Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ma-am linistit cu intepaturile,se pare ca sunt obisnuite in sarcina(am vb cu o fosta coleca care este mamica de curand si a zis ....ca o sa te tot intepe....).
Voi unde de unde va luati hainute de gravidute...eu mi-am luat o salopeta de blug...si cam atat.Am vazut la cineva un compleu cremn din raiat...foarte dragut...ati vazut pe undeva?
14+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare burticilor!
Nu am mai scris de 2 zile pt ca sunt foarte racita si am stat numai in pat, in plapuma...Nu stiu cum am racit stand in casa, probabil ca mi-a adus sotul vreun virus Incerc sa trataez doar cu ceai si limonada, iar pt nas ser fiziologic desi vad ca nu are niciun efect!

Miruna, felicitari ca ai reusit sa te lasi de fumat! Sa vezi ce satisfactie o sa ai dupa un timp! Si eu m-am lasat acum 5 luni si ma simt asa de bine, acum ma gandesc cum de am putut sa fumez atatia ani?!

Emilia, si eu am probleme cu uterul ca si tine dar vad ca tratamentul da rezultate pt ca mi-e mult mai bine!

Ciresica, felicitari pt baietel! Am o presimtire ca o sa vina si fetitele in curand, le trebuie domnisoare la cavaleri!

Va pup pe toate si sper sa aveti un weekend frumos si linistit! Sa aveti grija cu virusii astia!!!

Silvia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Florinela, pe mine ma inteapa uneori mai ales in partea stanga, de sar in sus! Dar am inteles ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Ciresica felicitari pentru nazdravan si sarcina usoara in continuare si.......... multumesc

Silvia cred ca am retinut bine ai ceva probleme cu contractiile, am aprofundat si eu problema asa ca nu as putea spune ca am avut pana acum, nu sunt normale la aceasta varsta a sarcinii dar uite eu am retinut ca daca stam linistite acum si ne tinem de tratament nu vor fi probleme pe viitor, eu de ieri pe langa trat dat de doctori iau si magneziu efervescent din proprie initiativa care este indicat in cazul nostru, alte vitamine nu iau ca mi s-a spus ca nu e cazul deocamdata, multa sanatate iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Miruna, cine stie ce simptome nu mai am. Uneori ma mai dor sanii (sunt inca mari ), greata nu am avut deloc pana acum si mi-a cam trecut si din somnolenta, parca nu mai e asa imperioasa nevoia de somn ca pana acum.A inceput sa ma intepe si pe mine burtica, insa daca ma intind in pat, imi trece.Ana-Maria 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna tuturor gravidutelor!

Am sa va iau si eu pe rand:

Ionica, nu te supara, sper ca ne mai citesti si ca vezi ce val de mesaje a generat nemultumirea ta! Ramai si cu noi, nu numai cu fetele din Germania! Poate ca fiecare are cate o preferata sau mai multe pe acest forum dar asta nu inseamna ca nu formam toate un mare grup de gravidute emotionate, nelinistite, cochetele si, foarte importanat, nerabdatoare sa vina acel pe care il vom petrece in compania prichindeilor care ne-au adus impreuna aici!

Mihaelacg, iti multumesc pentru felicitari! Da, avem confirmare ca este baietel, si inca unul marisor! Are 130 gr! Multa sanatate si tie si micutului din burtica. Nu mai stiu, tu ai ales déjà numele?

Ana-Maria, am sa incerc si eu saptamana viitoare la Faire-Dodo! Multumim pentru ca ne-ai spus, ma tenteaza tare si pe mine o bluzita din aceea cu talpite si mesaj haios!

Pisik! Felicitari pentru ! Eu eram sigura ca va fi fetita, asa spunea si calendarul chinezesc si chestia aceea cu schimbarea sangelui la mama/tata, dar se pare ca s-a impus dorinta sotului, care este foarte incantat! Sunt sigura ca ar fi fost si de fetita, de obicei taticii se bucura de baietel dar se indragostesc de fetita ! Important insa este sa fie sanatosi si veseli, ca oricum sunt niste minuni!

PliciPlici, eu port inca tocuri inalte , nu chiar in fiecare zi ca pana acum dar destul de des. Am observat insa ca mi se mai umfla picioarele, dar stiu ca este normal in sarcina. Asteptam pozele!

Fbruma, si eu am intepaturi, tot in stanga. Stai linistita, ai vazut ca multe fete au, mi-a spus si doctoral ca le vom avea pe toata perioada sarcinii. In orice caz, daca ai impresia ca este ceva in neregula, vorbeste cu doctoral tau, este mai bine decat sa stai ingrijorata.

Emilia ! Ce bine imi pare ca ai dat vesti bune in legatura cu hematomul si cu rezultatele la dublu-test! Ma bucur din suflet! Cat despre nastere, cred ca va fi cu Ancar, asta pentru ca nu m-am dus inca sa o cunosc pe doctorita de la Filantropia… dar mai vedem, mai este timp pana atunci. De fapt sunt sigura ca va fi cum se va nimeri, asa este de fapt toata viata mea ! Important este ca pana acum s-a nimerit de fiecare data sa fie bine! Te imbratisez si mai vorbim!

Miruna, ma bucur ca ai renuntat la tigari ! Este mare lucru! Ai sa vezi ca te vei simti mai bine si vei avea constiinta impacata fata de bb!

Petrean, desi am tot intentionat sa te felicit pentru gemeni , am tot uitat! Insa sotului meu ii spun mereu ca s-au vazut bine la ecografie, ca déjà au miscat, ca mai ai un bb si…ca esti mai mica decat mine cu un an!!! Felicitari si sarcina usoara!

Si, last but not least, multumesc pentru faptul ca m-ati trecut in listuta cu

Si inca ceva: am vazut ca a fost o discutie in legatura cu , si eu voi opta tot pentru IKEA!

Va imbratisez!

Iar am scris mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/15-weeks-pregnant.html

E foarte funny, va mai spuneam de acest site. Este un limk pentru saptamana 15, dar fiecare poate sa urmareasca inainte-inapoi.

PT 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Petra te imbratisez si eu si te

stii eu tot te intreb daca mai mergi la dr Ancar deoarece eu stiu ca e de gasit lunea la polizu, martia si joia in cotroceni si miercurea in primaverii, nu ? si am vazut ca ai mers uite ultima oara vinerea ma gandeam ca te-ai razgandit in privinta lui si daca ar fi fost asa as fi vrut si eu sa stiu de ce

si vroiam sa te mai intreb daca in primaverii pot merge cu cd/dvd sau stick pentru a inregistra eco ?

si somn usor la toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Petra, am inteles ca hainute draguta de burtici sunt si la Zara din Mall Plaza, insa nu am ajuns inca sa vad cu ochii mei.Azi incerc sa ajung si eu la Ikea sa vad patutul cel renumit si cu functionalitatea intinsa pe cativa ani. Eu sunt indragostita de multe dintre produsele lor si vreau sa imi achizitionez si un cos din ala pentru jucarii, sunt de diverse culori, si pentru fetite, si pentru baietei. Cumpar chiar daca nu stiu inca ce am in burtica si chiar daca nu am inca nicio jucarie cumparata.Am o intrebare pentru cine stie raspunsul: anestezia epidurala se poate face numai pana intr-o anumita dilatatie? Sau se poate face oricand pe parcursul travaliului?Eu sunt inca indecisa daca sa apelez la ea sau nu...Vorba cuiva care a trecut prin doua nasteri: nu stiu ce ma asteapta de sunt asa curajoasa...Insa am citit ca ar da febra bebeului dupa nastere si ar avea nevoie de tratament.Ana-Maria 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Sunteti foarte dragute tote
Am o intrebare.....de ceva timp am pielea uscata pe mamelon,iar pe sfarculet apar mici mici cojite albe(exfoliere)....ati avut asa ceva?
Si ce crema folositi(eu am dat cu crema de galbenele, o fi buna?)?

fbruma

Mergi la inceput