Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Of Diana, ce rau imi pare! E bine insa ca esti optimista si ca gandesti ca data viitoare va fi bine. Asa va si fi!

Te imbratisez, multa sanatate si sa te alaturi curand unei noi odisei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, Dyanna, ma gandeam ca s-a terminat cu vestile triste la aceasta odisee...Imi pare extrem de rau ca trebuie sa treceti prin asta. Si eu am stat si inca stau cu teama in suflet sa nu se intample ceva rau. La cate am citit pe-aici, ma astept la orice. Iti doresc multa forta sa treci peste pragul asta si sper sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand!Ana-Maria 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara burticute,

Misha, bine ai venit in randul burticilor! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Florinela si eu am intampinat problema asta cu exfolierea mameloanelor, dar nu m-am dat cu nicio crema. Am fost la farmacie sa-mi cumpar diverse creme, iar cele pentru masajul sanilor am vazut ca sunt recomandate dupa luna a opta si in perioada alaptarii. Cele pentru corp si abdomen, pentru vergeturi sunt recomandate dupa luna a treia. Am vrut sa-mi cumpar de la Mustela, dar se terminasera...asa ca am ramas fara.
Am inteles eu bine ca unele fete folosesc in loc de creme ulei de masline? Ulei de masline din asta obisnuit? Sau exista unul special???

Va pup pe toate si va doresc o seara linistita!

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna seara
Dyanna imi pare rau pentru ceea prin ce treci, sa dea Dumnezeu sa ai putere sa treci usor peste si sa ni te alaturi cat mai rapid cu o burtica:)
eu sunt coapta de racita..am luat si eu si fiul meu de la sotul meu
Bun venit Misha, sarcina usoara si bebelush sanatos

Bogdana
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Cred ca numai eu bantui pe aici la ora asta..sper sa ne auzim maine mai multe

Bogdana
15+ Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Imi pare foarte rau Dyannna! M-a intristat foarte rau vestea ta..Sa fii tare si sa te gandesti ca intr-o zi DD o sa stearga tristetea pe care o simti acum si o sa te binecuvanteze cu un copilas sanatos si iubitor!

Silvia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Fetelor, multumesc pentru urarile voastre de bun venit.

Dyannna, imi pare tare rau pentru voi, stiu ca e tare greu atunci cand nu te astepti nici un moment ca poti primi o astfel de veste, dar ma bucur ca ai reusit sa treci cat de cat peste si sa gandesti pozitiv. Asta te va ajuta sa obtii cat mai repede ceea ce-ti doresti.

Fetele, ce fel de vitamine luati si de la cate saptamani ati inceput sa luati? (scuze daca s-o mai fi discutat si pana acuma). Eu iau Fe pentru anemie si acid folic. Sarcina trecuta am luat Elevit din saptamana 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Eu am inceput sa iau din ziua in care am ramas insarcinata. Iau Elevit, una pe zi, de obicei dimineata sau la pranz. Am inceput sa iau si acid folic cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata si am continuat pana in luna a 3-a. Dr zicea ca e bine sa incepi sa iei vitamine prenatale cu ceva timp inainte de a concepe, pentru a-ti fortifica corpul!

Pupici la toata lumea si vise frumoase!

Silvia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may16 spune:

buna dimineata!
dyanna ne pare rau din tot sufletul! pot doar sa imi imaginez durerea din sufletul tau. sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta. off doamne....sa vezi ca toate trec, vin ele si momentele fericite. te pup.
eu nu am putut sa dorm deloc azi noapte. ma dor muschii umerilor de cat m-am foit. nu stiu ce am :( si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Buna dimineata burtici,
Nu am mai scris demult, dar nu e zi sa nu intru sa citesc ce mai faceti si atatea discutii sunt, incat imi gasesc raspunsurile la problemele pe care le am.
Vreau sa va anunt ceva important: am simtit primile miscari ale fatului, sambata pe 27.09, la 14 sapt; initial m-am panicat un pic pentru ca mi se parea cam devreme dar la al doilea copil miscarile le simti incepand cu sapt. 14. De sambata si pana azi suntem numai cu mainile pe burtica, toata familia. De-abia asteptam seara sa ne asezam in pat si sa ”discutam” cu bebe-ul.
Pupici la burtici!

Mergi la inceput