Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
Miruna, multa sanatate. Si ai grija de tine!Doranna, sa stii ca Centrum Materna contine necesarul zilnic de acid folic.Ionica, nu te supara! Eu de obicei raman in urma cu pagini intregi, si pana sa ajung sa raspund la subiect, imi uit multe dintre idei. Si cred ca nu sunt singura careia i se intampla asta. Nu toate suntem la fel de organizate ca Mitzica, sa luam toate postarile la rand. Toate fetele sunt foarte prietenoase aici si o sa vezi ca te vei simti foarte bine printre noi.Eu am cumparat zilele trecute prima hainuta pentru bebe. E oarecum unisex. Pur si simplu nu am rezistat cand am vazut-o in magazin si am cumparat-o.Am ajuns si eu la Faire Dodo astazi (nu mai retin cine a dat adresa - scuze
) si am vazut niste blugi foarte frumosi (i-am si probat si imi stateau super), dar nu i-am cumparat. Ce ma fac daca ma ingras in 3-4 luni intr-atat incat nu o sa imi mai vina? Costau 280 lei pentru cine e interesat. Am vazut si o bluzita foarte dragalasa, cu doua talpite de bebe, iar dedesubt scria "Mommy, I'm coming" 

Maine schimb si eu semnatura! Bucurie mare!Ana-Maria
9+
inna30 spune:
buna. wow dar ce rapide sunteti fetelor, am trecut sa va salut si referitor la durerea de cap , am avut si eu pana acu 1 sap, ingrozitor , migrene urate cu ameteli de ma tineam de pereti, am pus si comprese de toate dar nimic, am suferit ca un martir, am mai luat paracetamol, asa mi-a recomandat medicul si m-am uns cu tot felul de unguente ca poate poate dar degeaba.
mihaelacg am incercat sa ma uit la filmuletul 4 d dar nu am reusit,l-ai facut in galati?eram curoasa sa vad si eu cum se vede bebe mic.
va pup burtici 

plici plici spune:
Neata fetelor!!!!
mie-mi place ca scrieti mult, imi beau mereu laptele cu un pic pic de cafea citindu-va 
anamariame am si eu bluzita aceea cu piciorusele de la Faire Dodo, n-am rezistat sa n-o iau, la mine scrie "guess who's kicking in?"
. Mi-au placut mult hainele de la ei, sunt mai moderne un pic si se potrivesc si fetelor care inca n-au burti f mari si sunt slabe..
Ionica 
eu aseara a fost la ziua sotiei tatlui meu care a implinit 50 de ani si pt prima oara de cand am ramas insarcinata m-am cocotat pe tocuri (inalte) si am rezistat de la 7:30 pm pana la 12 noaptea...chiar a fost frumos...am sa pun si poze cum incarc bateria care m-a lasat balta la un moment dat.
oricum inainte sa plec la petrecere am aveut sesiune de tropaiala prin burtica, ffff tare senzatia

e din ce in ce mai puternic mini.
va pup pe toate cu drag, sa aveti w-end linistit, fara dureri de orice fel!!!!
17+ 
florinela79 spune:
Buna dimineata mamici!
sa aveti un sfarsit de saptamana placut si vesel.
Eu ma simt mult mai relaxata astazi, intepaturi in burtica (petran- tu ai gemeni si probabil este inghesuialape acolo
) intepatura - dureroasa, pe partea stanga am si eu daca stau mult pe scaun si mai ales daca ma ridic repede (dar m-am gandit ca poate fi de la placenta care este inserata jos, stanga), probabil daca mai urca, nu o sa mai fie cazul?!
Multumesc mihaelacg, pentru sfat si sigur ma voi interesa cum pot obtine micsorarea programului de munca cu 2 ore (mai ales ca nu dorm noaptea exxelent - cred ca tot de la griji si stres,pt. ca zilele astea cat m-am relaxat nu am mai avut probleme).
Tu cuma ai procedat sa-ti micsorezi programul?, de la cine obtin asta: medic familie, sau ginecolog?!
Pupici tuturor
!
fbruma
miruna22 spune:
Buna dimineata dragele mele!

noi ne luptam cu raceala, dar rezistam eroic....incerc sa nu iau absolut nimic sa vad ce se intampla
ieri am baut vreo 4 cani de ceai si azi am inceput cu lapte fierbinte! tin sa va anunt fetelor cu mandrie ca ma renuntat la tigari complet de 2 zile

si sunt tare mandra de mine![]()
anamariame, tu mai ai simptome??? eu am mai avut zilele trecute usoare senzatii de greata,cand mancam... dar vad ca nici sanii nu mai ma dor si nici crampe nu mai am...o fi bine???

iar ma gandesc ce face gandecelul meu...sper ca e bine!
am luat si eu rezultatele primelor analize si sunt multumita de ele....sa vedem mai departe!
va pup si va doresc un week-end placut!

10+
emilia2008 spune:
Buna dimineata 
fetelor
Vin si eu cu vesti bune, in primul rand bebelusul creeesteee are 68 mm la 13 saptamani, pozitia lui preferata este cu fata la mami si pe o parte asa sa ne tina in suspans dar mai avem rabdare pana la morfologia de 16 sapt cand sigur ne va arata, la ultima eco si eu si doctorul ne uitam dupa hematomul care ne-a dat batai de cap aprope 7 sapt si se pare ca a disparut,s-a resorbit asa ca minus o grija in schimb uterul meu se incordeaza la cel mai mic stimul si il inghesuie pe bebe motiv pentru care continui tratamentul si repaos cat mai mult, oricum imi prieste de minune caldurica de acasa iar legat de serviciu daca pot spune asa nu imi fac prob prea mari deoarece sunt angajata la propria firma si inca ma descurc de acasa.
am primit si rezultatul de la dry test, fibroza chistica di hipoacuzie nu sunt purtatoare, sindrom down - 1/3200, sindrom edwards - 1/8000. mai mult ca sigur ca nu voi face si triplu test ca doar tot o statistica este
cam atat despre mine deocamdata, suficient nu ? ![]()
am vazut ca sunt fete care au probleme cu somnul, si eu ma mai trezesc nopatea cate o ora poate si pentru ca adorm devreme uneori chiar pe la 21 si ma trezesc si destul de tarziu 8.30-9.00
Petra
salutari tie si nazdravanului dragalas, da cum de te-ai razgandit si te-ai reorientat catre polizu ? tot la dr Ancar mergi ? in cazul meu taticul insista sa mergem sa nastem cu dr Ancar la bucuresti, da mai avem muuult pana atunci
emilia2008 spune:
Florinela si eu am uneori intepaturi sunt scurte si atunci cand le am sunt de mai multe ori pe zi apoi se opresc o vreme, cateva zile si reapar.
mai am o senzatie, ceva ce simt in acelasi loc ca si cum ma impinge ceva dinauntru, ma gandesc ca acolo este bebelusul, la fel am o data la 4-5 zile
ce altceva am mai simtit in burtica ? uneori un fel de agitatie si parca face cineva baloane acolo, alteori o amoteala care cuprinde toata burtica si un fel de durere surda
e destul de complicat sa explicam ce simtim in burtica, nu ? eu cel putin cand am fost la doctori nu prea m-am priceput 
Ciresica5 spune:
Salutare burtici,
Miruna, in primul rand felicitari pentru faptul ca ai renuntat complet la tigari! Un mare pas! Bravo! E cel mai bina asa si vei vedea ca efortul tau iti va fi rasplatit inzecit! Acum mai ramane sa ai grija cu raceala... bea in continuare ceaiuri cu multa lamaie!
Emilia, felicitari pentru vestile bune, sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai grija de voi amandoi!
Va rog mult, imi trece si mie cineva caruciorul albastru in lista? Ca tare mandra mai sunt de el...
Multumesc!!!
Pupici la toata lumea si un weekend calduros!
14+ cu 
ZoRi spune:
Ciao burtici!
Ciresica felicitari pentru caruciorul albastru. Se pare ca asta e odiseea baietilor. pana acum avem numai o domnisoara.
Plici-plici te invidiez ca deja l-ai simtit pe bebe. Si eu de abia astept, dar fiind la prima sarcina ma gandesc ca-l voi simti ceva mai tarziu.
Mihaela eu fac baie in cada deja de 2 saptamani. Daca apa nu e prea fierbinte nu are ce sa-i faca rau lui bebe. E adevarat ca nu in fiecare zi doar de 2 ori pe sapt, in rest dusulet.
Ionica nu te supara
si eu sunt noua si incerc sa scriu cat mai des si sa ma integrez.
Florinela79 si eu am avut intepaturi cand in stanga cand in dreapta
si mai am si acum din cand in cand. Dr mea mi-a spus ca sunt normale deoareca cresta uterul si se intind ligamentele. Atata timp cat durerile nu sunt puternice si de durata, nu sunt probleme.
Va doresc tuturor un week-end placut!
ZoRi
15+ cu