedie din asta

eu sunt bine..insa ma cam doare burtica dc stau pe scaun:((aceleasi probleme le-am avut si la prima sarcina..insa tarziu de tot...bbii sunt cumintei..misca f rar..si usor..inca sunt mici
Bogdana
15+

Mergi la inceput

Petrean durerea de burtica e valabila si la mine,zilnic iau un no-spa.Ma duc sa fac nani,somn usor fetele si vise placute

monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

somn usor millie...
eu m-am chinuit prima sarcina fara medicamente..sper sa rezist si acum..am eu o fobie vis-a-vis de medicamente, mai ales in sarcina, fie ele si indicate:)))

Bogdana
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hello, fetele!Wow, a venit si prima fetita! Felicitari Pisik!Bun venit si noilor mamici.Adee, eu mi-am procurat cateva carti cu exercitii pentru gravide, nu am facut inca din ele niciunul, dar intentionez, insa dupa ce imi trec starile de somnolenta. Nu prea am chef de nimic.Am vazut ca vorbiti despre ecografie morfologica si in trimestru doi? Eu stiam ca se face dupa saptamana 20. Stiti cumva pe ce se pune accentul atunci?Iarasi am ramas in urma cu cititul. Revin!Ana-Maria 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la toate burticile.
sa va iau pe rand.....

adee, ma bucur ca l-ai vazut pe bb si ca este bine

doranna, mie mi-a "promis" dr. ca-mi face acum la 16 sapt control pe masa, ca tb sa-mi faca cerclaj, pana acum mi-a mai facut o "desteapta" din galati la 7 sapt(m-am dus de nevoie la ea) si chiar m-a durut un pic.

zo_ri, sa stii ca si eu ma feresc sa iau medicamente , nici acum nu am luat antibiotic pt infectia urinara, o tratez cu lichide.

leeloo, ce simpatica a fost dr-ita ta, la faza cu galmita...a...si am uitat sa-ti spun ca te "urasc" ca faci baie in cada.

florinela79, mai usor cu stresul draguta....si daca ai anuntat de la 2 luni, si mai ai si pb cu sarcina, adica e cu risc, legea iti da voie sa-ti reduci programul cu 2 ore zilnic. eu merg la sevici doar 6 ore. sigur nu-ti face nimeni statuie pt cat muncesti.si in plus, e dreptul tau.

miruna, iti doresc multa sanatate, si mult ceai cu lamaie si miere.
eu cand am avut sotul racit, am dormit in camere separate, si i-am facut frectie(sa nu radeti) cu manusi chirurgicale in maini, si masca la nas, ca mirosea naspa solutia pt frectie.

dyana, abia astept si eu sa ccumpar hainute la bb, insa tare nu as vrea sa iau dinainte, sa vad eu ca e bine, ca am timp dupa aia...desi e mare tentatia.

cocufan, eu o sa nasc la filantropia, ca-i nou renovata maternitatea si acolo e dr. meu.

ionica, bine ai venit la noi.
sa stii ca eu desi am slabit, ma pot lauda cu o burtica destul de ...bombata, se cunoaste ca e baietel, ca am burtica in fata.

pisik...si eu am aceiasi pb ca tine...m-a prins bb nevopsita. am si eu un casting, ca-mi luasem 2, insa mie nu prea mi-a prins, asa ca....astept sa-l intreb pe dr. daca pot sau nu sa ma vopsesc.

gina, la cate sapt i-ai "dat" apa calda la bb?
stii ca inainte de nanita ma duc si-i "dau" apa. nu?
imi doresc asa de mult sa miste.....

silvi, spor la cumparaturi...sa ne spui ce ai luat pt "sufletelul" tau

petra deci acum ai caruccior albastru oficial, nu? sa fiti sanatosi amandoi.

petrean, cred ca-i tare emotionant sa stii ca ai 2 puiuti mici in burtica.....eu mereu am stat cu sufletul la gura la fiecare sarcina pana mi-a zis ca-i fat unic, ca is generatia care tb sa face gemeni. sa va dea dd sanatate.

millie, somnic usor, si sa-l visezi pe bb mai marisor
asa....

fetelor eu pp fac de 2 ori pe noapte, insa cum pun capun pe perna adorm imediat. ii multumesc lui dd ca dorm din orice pozitie
si se pare ca bb imi seamana.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

, mergem si noi la nanita bb isi cere drepturile
sa aveti grija de voi.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica14+

Mergi la inceput