Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Misha_tp spune:
Buna burticutelor,
Sunt si eu o burticuta de 10 saptamani, probabil ca voi fi printre ultimele de aici care va naste la sfarsitul lui aprilie.
Mai am un baietel de 1 an si 7 luni si este dragostea noastra de care ne minunam zi de zi, mai ales ca de acum inainte incepe sa rupa binisor cuvintela, pe zi ce trece ne e tot mai drag.
Am citit ultimele mesaje si am vazut ca vorbeati despre cremele pentru sani si vergeturi. La prima sarcina n-am folosit deloc nici un fel de crema de corp, dar nici nu a fost nevoie, pentru ca n-am avut probleme cu vergeturile. La sani nici atat n-am folosit nimic, pentru ca, din experienta (am avut nodul si a trebuit sa urmez tratament cu unguente), pielea de pe san e foarte subtire si absoarbe tot ce dai pe ea, de aceea am preferat sa pastrez doar zona curata, folosind un sapun cremos (Dove).
Am vazut ca vorbeati de crema de galbenele. Este foarte buna, sa pastrati si pentru bebelusi, cand se vor irita la fundulet, dar mai buna este Bepantene, pe asta am folosit-o, dar cand alaptam, pentru ca atunci veti vedea ca se va itita cel mai tare sanul.
Va urez sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!
Maria_K spune:
buna dimineata burticile mele dragi!
ma bucur sa vad ca toate suntem bine 
ionica
scumpa, eu zic sa nu te superi pe noi si sa ramai aici. daca cineva ti-a ignorat mesajul/le nu a facut-o intentionat.
eu, de exemplu, de luni imi propun sa-i raspund unei burtici care m-a intrebat daca am placenta joasa sau cum ma simt etc si azi , la aproape o sapt nu am reusit. in timpul saptamanii momentele pe care le "prind" le folosesc sa deschid capitole sau sa pun fete in listutza.
... asa ca, daca intrebi ceva si nu ti s-a raspuns, repeta, scrie mai mare/coloreaza, dar te rog nu te supara 
eu ma simt bine, am doar mici dureri sub burta care cedeaza la no-spa. vad ca azi m-am trezit cu gatul inflamat
asa ca acum ma gandesc cum sa-l atac. tzitzi imi sunt umflate de numa
si ma dor iar ca si la inceput.
eu folosesc pe burta si tzizti ulei de masline. toate prietenele mele care au nascut mi-au recomandat asta. una chiar imi spunea ca ea a folosit si mustella si pe unde s-a dat cu ea, tot i-au aparut iar pe unde s-a dat cu ulei, nu.
peste o saptamana, in 7 oct (chiar de ziua sotului meu) o sa merg la doctor sa vedem cum mai e cu placenta (care era joasa, dar care inca se poate ridica) si poate-poate vedem putzica lui nesi mic.
va
pe toate si va doresc o duminica placuta
Maria
18+
vine bb!
Pozele noastre
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
a dat DD si am reusit sa-mi asez cat de cat sifonerul
,acum sper sa-mi gasesc si lucrurile prin el
.
Treaba multumesc lui DD mai e cat caru dar o sa o termin eu pana vine BB2.
Am citit putin in urma si pe diagonala si am vazut ca Ionica s-a necajit.
draga mea si nu te mai supara face rau la bebe,in rest sa fii sanatoasa si tu si "samburele"
Ai iedee (cred ca ai -cat face o scrisoare pana in Germania?)

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
cocufan spune:
salutare fetele!
ionica, nu prea inteleg de ce te-ai suparat asa de tare. este forte greu sa raspunzi fiecareia mai ales ca intram si noi cand putem pe forum si se scrie intr-un ritm destul de alert. sa nu uitam ca suntem foarte multe.
Ana Maria, epidurala se face pana la o dilatatie de 4 cm. (sincer, sper sa ajung sa reusesc sa o fac ca mie mi-e tare frica)
florinela79, aceleasi probleme le-am avut si eu. ca de obicei, am asteptat sa-mi de-a corpul si bb unda verde la cremuit. spun asta deoarece bb mi-a selectat si mancarea, asa ca am asteptat semnul pentru cremuire.
eu folosesc zilnic crema de la Ana Aslan pentru vergeturi (asta pentru ca prietena mea a nascut si nu s-a ales cu absolut nici o vergetura, folosind aceasta crema) si in plus o data pe saptamana folosesc uleiul de migdale (cel de masline am senzatia ca miroase si nu intra in piele mult timp).
miruna, silvia4, sper sa scapati de raceala cat de repede. eu pana am ramas insarcinata (din cauza acidului nu mai pot) in ultimii 2 ani am baut in fiecare dimineata o cana de apa calda cu o jumatate de lamaie stoarsa si nu am racit. poate face bine si dupa efectele instalate.
felicitari fetelor care au reusit sa se lase de fumat! stiti, acest viciu creste procentul mortii subite a sugarului...poate daca o spun mai conving cateva burtici sa se lase![]()
15+
cocufan spune:
am vazut ca despre tatici nu prea scrieti.
sotul meu este foarte ciudat. eu nu am avut pofte mai deloc insa el pofteste la te miri ce prosti (sa nu zic ca a pus otet balsamic in omleta, cica pentru gust
). apoi are toane, stari de rau, mai ceva ca mine. eu ma distrez ca am zis ca pana la urma impartim efectele sarcinii...eu suport episoadele de voma si durerile de cap, el restul![]()
pe langa asta, abia astept sa miste bb deoarece ma apuca uneori o panica enervanta ca nu stiu daca bb e bine.
va doresc o duminica frumoasa si maine un inceput usor!
15+
PetraTudor spune:
Buna dimineata tuturor! 
Misha, fii bine-venita!
Am sa imi cumpar si eu ulei de migdale, citisem ca este bun si intr-un roman de Isabelle Allende! Si am sa incerc si crema de la Ana Aslan, le voi folosi alternativ! Adevarul este ca eu sunt mare fana a cremelor de corp si am cam intrat in panica pentru ca am vazut cateva dungulite rosiatice pe sani 
Multe imbratisari!
PT
15+ cu 
Monnvas spune:
Lysbeth am vorbit cu prietena mea care a nascut la Sf. Pantelimon. A fost f. multumita de personal, de doctor si moase (a cotizat, desigur, dar sunt unii scarbosi si dupa cotizare), a nascut natural fara epidurala (nu a cerut), puiul a fost foarte mare si a suferit un pic, a avut nevoie de oxigen, dar apoi a fost OK. Bb a stat cu mami in salon, dar salonul era destul de jeggy - saltele cu guguloaie, perne lipsa, gauri in usa de la baie, usile nu se inchideau decat pe jumatate, igrasie pe pereti. Poate daca gasesti rezerve va fi mai acceptabil. Mie una mi-ar fi frica sa stau intr-un salon asa horror.
mare si duminica placuta!
17+
Monik
+ 
silvia4 spune:
Cocufan, la fel e si sotul meu! El de felul lui nu e prea mancacios sau pofticios, dar de cand sunt insarcinata l-au apucat niste pofte!!! Zice ca eu sunt cu greturile, el cu poftele!
Sa aveti o duminica frumoasa!
Silvia
14+
dyannna spune:
Va rog pe mine sa ma stergeti din lista...sarcina mea s-a oprit in evolutie la 7 saptamani.
In urnma cu o saptamana eram atat de fericiti ca vom auzi inimioara lui bb la ecograf, nu ne-am putut imagina nicio secunda ca vom primi cea mai trista veste.Ca o ironie a sortii, simptomele sarcinii erau mai mult decat prezente...eu aveam greturi ingrozitoare,mirosurile ma terminau,sanii erau tari ca piatra, numai ca sacul gestational era gol...deabia vineri dupa chiuretaj au disparut simptomele de sarcina, intre timp aparuse si sangerarea dar sarcina nu se elimina singura deoarece colul era perfect inchis.Va doresc o odisee frumoasa, nasteri usoare si bb-ei sanatosi!Suntem tristi dar nu ne pierdem speranta...data viitoare va fii bine!
cocufan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyannna Va rog pe mine sa ma stergeti din lista...sarcina mea s-a oprit in evolutie la 7 saptamani. In urnma cu o saptamana eram atat de fericiti ca vom auzi inimioara lui bb la ecograf, nu ne-am putut imagina nicio secunda ca vom primi cea mai trista veste. |
imi pare foarte rau!
imi vine sa plang. sper sa gasiti tarie in voi sa treceti peste asta