Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
PetraTudor spune:
Emilia, ce mult ini place cand imi scrii! La Ancar merg in continuare, este si vinerea de garda. Sau cel putin eu am fost si intr-o zi de luni si intr-o zi de vineri. Cat despre eco 3D-4D nu stiu daca iti iei tu stick sau cd/dvd la tine, cred ca ar trebui sa-ti dea ei. Asa imi spune si sotul meu, a fost sotia unui coleg de-al lui si i-au dat de acolo filmuletul inregistrat. 

Ana-Maria, de epidurala stiu ca se face cand ajungi la o anumita dilatatie, dar nu am auzit sa il afecteze pe bb.... Nu-ti fie frica de nastere, cat de geru ar fi ti se sterge totul din minte cand il iei prima data in brate pe cel mic! 

Aveti grija de voi, mancati sanatos si bun si odihniti-va si totul va fi bine. Sa fim curajoase si increzatoare si totul ni se va parea usor si frumos.
Pupici tuturor! 
PetraTudor spune:
Fbruma, si eu am aceeasi problema, dar ma dau cu creme. Saptamana viitoare imi cumpar Mustela, pana acum am folosit doar ulei de masline si Hipp pentru bebei.
Am observat zilele trecute ca mi-au parut si niste vergeturi
. Nu sunt sidefii deci sper sa dispara cand voi folosi Mustela.

petrean spune:
mersi Petra de urari..as pune si pozele de la eco ca se vede foarte frumos ca e sarcina gemelara bicoriala..insa nu stiu cum:((
Bogdana
15+
Pisik06 spune:
Pup gravidutele!
Mi-am luat si eu ieri rezultatele de la dry test si sunt f bune
, mi s-a mai luat o piatra de pe inima.
Am rezolvat-o azi si cu parul, m-am facut cu Casting castaniu si suvite blonde, arata ok, doar ca eu sunt obisnuita cu mine blonda de 7 ani si imi va fi f greu s ma obisnuiesc cu culoare inchisa. Dar este pt o cauza nobila, nu voriam sa ma vopsesc cu vopsea cu amoniac si blond Casting nu cred ca prindea, plus ca iarasi se vedeau radacinile imediat. Asa cred ca pana de Revelion nu am treaba. Si dupa nastere revin la blond...
Astazi ies si eu cu sotul la film, ne mai relaxam si noi.
Va pup, sambata seara si duminica furmoase!
15+ 
may16 spune:
si eu tot cu rezultatele de la dry test.foarte bune un pietroi de pe inima 
de cand asteptam. in rest toate bune!
mai da mult mai scrieti. bravo bravo 
emilia2008 spune:
Petra inseamna ca esti predispusa sa le faci asa ca trebuie actionat cat mai devreme, si eu am aceasta problema doar ca la mine nu au aparut inca si sper nici sa nu apara, uite un dermatolog la care am fost recent mi-a recomandat ca in cazul in care imi apar vergeturi, la incaput rosiatice sa dau urgent cu o crema antivergeturi el a mentionat-o pe cea de la galenic
asa,,,, si mustela are una antivergeturi si este bine ca aceasta sa fie alternata cu una hidratanta
pentru inceput mi-am cumparat-o si eu pe cea hidratanta de la mustela numai ca m-am dat cam o data pe saptamana ca nu prea le am cu cremele de corp 

Monnvas spune:
pentru burtici si gandaceii care incep sa miiisteeee!
Florinela79, eu am vazut compleuri cum zici tu in magazinul Victoria, la et. 5. Din pacate mie imi erau mari... Erau numere de la 2 la 5 si mie mi-ar fi trebuit 1. Erau si crem si alte culori.
Si cred ca tot tu ai intrebat de exfolierea mameloanelor. De 2 zile parca observ si eu asa ceva pe stangul. Inca nu am dat cu nimic, o sa dau si eu cu galbenele - te-a ajutat?
Si mie mi se pare de vreo saptamana ca parca e un pestisor pe-acolo... Inca nu joaca fotbal, dar astept sutul 
Weekend placut si linistit! 
17+
Monik
+ 
Monnvas spune:
Ana-Maria, si eu stiu ca numai pana la o dilatatie anume se face (nu stiu exact care). Acum cu efectele secundare... Am o verisoara care a nascut in iunie si a refuzat epidurala pe motiv ca l-ar adormi si pe bb, ca nu prea reusesti sa sincronizezi miscarile tale cu ale lui bb si ca ar intarzia lactatia. Nici eu nu prea as vrea - mi-e frica de anestezie mai tare decat de durere (zic eu acum, curajoasa...) - dar cred ca abia la fata locului o sa vad daca suport si fara. Inca nu am vb cu dr mea despre nastere, asa ca nu stiu in ce masura sunt doar vorbe sau realitati.
si
usor !
17+
Monik
+ 
Aalina spune:
Felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune si celor care si-au pus deja carucioare.
Nu am energia sa va iau pe rand ca sunt varza de ieri. Bag ceaiuri cu lamaie si miere da mare lucru nu ajuta la cat de racita sunt. Eu am luat-o de la fecior si de la taica'su... Sper doar sa treaca fara sa ajung la medicamente. Dupa ce ca a fost o saptamana foarte obositoare asta era exact ceea ce imi lipsea.
Va pup si sa fiti bine!
18+ cu 
Adee spune:
Monnvas, Florinela pe mine ma pisca mameloanele. Mai ales daca ies afara si ii mai racoare, ma dor ingrozitor de tare in momentul in care mi se intaresc sfarcurile. Am sa incerc si eu sa ma dau cu crema, desi mie nu mi se pare ca mi-is uscate.
15+
poze